Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivassporumuz Kazanır 250 71,23%
Berabere Biter 72 20,51%
Bursaspor Kazanır 29 8,26%
Katılımcı sayısı: 351. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor-Bursaspor
Alt 24.08.2010, 01:42   #111
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor-Bursaspor

Alıntı:
Dayrace16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zaten farkındaysan yafta yapıştırmadım,net ortamında olduğumu bende biliyorum elinin altında klavyesi olan yazıyor,yazımı daha detaylı okursan ne demek istediğimi anlarsın,üslübüm sert farkındayım o yüzden diğer arkadaşlarda yanlış anlamış olabilir,anlatmak istediğimi tek bir cümlede geçiyim umarım daha açıklayıcı olur..

''Umarım Sivas halkı burada yazan arkadaşlar gibi düşünmüyordur,umarım düşünmüyordur ki hayal kırıklığına uğramam''

Sivas'ın da kötü bir yer olduğunu düşünseydim zaten tercihlerimlerinde yerini almazdı =)
Öncelikle Sivas'a ve üniversitemize hoş geldin diyeyim gerçi daha gelmemişsindir ama olsun =) İkinci olarak Sivas genelde hoşgörülü bir şehirdir yani en azından ben daha Bursaspor ya da atıyorum bir Antalyaspor forması giyip de Sivas'ta sorun yaşayan biri görmedim.Haftasonu güzel bir maç olacak inşallah,tabiki gönlümden Sivasspor'umuzun kazanması geçiyor ama Bursaspor'u da bizim iki yıldır üst üste yapamadığımız olayı gerçekleştirdiği için tebrik etmek lazım..
Alt 24.08.2010, 01:55   #112
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivasta kendi memleketinin takımını tutup da kötü muamele görecek kimse yoktur, istanbul kayseri dışında.. gönül rahatlığıyla atkınızla formanızla dolaşabilirsiniz..
Alt 24.08.2010, 02:02   #113
Dayrace16
Yeni Yiğido

Dayrace16 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Dayrace16 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İkinize de teşekkür ederim arkadaşlar,beni Sivas'ta iyi şeylerin beklediğinden zerre şüphem yok zaten sadece yapılan yorumları okuyunca biraz gerildim o kadar..

Maça gelicek olursak;iyi olan kazansın =)
Dayrace16 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 03:13   #114
öğretmen
Acemi Yiğido

23 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 öğretmen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben 2- 1 alırız diyorum ceyhun ve mehmet nas atar
öğretmen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 11:30   #115
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sewgili Kardeşim:
Ewwela g.s dediğin takım bizi yenemedi bunu söylemeliyimsivasın bursayı 3-0 yenecek düşüncene saygıyla bakıyorum..olabilir neden olmasın...dalga geçme konusunda birkaç bir şey bilmeni isterim ''Biz sivassspor gibi olmayız''söyleminin içerisinde dalga geçilen yer neresidir anlayamadım burada anlatılmak istenen siz şampiyonluğa gittiğiniz yıldan sonraki sezon takımınız oldukça kötü bir sezon geçirdi..bursa bu duruma düşmeyecektir ve bununda birkaç sebebi vardır burada anlatılmak istenen şey budur bunda ne dalga nede başka bir şey yoktur..kaldıki bu söylemi biz bursalılar değil bizans medyası tartışmıştır bizans medyası söylemiştir:
Bursadan intikam alınacak gibi bir şeyler okudum sportif anlamda bursanın sizi yenmesinin intikamı olarak düşünüyorsan elbette olabilir tabi bunu her takım taraftarı ister ama sen dalga gecildiğini ve bunun sonucunda intikam alınmasını istiyorsun sanırım ..buradaki admin arkadaş az sonra yazacaklarımdan bıkmıştır her defasında yazıyorum bunları...bursada eskişehir ve ankaragücünden sonra açılan tek bayrak sivassporun bayrağıdır ..ve bursada küfürlü üçlümüzü es es ankaragücü ve sizlere yapmayız ve bursa siz şampiyonluğa koşarken tüm kent olarak arkanızda durdu destekledi hatta aç arşivleri bak istersen puan kaybettiğiniz hafta bursa istanbulda beşiktaştı sanırım çelme takıp sizin liderlik koltuğunda kalmanızı sağladı...şimdi soruyorum sana yukarıd ayazdıklarımın mı intikamını alacaksın bursadan:(
sivasta yaşayıp sivası tutmayan çok insan olduğunu duydum eğer bunlardan biri isen yazdıklarımı önemseme bu yazdıklarım gercek sivassporlu olan kişileredir ama öyle hissediyorum ki sende gerçek bir sivassporlusun...bu yüzdendirki isteyen istediği kadar ahkam kessin burada bizim kalbimizde birdir aklımızda onun için bırakalım bu boş işleri bakalım anadolumuzun liderliğine...
bursadan sewgiler

bursalı kardeşlerin aslında anlaması gereken bir şey var: bizim bazı taraftarlarda iki yıl biz mücadelesini verdik ama bursa şampiyon oldu gibisinden derin bir üzüntü var (üzüntü aslında bursa'nın şampiyon olmasıyla ilgili değil, bilakis çok kişi sevindi, üzüntünün nedeni sivas'ın iki kez teğet geçip, maalesef havasını almasıdır, insanların içi yanıyor, nasıl kaçırdık, bir daha oynayabilir miyiz diye?)

bursalı kardeşler maç günü gelsinler dünyalar güzeli sivasımızda gezinsinler, sivasımızı tanısınlar, sonra maçlarını izleyip güzellikle ayrılsınlar. gönlümüzden geçen bu!

sivas ve sivaslı güzeldir!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 11:36   #116
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

bu arada bursa hakkaten taş gibi takım, şu an iki maç sonucunda 2. sıradalar ama biz de iki maç sonucunda 4. sıradayız beyler. mesut bakkal faktörünü unutmayın, geçen yılki sivas yok artık, biz de iyiyiz. dünki trabzon-fb maçından daha çekişmeli bir maç izleyeceğiz gibime geliyor!

hem dostluk hem sivasımız kazansın!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 11:58   #117
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

taş takım değil yaw ömer ve ivankov iki gün sonra gidecekler takım sıçar yani 2-3 gol atacak sivas mehmet(c) ve ceyhun ha ceyhun asist kralı 3 asist 2 maç
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 12:56   #118
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
profilimdeki logodan bahsederek başlayayım istersen..biliyorsun bursasporun logosu regısterli bir başka deyişle patentli yasal olmayan hiç bir ürünün veya net ortamında kulanılan hiç bir logonun gerçeğini basıp piyasaya süremiyorlar bu söylediklerim bursastorla ilgili bunun bilincinde olduğum için logodaki yıldızların diziliş sırasına ve renklerine bakmıyorum artık sebebi budur...
şimdi senin yorumunu okudumda iş senin bildiğin gibi değil ben sivas şampiyonluğa gittiğinden bu yana buraya üyeyim ve buradaki sivaslı arkadaşlara bursanın sivasa tawrını anlatmaya çalışıyorum aslında hemen hemen hepsi biliyor bunu ama unutma net ortamındasın burada herkez istediği yorumu yazabilr bundan kimseyi sorumlu tutamassın destekte vermiş olsak bursayı sewecek diye bir mecburiyetide yokherkesin unutma.... sen bunlara takılma git ve üniversiteni rahatca sivasta oku sivasa hiç gitmedim ama bursada çoksivaslı dostum var ordan biliyorum gerçek sivaslı gerçek sivassporlu we herşeyden önemlisi yiğidin harmanlandığı yer sahiplenir seni orasıda anadolu toprağı............
Sen kim oluyorsun da benim SİVASSPOR luluğumu ölçmeye çalışıyorsun birader.Madem misafirsin misafirliğini bil yazını yaz çek git tamam mı.Bunu ölçmek sana hiç düşmez.Tekrar ediyorum bana göre Bursa Anadolu takımı değildir.Bu sitede Bursaspor yalakalığı yapacak değilim her zaman heryerde en büyük SİVASSPOR tamammı kardeş
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 13:00   #119
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen kim oluyorsun da benim SİVASSPOR luluğumu ölçmeye çalışıyorsun birader.Madem misafirsin misafirliğini bil yazını yaz çek git tamam mı.Bunu ölçmek sana hiç düşmez.Tekrar ediyorum bana göre Bursa Anadolu takımı değildir.Bu sitede Bursaspor yalakalığı yapacak değilim her zaman heryerde en büyük SİVASSPOR tamammı kardeş
Kusura bakma birader bu cevap sana değil di yanlış oldu.Bu cevap Dayrace 16 ya
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2010, 14:07   #120
aRsima58
Yiğido

aRsima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 aRsima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bursayı gözlerinde büyüten arkadaslar konyasporu 1-0 zar zor yeniyorsun ve SİVASSPOR'un gs yi 2-1 maglup ettigi ve bir sürü pozisyonun kactıgı maçtan bahsetmiyorsun ama bursa gs yi 2-0 yenince adamların takımlarını büyütüyorsun.. Bizim kadromuzda iyi gelsin bursa görelim ...
aRsima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sivassporbursaspor