Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Mehmet Yıldız Satılsın mı?
Satılsın 2.191 44,41%
Satılmasın 2.674 54,20%
Kararsızım 69 1,40%
Katılımcı sayısı: 4934. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yıldıza karşı 4 futbolcu + 3.5 milyon euro
Alt 26.12.2008, 15:16   #111
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yıldıza karşı 4 futbolcu + 3.5 milyon euro

banada biraz abarti geldi!ama Aydin,Necati,Mehmet Güven,Alparslan hepsi iyi oyuncular,böyle bi teklif varsa bence cok cazip ama cimbomda o kadar enayi degildir herhalde.
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
Alt 26.12.2008, 15:19   #112
58zarali
Yiğido

58zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58zarali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

evet sezon sonu satılması iyi karar olur ama sezon sonunda da bu kadar para vermezler ama satarsak da sezon sonunda iyi yerde olamayız
58zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2008, 15:42   #113
sfbldrn58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sfbldrn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence satılsın ii para getirir onun yerine 3 futbolcu alırız
sfbldrn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2008, 16:07   #114
YigidoGenclik38
Usta Yiğido

YigidoGenclik38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

800 Mesajına 1.592 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 YigidoGenclik38 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bence eger gedecek se sezon sonu gidebilir

cünkü cok lazım bizee

simdi giderse onun yerini dolduramaz kimsee
Alt 26.12.2008, 16:24   #115
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bugün noldu böyle anlamadım gitti yaa.sabahki haberlerde nerdeyse imza masasına oturmuş gibi haberler yapılıyodu akşam oldu yönetim ne buluşma ne teklif yok diyor.çelişkilerle dolu bir haber trafiği geçiyo resmen.bazı sitelerde yönetimle hoca arasında fikir ayrılığı varmış gibi gösteriyorlar.bi açıklama yapılıp ne olup ne bittiğini öğrenmemizi sağlamalı yönetim.yoksa takıma zarar vericek bu haberler...
Alt 26.12.2008, 16:49   #116
EREN25
Yeni Yiğido

EREN25 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EREN25 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Galatasarayımızın, yerli ve yabancı birçok kulübün gündeminde bulunan Mehmet Yıldız'ın transferine ilişkin Sivasspor'a yeni bir teklifte bulunduğu bildirildi. Bursa Hürriyet Gençlikspor'a destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kulübümüzün, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili yeni teklifinin aracılar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nın 26 Aralık tarihinde servis ettiği habere göre; takımımızın Mehmet Yıldız'a karşılık 3 futbolcu ve 3.5 milyon avroluk öneride bulunduğunu bildiren Uygun, bugün konuya ilişkin bir görüşme daha yapacaklarını belirtti.

Uygun, Mehmet Yıldız'ın kendileri açısından çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Ancak kulübün menfaatleri her şeyden önemli. Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. Bugün son kez görüşeceğiz. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın olur'' dedi.

''Galatasaray'ın önerdiği 3 futbolcu kimler'' sorusuna ise Uygun, ''3.5 milyon avro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Eğer anlaşma sağlanırsa her iki kulüp için de hayırlı olsun'' yanıtını VERDİİİ
EREN25 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2008, 17:03   #117
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bnce oturcak yonetım Bulent hoca konusacak yonetım satmıyoruz teklıf yok dıyo Bulent hoca anlastık dıyo bu takıma zarar verıyor. gsden 3 oyuncu alacazda necatı 2 yıldır durumu ortada mehmet guven on lıbero oynuyo orda sıkıntımız yok alternatıfıde var aydın ıyı ama oda sezon sonunda tekrar gsye donecek bnce satmayalım sezon sonunda gıdebılır
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2008, 18:24   #118
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Satılsın ama iyi bir strtateji sonrasında tabiki.....

Hiç kimse vazgeçilmez olamaz....

Ayrıca Mehmet in de önünü açmalı...

Yeni gelen oyuncular da bilir ki istendiğimde zorluk çıkarmaz sivasspor ve daha kolay gelir.....
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2008, 18:26   #119
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido_furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bnce oturcak yonetım Bulent hoca konusacak yonetım satmıyoruz teklıf yok dıyo Bulent hoca anlastık dıyo bu takıma zarar verıyor. gsden 3 oyuncu alacazda necatı 2 yıldır durumu ortada mehmet guven on lıbero oynuyo orda sıkıntımız yok alternatıfıde var aydın ıyı ama oda sezon sonunda tekrar gsye donecek bnce satmayalım sezon sonunda gıdebılır
Arakadaşlar Bülent hoca'nın taktik gereği konuştuğu anlaşıldı.
Galatasaray yönetimi bugün açıklama yapmak zorunda kaldı.
Mehmet Yıldızı alacak gücümüz yok diye. zannediyorum Adnan Polatın bu açıklaması transfer dedikodularına son verir.

Bülent Hoca zekice bi hamle yaptı. Galatasaray bu kadar teklif yaptı diyince bütün galatasaraylılar ayaklandı sonunda yönetimde konuşmak zorunda kaldı.

Bu saatten sonra Mehmet'in gideceğini sanmıyorum artık Basının elindede haber yapacak malzeme kalmadı bence yakında transfer söylentileride biter.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Ve Mehmet Yıldız konuştu !..
Alt 26.12.2008, 19:08   #120
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

metincetin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 metincetin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Ve Mehmet Yıldız konuştu !..

Galatasaray'a transfer iddiaları gündemde olan Mehmet Yıldız Ajansspor.com'a Özel açıklamalar yaptı.. Başarılı futbolcu Sivasspor'a olan bağlılığını dile getirirken, G.Saray'a transferi gerçekleşirse yedek kalma sıkıntısı çekip çekmeyeceği konusunda ilginç bir yorumda bulundu.
Gündemdeki isim Mehmet Yıldız Ajansspor.com'a konuştu. Ajansspor.com Haber Müdürü Sezgin Can'ın transfer iddiaları ile ilgili görüşlerini aldığı yıldız futbolcu, istenen bir futbolcu olmanın güzel olduğunu ifade ederken, son dönemde ortaya atılan G.Saray'a gideceği yönündeki iddialar hakkında konuştu. Yıldız, G.Saray'da Baros, Nonda ve Ümit Karan gibi forvetler arasında yedek kalma korkusu olup olmadığına o zaman yanıt vereceğini söylerken, "Ama ya transferim gerçekleşmezse?" diyerek ilginç bir ifade kullandı.
İşte Yıldız'ın sözleri;

Ligin devre arasına girmesinden bu yana ismin hep gündemde, bugün ise G.Saray’la ilgili iddialar var.. Başkanların konuştuğu iddiaları gündemde. Bu konuda sana gelen bilgiler nedir?
Başkanların konuşması hakkında bir duyum var. Kendi aralarında konuştukları duyumunu biliyorum ama bana söylenen bir şey yok ve şuan için gelişmeleri bilmiyorum.. Yani sadece duyumlar.. Başkanımızla da bu konuda görüşmedim. Fakat bana gelen resmi bir transfer teklifi olmadığını söyleyebilirim.

Peki sadece G.Saray değil, Fenerbahçe için de ismin anılıyor.. Bu konuda ne düşünüyorsun.
İstenen bir futbolcu olmak tabii ki çok güzel bir duygu. Bu beni gururlandırıyor. Ama ben Sivasspor’da gayet mutlu ve huzurlu olduğumu da her zaman söylüyorum. Sonuçta şuan ortada sadece iddialar var ben ancak transferim gerçekleşirse konuşabilirim.

Sezon sonunda sözleşmen biteceğinden, ara transfer döneminde gönderilmenin kulübe maddi kazanç sağlayacağı bir gerçek. Peki başkanın veya yönetimin seninle bu konuda bir görüşmesi oldu mu?
Ben mukavelem bitse bile kulübümde kalırım. Bunu onlar da biliyor.. Benden imza atmamı istedikleri anda imzayı da atarım. Bu konuyu başkanla görüşmedim çünkü onlar da seve seve imza atacağımı bildiklerinden böyle bir görüşmeye gerek görmemişlerdir. Yani Sivasspor’a imza atmak için sözleşmemin bitmesine gerek yok..

Transferle ilgili başka gelişmeler sana ulaştı mı peki? Yurtdışından teklifler geliyor mu?
Hayır şuan için bir gelişme yok.. Yurtdışından da şuan resmi bir teklif yok. Ama Belçika’dan bir ekiple ilgili bilgi geldi fakat resmi bir durum yok. Zaten öncelikle kulüple görüşmeler yapıldıktan sonra benimle görüşülecektir..

G.Saray’la ilgili ciddi iddialar olduğu için sormak istiyorum. G.Saray’daki Baros, Nonda, Ümit Karan gibi önemli forvet oyuncuları arasına Mehmet Yıldız’ın da katılması durumunda forma şansı bulup bulamayacağın tartışılmaya başlandı. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Bu transfer gerçekleşirse yedek kalma korkun var mı?
Bunlar birer varsayım. O zaman ne olacağını görürüz.. Ama ya transferim gerçekleşmezse?

Peki ailen ne düşünüyor İstanbul’a gitmek konusunda..
Ailem benim aldığım kararlara her zaman saygı duymuştur.. Her zaman kararlarıma destek olmuşlardır. Bu nedenle bu konuda bir sorun olmaz..

Bülent Uygun senin için transfer izni verdiğini zaten açıkladı. Ama diyelim ki Mehmet Yıldız Sivasspor’dan ayrıldı.. Sence bu durumda geride bıraktığın takım ligdeki hedefinden sapar mı?
Bu soruya zaten hocamız cevap veriyor. Bu takımın bir hocası var ve hocamız da ne yapması gerektiğini biliyor.. Hep futbolcunun çıkarlarını düşünerek hareket ettiği için, yine bizim menfaatlerimiz için konuşuyor..

Peki son olarak takımda kaldığını düşünerek cevap verirsen, devreyi lider kapatan Sivasspor’un, sezon sonu için hedefi nedir?
Biz Bülent ağabeyin (Uygun) gelişinden itibaren bir çıkıştayız.. O zaman 18’nci sıradan başladığımız ligi 5. olarak bitirdik. Geçen sene bu başarıyı devam ettirdik, bu sene daha tecrübeli olarak yola devam ediyoruz. Bu nedenle de bu başarımıza tesadüf denilemez.. Zaten o yıldan itibaren gelen başarıya tesadüf denmesi ne kadar doğru olabilir? Devreyi iyi bir yerde kapattık, orada da kalıcı olmak istiyoruz. Anadolu’dan bir takımın şampiyon olabileceğini göstermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız..

Çok teşekkür ederiz Mehmet..
Ben teşekkür ederim.

Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden
metincetin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda metincetin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dİyenler, gİtmesİn, gİtsİn, mehmet, satilmasin, yıldız