Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı
Görünen,yaşanan ve yazılanlardan anlaşılacağı üzere taraftar gruplarının kendi aralarında ve yönetim ile taraftar grupları arasında ciddi bir kopukluk ve soğukluk mevcuttur.Spor kültürünün yeni yerleşmeye ve benimsenmeye başladığı Sivas da bu tür durumların yaşanması olasıdır.Sadece taraftar kendisi değil Sivasspor Kulubü de staddaki organizasyondan sorumludur.Ne kadar fazla adım atılırsa o kadar ivme kazanılacaktır.Sivassporun şu anki durumundan kendilerine yarar sağlamak isteyen parazitler olacaktır,önemli olan bunları görmezden gelmemek ve bunlardan duyulan rahatsızlığı belirtmektir.Serzenişini belirten arkadaşın duyarlılığı bu anlamda çok önemlidir.Gerisi Sivasspor yönetiminin insiyatifinde olan bir durumdur.
Sivas nüfusunun yarısı belki de yarısından fazlası yaşlı nüfusdan oluşmaktadır.O yüzden maça gelen genç kardeşlerin yerine otur,bağırma,maçı izleyemiyorum gibisinden laflara kulak asmamalarını tavsiye ediyorum.Gerekirse bu kişilerle kavga etmek pahasına tezahüratlarını sürdürmelidirler.Çünkü tezahürat yapmayan kişilerin varlıkları bir şey katmadığı gibi yoklukları da bir şey götürmeyecektir..O yüzden stadı terk etmeyi hak edenler tezahurat yapmayanlardır,böyle düşünülmelidir.Tezahuratın getirisi sudan ucuz satılan kombinelerin getirisinden daha fazla olacaktır.
|
Sen hangi hakla insanlara ne yapacağını söyleyebilirsin...
Senmi kara vereceksin kimin stada gelip kimin gideceğine...
Tezahüratın neyi getirip neyi getirmeyeceğini senden mi öğreneceğim..
Bu nasıl bencilliktir...
Gelde kov bakalım tribünden beni merak ettim nasıl kovacaksın...
Seni gidi bedavacı seni..
İşte budur: spormuş, barışmış, eğlence imiş, peh laf...
İşte ülkemde ki sporsever profili.