Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 21.10.2007, 02:32   #121
zafer51
Yeni Yiğido

2 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 zafer51 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Sevgili Emre kardeşimizin yazısını üzülerek okudum.Gerçekten utanılacak bir durum.Bende İzmirde yaşayan bir Sivaslı olarak bazı konulara değınmek istiyorum.Buradaki en büyük suçlu yönetim.Diğer kulüplerin yaptığı gibi 200 kişiye geçici bir süre bedava bilet verse bu 200 kişi 20-30 kişilik guruplara ayrılarak stadın değışik yerlerine oturup seyircileri teşvik etse,coştursa,halkı tezahurata alıştırsa güzel bir olay olur. Başarı arttıkça seyircide,hasılatta artar.Sitedeki Bursa seyircisini gördüm gıpta ettim keşke bizlerde öyle olabilsek. 2.konu yine yönetimin işi bir Sivasstore açmak zor birşeymi anlamıyorum ? kar etmeyi sevmiyormu bu yönetim. 3.konu yazın yine bu sitede yazdım 7 milyon Sivaslıyız diyoruz her Sivaslı kişi başına en az 1 YTL verse 7 milyon YTL eder.Bu parayla daha kaliteli 2-3 yabancı oyuncu alıp her sene şampiyoluğa oynayabiliriz.Yönetim bu konudada duyarlık göstererek bir bankada hesap açtırarak Sivaslılara duyurmadı.Başkanımızı seviyorum yönetime biraz fazla yüklendim ama her şey Sivasspor için. 4.konu.Merkez tayfa,Çılgınlar,Üniverste,1967 genç taraftarlar ve bu gibi dağılımlar niye? Bütün dernekler birleşip Sivasspor taraftarlar derneğı çatısında toplansalar kötümü olur? İstanbul,Ankara,İzmir ve diğer şehirlerde şubeler açılsa daha iyi olur sanıyorum.Böyle güçlü bir taraftar gurubu yönetimde söz sahibi olur. 5.konu:Herşey Sivassporun iyiliğı içinse neden birbirinizi kırıyorsunuz?Lütfen birbirimize hoşgörüyle yaklaşalım,herkesin fikrine saygı gösterelim.Şunu bilelimki o kişide Sivassporun iyiliğıni istiyor.İzmirden herkese kucak dolusu selamlar.
zafer51 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
SİVASSPOR SÜPER,YA TARAFTAR...!!!
Alt 08.11.2007, 13:52   #122
TUNA_TNK
Acemi Yiğido

TUNA_TNK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 TUNA_TNK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Ausrufezeichen SİVASSPOR SÜPER,YA TARAFTAR...!!!

Sivassporumuzun turkcell süper liginde hayal edilemeyecek kadar güzel yerde olmasına ragmen sivas halkı sivasspor'a gereken desteği vermiyor.içerde oynadığımız diğer karşılaşmalarda olduğu gibi kasımpaşa maçındada taraftarımız çekirdek yemeye devam etti,
geçen senelerde daha coşkulu bir taraftara sahipken şimdi tribun yapan gruplarımız bile yeterınce destek veremiyor.Bunun böyle gitmemesi lazım,soruna çözüm olabilecek fikirler varsa yazalım arkadaşlar.Sivassporumuza hak ettiği desteği verelim artık.

http://www.youtube.com/watch?v=SlbeFDP8vvE
TUNA_TNK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TUNA_TNK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 08.11.2007, 14:23   #123
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
ReDYiGiDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
utanıyorum artık internette baska taraftarları izleyerek mest oldugumda
utanıyorum artık maca fb gf bjk formalarıyla gelenleri gordukce duydukca
utanıyorum artık 20 senelik bi tezahurati macda bi gruptan duydukca
utanıyorum artık her nekadar takım muthiş de olsa bir kere bile sivas a bagırmayıp 5 tane gol atan kayseriliye yırtınanlar gordukce
utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gordukce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık milletin 10 larca otobus kaldırmasına ragmen 1 otobusu bile kaldıramadıkca
Utanıyorum BAGIRAN TARAFTARİ '' GOREMİYORUM OTURUN ''diyen ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık kendisini bişey sanıp Sivasspor ustunden reklam yapan şirketleri gordukce ,

BAŞKA SÖZE GEREK YOK..
.............................. ...........................
Alt 08.11.2007, 15:46   #124
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

--->: BEŞİKTAŞ REZALETİ

beyler bekara karı bosamak kolay
bjk takımı kadar buyuk olmadıkca kımseye satasma rezalet demeye kımsenın hakkı yok

baslıkdan ve yorumlardan anladım kı fb ve gs lıler bjk rezaleti demıs bjk lıler...

------------------------------------------------------------------------------------
BENDE UTANIYORUM
Pısırık,korkak ruhsuz bir takımı beşiktaşı büyük olarak gören bazı arkadaşlar CAĞLAYAN BEYİN SİVASSPORU YENEMEZSEK ADLI TOPİCİ OKUMASINI TAVSİYE EDERİM büyükmüş nersinden belli anlamıyorum büyük dediğin salı günü türk insanını layıkıyla temsil ederdi
Beşiktaş Başkanı sayın YILDIRIM DEMİRÖRENİN kendi takımı beşiktaşa yaptığı hakaretlerin söylemlerin yüzde birini söylemeyle yukardaki yoruma muhatap oldum peki beni eleştiren arkadaşlar başkanlarının dediğininide eleştireceklermi acaba??yıldırım demirörene sen nasıl böyle kelimeler kullanırsın bizim büyük beşiktaşa diyeceklermi acaba??yukardaki mesajın aynısını ve bir benzerini göndereceklermi acba??45 yıl peşinden kotuğum en az 500 macına gittiğim ve aşırı fanatiği olduğum beşitaşı 4 sene evvel bıraktım benim takımım SİVASSPOR şimde doğup büyüdüğüm toprakların takımıyla gurur duyuyorum benim istanbul takımlarıyla işim olmaz ben beşiktaşı büyük olarak tanımıyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.11.2007, 14:12   #125
Rook
Acemi Yiğido

Rook - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 Rook FAZLA SÖZE GEREK YOKRook FAZLA SÖZE GEREK YOK

Aynı Dert Kayserimizdede var Kardeşim. Anadolu insanını anlamak zor.

Eğlenmesini bilmiyorlar. Ama Başarılar geldikçe düzeliyor. Sivas bu yolda devam etsin gör bak nasıl düzeliyor..
Rook isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 18.11.2007, 23:06   #126
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
Rook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynı Dert Kayserimizdede var Kardeşim. Anadolu insanını anlamak zor.

Eğlenmesini bilmiyorlar. Ama Başarılar geldikçe düzeliyor. Sivas bu yolda devam etsin gör bak nasıl düzeliyor..

Size katılıyorum kardeşim Üç şeytanlar yada büyütülmüşler istanbul takımlarından bize ne gibi bir fayda getirir zaman içerisinde biz Sivasspor olarak sizde Kayserispor olarak bunları büyütülmüşler olayını aşacağız aşmamız lazım elin takımımıdan bize ne doğup büyüdüğümüz şehrin takımından başakası benim takımım olamaz iyi takımları alkışlamaktan öte gitmemeliyiz bu haftaki Sivasspor-Kayserispor macında dostluğun kazanması dileklerimle
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 18.11.2007, 23:14   #127
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

gençlerin ve yönetimin elinde ama gittice iyi gidiyoruz bence
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.11.2007, 23:39   #128
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Görünen,yaşanan ve yazılanlardan anlaşılacağı üzere taraftar gruplarının kendi aralarında ve yönetim ile taraftar grupları arasında ciddi bir kopukluk ve soğukluk mevcuttur.Spor kültürünün yeni yerleşmeye ve benimsenmeye başladığı Sivas da bu tür durumların yaşanması olasıdır.Sadece taraftar kendisi değil Sivasspor Kulubü de staddaki organizasyondan sorumludur.Ne kadar fazla adım atılırsa o kadar ivme kazanılacaktır.Sivassporun şu anki durumundan kendilerine yarar sağlamak isteyen parazitler olacaktır,önemli olan bunları görmezden gelmemek ve bunlardan duyulan rahatsızlığı belirtmektir.Serzenişini belirten arkadaşın duyarlılığı bu anlamda çok önemlidir.Gerisi Sivasspor yönetiminin insiyatifinde olan bir durumdur.

Sivas nüfusunun yarısı belki de yarısından fazlası yaşlı nüfusdan oluşmaktadır.O yüzden maça gelen genç kardeşlerin yerine otur,bağırma,maçı izleyemiyorum gibisinden laflara kulak asmamalarını tavsiye ediyorum.Gerekirse bu kişilerle kavga etmek pahasına tezahüratlarını sürdürmelidirler.Çünkü tezahürat yapmayan kişilerin varlıkları bir şey katmadığı gibi yoklukları da bir şey götürmeyecektir..O yüzden stadı terk etmeyi hak edenler tezahurat yapmayanlardır,böyle düşünülmelidir.Tezahuratın getirisi sudan ucuz satılan kombinelerin getirisinden daha fazla olacaktır.
Sen hangi hakla insanlara ne yapacağını söyleyebilirsin...
Senmi kara vereceksin kimin stada gelip kimin gideceğine...
Tezahüratın neyi getirip neyi getirmeyeceğini senden mi öğreneceğim..
Bu nasıl bencilliktir...
Gelde kov bakalım tribünden beni merak ettim nasıl kovacaksın...
Seni gidi bedavacı seni..
İşte budur: spormuş, barışmış, eğlence imiş, peh laf...
İşte ülkemde ki sporsever profili.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 18.11.2007, 23:44   #129
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
ReDYiGiDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
utanıyorum artık internette baska taraftarları izleyerek mest oldugumda
utanıyorum artık maca fb gf bjk formalarıyla gelenleri gordukce duydukca
utanıyorum artık 20 senelik bi tezahurati macda bi gruptan duydukca
utanıyorum artık her nekadar takım muthiş de olsa bir kere bile sivas a bagırmayıp 5 tane gol atan kayseriliye yırtınanlar gordukce
utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gordukce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık milletin 10 larca otobus kaldırmasına ragmen 1 otobusu bile kaldıramadıkca
Utanıyorum BAGIRAN TARAFTARİ '' GOREMİYORUM OTURUN ''diyen ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık kendisini bişey sanıp Sivasspor ustunden reklam yapan şirketleri gordukce ,

BAŞKA SÖZE GEREK YOK..
Abartmaya devam edecek misiniz?
Bu form hakaret formumu oldu..
Sen kime ruhsuz diyorsun...
Site yöneticisini göreve davet ediyorum..
Burada insanlara hakarete izin verilmemelidir.
Maça gelmeyen..
İstanbul takımlarını tutan bir sürü insan varken
Stada gelen bir hemşehrisine ruhsuz diyen birine izin verilmemelidir.
Lütfen beyler...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.11.2007, 23:48   #130
murat58murat
Yeni Yiğido

murat58murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 murat58murat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Ausrufezeichen --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Sadece taraftarla olmuyor kardes,kulube maddi yardim sart,organize olmak lazim,Dunyadaki SIVAS`LI lari sivasspor icin ayaklandirmamaiz lazim,guc birligi sart,bunun icin kulup yonetimi cok iyi aktifiteler duzenlemeli.
BIR GUN GELECEK SIVASSPOR SAMPIYON OLACAK.
murat58murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır