Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS
Alt 16.08.2009, 23:20   #1
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS

Alıntı:
Aşiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
serhatcan

ben senin yazınını bile alıntı yapmayacağım. Futboldan ne kadar anladığın ortada. Sivasspor geçen yılda top oynamıyordu. Böle saçma sapan triplere neden girersiniz anlamıyorum. HER TAKIMIN HASAT MEVSİMİ VARDIR. SİZ HİÇ LİG TARİHİNDE 3 YIL ÜST ÜSTE KAFAYA OYNAYAN BİR TAKIM GÖRDÜNÜZ MÜ? YANİ BU CAHİL ZİHNİYETİ BIRAKIN. BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNMEK LAZIM.

YANİ SİVASSPORDAN BEKLENECEK ŞEYLERİNDE SINIRI VAR. İSTİYORUZ Kİ GİTSİN LİGDE ŞAMPİYON OLSUN. ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI ALSIN. YANİ DELİ SAÇMASI BUNLAR. BİRAZ ADAM GİBİ DÜŞÜNÜN. SİZİN HAYALİNİ EDEMEYECEĞİNİZ ŞEYLERİ SİZE HEDİYE EDEN İNSANLAR BU İNSANLAR... YANİ SİVASLI DEMEK NANKÖR MÜ DEMEK !
yav kardeşim. sen benim yazımı iyi irdelemden okumuşsun.ve yine kendi içinde değerli kıklayım bari yazını.yine yanlış örneklemeler yapmışsın. ama yinede saygı duyayım.1. si sivassporun şampiyon olması için güzel futbol ynaması lazım.ben hep derim yazımdada belirttim 10-0 yenilsin ama güzel futbol oynasın. evet geçmiş yıllardaki iğrenç futbolla bizi hayallere uykuya mahkum ettiler.geçmişteki galibiyetlerdede ben eleştiriyordum. çünküü bu günlere geleceğimizi görüyordum. neden miii geçmişteki suni ve aldatıcı galibiyetlerde dahii mahkum ve berbat futbol oynanıyordu.bize hayal hediye edilmesini istemiyoruz kardeş,gerçek hayatın bize ne verdiği ne aldığı önemlidir. önemli olan hayal satan adamları tanımak.şu anda takımın haline üzülüyorsun demi.demekiii hayal kurmak yerine günümüz ,geerçekçi olunmasını mecbur kılıyor.eğer bir kurum profesyonel yönetilmezse,ahbap çavuş ilişkisiyle yönetilirse o kurum dibe vurmaya mahkumdur.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, fbss, maçı