25.05.2016, 00:56
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 
|
Cevap: Mesut Bakkalla devam edilmelidir. Çünkü,
Her sezon başında aklımca takım hakkında yönetime ikazlarım olur,gerçi kimsede takmıyorya olsun ,eğer takım sil baştan yapılacaksa ve bunuda hoca yapacaksa bu hoca mesut bakkal olmamalıdır,çünkü bu şansı verdik beceremedi,ben kişiliğine laf etmem ancak hocalığını beğenmiyorum,tahminlerime göre pazar günü yönetim yoğun ısrarlara dayanamadık deyip göreve devam edecek ve macera aramamak için mesut hocayla devam edecek diye düşünüyorum,takım düşerse mesut hocanın suçu enaz olacak demiştim,ancak sivassporun eline öyle çok fırsatlar geçtiki ,bunu mesut hocayla kaçırdık,ptt lige baktığımızda,mesut hocanın yarısı bile etmeyecek adamlar takımları zirveye oynatıyor,sanıyorumki düşen takım büyük ölçüde korunmaya çalışılacak,vede bu takımı tanıyan hocayla devam edilecek,özellikle transferlerde tüm yetki mesut hocaya verilmemeli,ne çektiysek bu hocaların yanlış transferlerinden çektik,vede bu şekilde düştük,neticede ptt liginde sivassporu zorlayacak takım çok az,eğer kaliteli 3 4 oyuncu alınırsa eldeki oyuncular bu takımı hotlıya zıplıya tekrar ait olduğumuz süper lige çıkartabilirler ,mesut hocayı hernekadar eleştirsem ,hocalığını beğenmesemde,takımı tanıması münasebetiyle ptt ligede fazla bir hoca ,eğer daha kaliteli hocayla çalışmayacaksak mesut hocayada ses etmem çünkü biliyorumki bu yönrtim gider nerde daha dandik biri varsa onu takımın başına koyar ,sivasspor evindeki maçları kazansın,deplasmanların yarısını kazansın şampiyon olur mesut hoca bu kadroyla bu ligde bunu başarabilir
|
|
|