[b]zannedersem sivasspor tarihinde aldığımız en farklı mağlubiyet oldu belki hazırlık maçı niteliğinde birçok futbolcunun girip çıktığı bir maç belki takımlarda as oyuncuların birkısmı oynamıyor belki oyuncular maçı önemsemiyor bunların hepsine eyvallahda burdaki siteden 11 kişi sahaya sürsek 7 tane yemezdik değil yedeklerle oynamayı a2 sahaya çıksa böyle gol yemezdik öncelikle adam gibi transfer yapmayan fb yalakası çingene pinti mikrop burnunun pisliğini yiyen beceriksiz yönetimi kınıyorum

koca dünyada koca türkiyede bula bula erhanı doğayı bulabilen bednarı yüksek uğraşlarsonucu alabilen mehmet nas uğur hayrettinde ışık bulan rıza hocayı kınıyorum

avusturyada yeyip içip yan gelip yatmış hazırlık maçlarında utanmadan dünya kadar gol yiyen maçlara önem vermeyen giydiği formanın hakkını vermeyen terletmeyen oyunculara hakkımı helal etmiyorum hepsini kınıyorum

35 yıldan beri takip ettiğim sivasspor çok mağlup oldu çok yendi berabere kaldı ancak hiç sahada ezilmedi farklı yenilse bile mücale etti hoca ve futbolcular olarak affetmeyeceğim 2 maç var ts ye 6-1 yenildimiz maç ve bu maç yazıklar olsun hepinize lanet olsun diyorum başkada bişey demiyorum