Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor
Alt 11.08.2012, 22:29   #121
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor

7--1 KERE MAŞALLAH allah nazardan korusun işte sivassporumur gerçekten çok iyi hazırlanmışız takım rakibe top göstermedi çünkü top hep bizim kaledeydi
başta eşi benzeri bu dünyaya gelmemiş rıza hocaya teknik ekibe sahada canla başla mücadele eden takımımızın formasını gururla temsil eden futbolculara candan teşekkürler sivasspor taraftarına bu müthiş mutlulugu yaşatanlara
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.08.2012, 22:33   #122
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

BİR TAKIMIN DEFANSA ADAM AKILLI TRANSFER YAPMASI İÇİN DAHA KAÇ YEMESİ LAZIM!!!!

ARTIK ADAM GİBİ TRANSFER İSTİYORUUUUUUUZ!!!

YOKSA KENDİ İPİMİZİ KENDİMİZ ÇEKECEĞİZ.

VAKİT ÇOK GEÇ OLMADAN BİRŞEYLER YAPIN ARTIK YÖNETİM. VAKİT ASLINDA GEÇ DE OLDU ALAN ALDI, SATAN SATTI. KİMİ TRANSFER EDECEKSEK????
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2012, 22:34   #123
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Skoru gördükçe ben utanıyorum böyle bir şey olmaz ya
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2012, 22:34   #124
Casanova Rasit
Tecrübeli Yiğido

Casanova Rasit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

149 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 535 Casanova Rasit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BİR TAKIMIN DEFANSA ADAM AKILLI TRANSFER YAPMASI İÇİN DAHA KAÇ YEMESİ LAZIM!!!!

ARTIK ADAM GİBİ TRANSFER İSTİYORUUUUUUUZ!!!

YOKSA KENDİ İPİMİZİ KENDİMİZ ÇEKECEĞİZ.

VAKİT ÇOK GEÇ OLMADAN BİRŞEYLER YAPIN ARTIK YÖNETİM. VAKİT ASLINDA GEÇ DE OLDU ALAN ALDI, SATAN SATTI. KİMİ TRANSFER EDECEKSEK????
Vallaha cok haklisin gardas!
Alt 11.08.2012, 22:36   #125
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Yedek kadroyla çıkılmış Sivasspor.com olarak biz 11 kişi çıkartsak daha iyi oynardık
Alt 11.08.2012, 22:45   #126
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

zaten tokatspordan bile 2 gol yememizden belliydi. işte süperlig takımıyla oynayınca halimiz ortaya çıktı.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.08.2012, 22:54   #127
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***rıza hocayı tebrik ediyorum 1-7 skordan dolayı cünkü gelecegin yıldızları yetiştiriyor çünkü bir kupayı kazanması icin sadece 90 dak.mücadele edecekti ..onun kahramanlarını sayıyorum örneğin.uğur,tosun fatih,kahraman hayrettin ,aslan mehmet nas kurtarıcı olarak geleceğin hazırlığını yaptı.kendiside oturduğu yerde hic bankta kalkmadı.bir mangalı eksikti,sanırım onuda siyah,beyaz eşofmanı kirlenir diye yakmadı ..macı sahada izlerken aklıma flim şeridi gecti . calıştırdığı takım oyuncusundan cok taktik verirken koşan ve mücadele eden HİKMET KARAMAN aklıma geldi.
***bu zamana kadar cok sayıda süperliğ macıları izledim bu kadar rahat ne bir takım nede bir teknik adam gördüm ,inşl bu kadroyla antepe gitmeyiz derim.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2012, 22:56   #128
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1311 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

akifesk gibilerini hakli çikardilar simdi bende onlara hak veriyorum bu takim tam bir rezalet transferler berbat yonetim ve riza hoca bu mu basari beklediginiz hazirlik maçlarinda neysek ligde'de o kume dusmekten korkiuyoruz artik yeter artik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Alt 11.08.2012, 22:59   #129
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor

Kalecisi ATİLLA

Sağbeki UĞUR

Stoperi FATY

Solbeki HAYRETTİN olan takım 7 değil 17 de yer !
(Eski yorumlarıma bakarak bu isimlerin teknik analizini de okuyabilirsiniz)

Bunu okuyan her taraftar bunu biliyorda eger okuyorsan

RIZA HOCAM SEN BUNU BİLMİYOR MUSUN HALA ?
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.08.2012, 23:57   #130
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
***rıza hocayı tebrik ediyorum 1-7 skordan dolayı cünkü gelecegin yıldızları yetiştiriyor çünkü bir kupayı kazanması icin sadece 90 dak.mücadele edecekti ..onun kahramanlarını sayıyorum örneğin.uğur,tosun fatih,kahraman hayrettin ,aslan mehmet nas kurtarıcı olarak geleceğin hazırlığını yaptı.kendiside oturduğu yerde hic bankta kalkmadı.bir mangalı eksikti,sanırım onuda siyah,beyaz eşofmanı kirlenir diye yakmadı ..macı sahada izlerken aklıma flim şeridi gecti . calıştırdığı takım oyuncusundan cok taktik verirken koşan ve mücadele eden HİKMET KARAMAN aklıma geldi.
***bu zamana kadar cok sayıda süperliğ macıları izledim bu kadar rahat ne bir takım nede bir teknik adam gördüm ,inşl bu kadroyla antepe gitmeyiz derim.
savaş2 seyrettiğin maç süperlig maçı değildi unutma!gazozuna maçdı ve hoca 2 gün üstüste maç oynayan oyuncuların bir kısmı yerine değişik denemeler yapdı,hepsi bu.kaleci atillayı eleştiyorlar,adam zaten 2. veya 3.kaleci ve yediği gollerin hepsi boş kaleye.doğa zaten bugün hiç oynamadı ve en az 5-6 yıldır tanıdığımız bir süperlig futbolcusu,amerikayı keşfetmiyoruz.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bitti, gençlerbirliği, gençlerbirliğisivasspor, ilk, sivasspor, yarı