Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Mehmet Yıldız Satılsın mı?
Satılsın 2.191 44,41%
Satılmasın 2.674 54,20%
Kararsızım 69 1,40%
Katılımcı sayısı: 4934. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
Alt 26.12.2008, 15:12   #101
sfbldrn58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sfbldrn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

BENCE MEHMET YILDIZ SATILMALI ÇÜNKÜ ÇOK AĞIR BİR FUTBOLCU AMA FİZİK GÜCÜYLE SÜPER LİGİN YILDIZLARINDAN BİRİSİ.MEHMETİ BİR MADEN OLARAK DÜŞÜNÜRSEK BU MADENİN SONU GELMEDEN ELİMİZDEN ÇIKARMALI
İİ BİR PARA ELDE ETMELİYİZ.AYRICA TRANFERDE GENÇ OYUNCU ALIP İLERİYİ DÜŞÜNMELİYİZ.
sfbldrn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sfbldrn58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
"Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık''
Alt 26.12.2008, 15:13   #102
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart "Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık''

"Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık''
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, futbolcuları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili çıkan haberlere tepki göstererek, ''Şu anda yıldız futbolcumuz Mehmet ile ilgili bir spekülasyon var. Ortada ise ne bir görüşme ne de bir buluşma var. Dedikodulara dayalı haberlerden Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık'' dedi.
Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaptanları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili bugün basında çeşitli haberlerin yer aldığını belirterek, bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Her kulübün olduğu gibi Sivasspor'un da bir transfer politikası olduğunu, transfer politikası ve transfer komitesi bulunduğunu kaydeden Ünsal, ''Herhangi bir futbolcumuz satılacaksa veya herhangi bir futbolcu alınacaksa bu teknik heyetin raporu da göz önünde bulundurularak, yönetim kurulunun değerlendirmesiyle yapılır. Yönetim kurulunun dışında hareket edenler ve konuşanlar abesle iştigal ediyorlar'' diye konuştu.

Şu anda yıldız futbolcuları Mehmet ile ilgili bir spekülasyonun olduğunu, ancak ortada ise ne bir görüşmenin ne de bir buluşmanın olduğunu ifade eden Ünsal, ''Dedikodulara dayalı haberlerden Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık'' dedi.

-''TARİH GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLARINI YAZMAZ, ŞAMPİYONU YAZAR''-

İlk yarıyı lider tamamladıklarını, dolayısıyla şampiyonluğun da en büyük adaylarından biri olduklarını vurgulayan Ünsal, şöyle devam etti:

''Sivasspor yönetimi Mehmet Yıldız'ı bu çerçevede değerlendirecektir. Ayrıca taraftarımıza da kulak vermek zorundayız. Taraftarımız, Mehmet Yıldız'ın kesinlikle başka bir kulübe gitmesini istemiyor. Doğrusu şampiyonluğa oynayan bir takım olarak bizim de Mehmet Yıldız'ı satmak gibi bir niyetimiz yoktur. Ama Mehmet Yıldız (benim önümü açın) derse her zaman söylediğimiz gibi onun önünü tıkamayız. İlk yarıyı, bir önemli maç eksiği ile lider tamamladık ama şampiyon olmadık. Ortaya 'gönüllerin şampiyonu' diye bir kavram atıldı. Tarih gönüllerin şampiyonlarını yazmaz. Şampiyonları yazar. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Gönüllerin şampiyonu diye bir kavram da yoktur zaten.''

Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili şu ana kadar yüz yüze herhangi bir görüşmenin olmadığını kaydeden Ünsal, ''Herkes kendi işine baksın. Yönetici yöneticiliğini, teknik adam teknik adamlığını, futbolcu da futbolculuğunu bilmelidir. Gazeteci de gazeteciliğini yapmalı. Asparagas haberle Sivasspor'un önünü, şampiyonluğumuzun önünü kimsenin kesmeye gücü yetmeyecek'' diye konuştu.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mustafa_kavak58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2008, 15:18   #103
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

[QUOTE=izmirliyigido;452716]Aramızda Mehmet Yıldız'ın satılmasını isteyenlerde bayağı varmış. Şuraya baksanıza Satılsın diyenler % 43, Satılmasın diyenler % 55.

Ben Satılmasın diyenlerin ezici üstünlük sağlamasını bekliyordum. Tuhaf bir durum.

BENCEDE TUHAF BİR DURUM KİMSE GALİBA ŞAMPİYONLUĞUN SİVASA NE GETİRECEĞİNİN FARKINDA DEĞİL DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMAYA ÇIKMAYA SİVAS KOCA BİR KÖY HALİNE GELDİ HALA BU DUYARSIZLIK PES YANİ
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: "Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık''
Alt 26.12.2008, 15:25   #104
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: "Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık''

AYNEN MUSTAFA KARDEŞ BENDE KONUŞTUM FİKRET ABİYLE AYSINI BANADA DEDİ SİZ İÇİNİZİ RAHAT TUTUN SİVASSPORUN MENFAATİ NEYSE ONDAN ZERRE KADAR TAVİZ VERMEYİZ DEDİ.
FİKRET ABİ ŞAMPİYONLUK GİDERSE TARİH SİZİ KÖTÜ ANAR DEDİM BİZ HEPSİNİ BİLİYORUZ DEDİ
BAKALIM MEVLAN İLERİ GÜNLERDE NE GÖSTERECEK HEP BERABER BAKACAĞIZ
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2008, 15:25   #105
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

bülent uygun satiyoruz diyor kaynak AA 26.12.2008

http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=50410

fikret ünsal teklif teklif yok diyor kaynak AA 26.12.2008

http://www.sporx.com/futbol/superlig/137954/

kim ne derse desin bizim yönetimde is yok, yap bugün bir basin toplantisi mehmet yildiz e teklif var miy yok mu acikla, fiyatini ortaya koy bu parayai getiren alir söyle yoksa kapimizi calmayin, nedir be bu fener aldi, yok galatasaray a gitti, yok anderlecht kanca atmis, rusya dan teklif var
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda gala86'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.12.2008, 15:32   #106
saviola
Yeni Yiğido

saviola - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 saviola FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

satılsın sivassporda sadece mehmet yıldız yokki.herkesin yeri dolar merak etmeyin.gs 3 tane genç oyuncu+3.5milyon verdi.büyük ihtimal gs ye gidecek.takımın menfaatleri dogrultusunda satılmalı bence.....
saviola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: "Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık''
Alt 26.12.2008, 15:33   #107
ssozan
Tecrübeli Yiğido

ssozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 ssozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: "Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık''

"Kulübüme teklif geldiyse bundan haberim yok"

Turkcell Süper Lig'de ilk yarının bitişiyle birlikte adı transfer gündeminden düşmeyen Sivassporlu Mehmet Yıldız, "Henüz bana gelen resmi bir teklif yok" dedi.

2007-2008 Futbol sezonunun flaş isimlerinden Sivasspor'un başarılı futbolcusu ve kaptanı Mehmet Yıldız son zamanlarda hakında çıkan transfer haberlerini DHA'ya değerlendirdi.

Henüz kendisine bir teklif ulaşmadığını ifade eden Yıldız, "Kulübüme teklif geldiyse bundan da haberim yok. Ben şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Ama zaman ve şartlar neyi gösterir ilerleyen günlerde göreceğiz. Çıkan haberlere baktığımda sanki ben bir takıma imza atmışım gibi benim ağzımdan yazılıp çiziliyor. Ama şu an için böyle bir şey kesinlikle yok. Ben bu zamana kadar ne kimse ile görüştüm, ne de bana resmi bir teklif geldi. Kulübümün de görüştüğünü zanetmiyorum. Görüşüyorlarsa da benim haberim yok. Ama böyle bir teklif gelirse, şartlar beni ve kulübümü ikna ederse düşünebilirim" diye konuştu.

Mehmet Yıldız, ilk yarıyı ise şöyle değerlendirdi:

"Biz ilk yarıda takım olarak büyük bir başarı göstererek tarihe geçtik. Çünkü 2 yıl üst üste hiçbir Anadolu takımı ilk yarıyı lider bitirme başarısı gösteremedi. Biz bunu başardık. Bizim nasıl bir takım olduğumuzu herkes gördü. Bizim bu başarımıza kimsenin 'tesadüf' demeye hakkı yok. Böyle bir tesadüf de olmaz zaten. Artık önemli olan bizim zirvede kalmamız. Geçen yılki tecrübelerimize bakarak bu yıl şampiyonlukta daha şanslı olduğumuzu görüyoruz. Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini bütün Türkiye'ye göstermek istiyoruz."

İkinci yarıda takım olarak yakaladıkları başarıyı korumak istediklerini söyleyen Yıldız, "Geçen yılki başarımızın üzerine çıkmak istiyoruz. Türkiye'ye artık Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini göstermek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ilerleyeceğiz. Zaten devre arası kampımız bu hafta sonu başlıyor. Bu hazırlık dönemini iyi geçirip, Türkiye Kupası ve içeride oynayacağımız Galatasaray maçı ile kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Benim taraftardan isteğim, takımları ile gurur duymaları. Çünkü biz Sivas şehrini ve Sivasspor'u tarihe geçirdik. Bizi desteklemeye devam etsinler. Onlar bizim için itici bir güç. 2'nci yarı daha zor geçecek, bizden desteklerini esirgemesinler" ifadesini kullandı..
ssozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ssozan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.12.2008, 15:41   #108
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arakdaşlar galiba yönetim ve teknik heyetin taktiği bu.
Nasıl basın sürekli gündeme transfer konusunu getiriyorsa yönetim ve teknik heyette buna karşı taktik olarak böyle davranıyor.
İşi ciddiye bindirerek yem atıyor. bakalım Galatasarayınn cevabı ne olacak.
şahsen ben galatasarayın böyle bir teklif yaptığını sanmıyorum, ama Bülent hoca taktik gereğide böyle bir beyanat vermiş olabilir.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2008, 15:42   #109
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Basimizda Bulent Uygun gibi bir hoca olduktan sonra o futbolcu su futbolcunun pek ehemmiyeti oldugunu dusunmuyorum..Futbol sistem oyunudur ve sistemini guzel uygulayan takim basarir..Bakiniz madrid e elinde dunya yildizlari var ama son yillarda ne basarisi var? Sivasspor a bakin yildiz futbolcusu yokkken Super lige ciktiktan sonra simdi buyuklere kafa tutabiliyor..Mehmet yildiz , balili , musa aydin abdurrahman ,sedat , petkovic.. bu futbolcularimizin bazilari eski kluplerinde formsuzluklari nedeniyle satildilar...Bulent uygun gibi bir mimarin elinde degerlendiler.. Oyuzden elimizde su an Mhemet yildiz gibi bir maden var..Futbol bir ticarethane..Bu klubu de bir sirket olarak dusunmek lazim..Bana kalirsa Mehmet yildizi satmanin tam vaktidir..Hem klubun menfaatine olacak cunku Mehmet yildiza su anda oldugundan daha fazla deger verilecek baska bir zamani cok zor buluruz..Mehmette de zaten son haftalarda bi form dusuklugu var..Tribunden izleyen arkadaslar daha iyi anlarlar ne demek istedigimi..

Tabikide kendi fikrimdir...Sivasspor klubunun nasil menfaatine olacaksa o sekilde olur insallah..Bulent uygun bize daha ne madenler bulur..Kendisine guveniyorum....
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2008, 16:12   #110
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bursa Hürriyet Gençlikspor'a destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray Kulübü'nün, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili yeni teklifinin aracılar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyledi.

Galatasaray'ın Mehmet Yıldız'a karşılık 3 futbolcu ve 3.5 milyon euroluk öneride bulunduğunu bildiren Uygun, bugün konuya ilişkin bir görüşme daha yapacaklarını belirtti.

Uygun, Mehmet Yıldız'ın kendileri açısından çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Ancak kulübün menfaatleri her şeyden önemli. Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. Bugün son kez görüşeceğiz. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın olur'' dedi.

''Galatasaray'ın önerdiği 3 futbolcu kimler'' sorusuna ise Uygun, ''3.5 milyon euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Eğer anlaşma sağlanırsa her iki kulüp için de hayırlı olsun'' yanıtını verdi.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dİyenler, gİtmesİn, gİtsİn, mehmet, satilmasin, yıldız