Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 08.01.2010, 15:42   #131
navruz58
Yiğido

navruz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 navruz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

vallahi cok yazik oluyor verilen sözler tutulmayinca allah yardimcimiz olsun
Alt 08.01.2010, 17:39   #132
nefhret_58
Yiğido

nefhret_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 148 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nefhret_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

abi şaka gibi ya. zaten başbakana bel bağlamakta suç. kaç lira ya bu stad. toplayalım arkadaş. daha öncede sivassporumuz için para toplandı. ha bi otobüs, ha stad için yardım. ne farkeder. yazsınlar hesap numarası ben gönderirim vallaha zaten toki ne ki kardeşim. hap kadar eve çuvalla para alan bir kuruluş.stadı da evlerine benzetecekler işte gerisi yalan. uefa kriterlerine uymayan stadı yapmaya gerek yok. bu milletin parasını ya adam gibi bir projeye harcasınlar, yada dış borcu kapatsınlar.
nefhret_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nefhret_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2010, 21:32   #133
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=SivasSpor.Com;594478]

Sivas Valiliği'nin, Sivas Belediyesi'nin, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın ve Sivas Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün dikkatine!

Yaklaşık iki yıldır bir çok platformda bir çok kez Başbakan, Bakanlar, Vali, Milletvekilleri tarafından defalarca Sivassporumuza yeni bir stadyum yapılacağı dile getirildi, çok kereler sözler verildi. Bizzat Sayın Başbakan'ın ağzından Sivas'a modern bir stadyum yapılacağı ve bunun kapasitesinin 30-35 bin civarında olacağı ifade edildi ve bu haliyle yerel ve ulusal medyada bu habere yer verildi.

Ancak, geçtiğimiz günlerde Sivas Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç tarafından TOKİ'nin Sivas'a yapacağı stadyumun 20-25 bin kapasitede olacağı ifade edildi. Üzülerek görüyoruz ki Sivas'ın bürokratları Sivas'ın menfaatlerini değil TOKİ'nin menfaatlerini düşünüyor, veya TOKİ'nin kendi menfaatini düşündüğü kadar Sivaslı idareciler Sivas'ın menfaatlerini düşünüp savunamıyor.

80 bin nüfuslu Rize'ye 20 bin kapasiteli stadyum yapılmışken, Bursa'dan Diyarbakır'a, Antalya'dan Eskişehir'e, Mersin'den Malatya'ya bir çok vilayete 30 bin ila 40 bin arasında değişen kapasitelerde stadyumlar yapılması planlanırken, Sivasımızın bir kez daha ikinci sınıf muamelesi görmesi bizleri şiddetle rahatsız etmektedir. Elimizdeki mevcut stadyumun kapasitesinin zaten 17-18 binlerde olduğu gerçeğini göz önüne alırsak, 20-25 bin kapasiteli bir stadyum yapılarak stadyumun şehir dışına taşınmasının hiç bir anlamı kalmamakta ve Sivas'ımıza ve Sivassporumuza hiç bir katkı sağlamamaktadır.

UEFA'nın bundan sonra uluslararası bir çok turnuva ve müsabakada en az 30 bin kapasite aradığı gerçeğini göz önüne aldığımız vakit, önümüzdeki 50 yıl için yapılacak olan bu yatırımın Sivas'ın sportif geleceğine bir hizmet değil darbe olacağı açıktır.

Biz sivasspor.com olarak haykırıyoruz ve diyoruz ki, yapılacak olan stadyum onlarca farklı ağızdan, defalarca tekrarlandığı üzere en az 30 bin kapasiteli olmalıdır. Eğer bu 30 bin kapasitenin üzerinde olmayacaksa biz bu çalışmayı Sivas'a ihanet olarak göreceğiz ve verilen sözlerden dönüldüğü için kendimizi aldatılmış hissedeceğiz! Ve daha önemlisi bize yalan söyleyenleri asla unutmayacağız, affetmeyeceğiz!

Son sözümüz şudur: Ya Sivassporumuza ve Sivas'ımıza en az 30 bin kapasiteli bir stadyum yapılmalıdır, ya da sırf Başbakan'ı verdiği sözde yalancı çıkarmamak için yapılacak uyduruk bir stadyumla Sivassporlular aldatılmamalıdır!

Konunun takipcisi olacağımızın bilinmesi dileklerimizle www.SivasSpor.Com ailesi.

SivasSpor.Com Özel Haberi
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aykut-akay'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2010, 22:46   #134
3 yıldız
Yeni Yiğido

3 yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 3 yıldız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevgili sivaslılar modern bir stada sahip olmayı hepimiz çok istiyoruz ama bunu sadece devletten beklemekte doğru değil trabzonspor istanbul hegemonyasının hüküm sürdüğü bu ülkede 6 kere şampiyon olmuş ama buna rağmen yeni bir stadı yok keza ne bjk nin nede gs nin yeni bir stadı yok ama bu ülkede f.bahçe gibi kayseri gibi kendi imkanları ile muhteşem stad yapan iki kulüp var bence en doğrusuda bu stadyum tabiki önemli ama neden yabancı oyuncular sivasta değilde istanbulda sağlık kontrolünden geçerler sivasta hastanemi yok önce eksiklerini tamamlamış bir şehir olalımki kamanan gibi oyuncularda sivasımıza seviyesiz laflar etmesin.
3 yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 3 yıldız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2010, 12:52   #135
ssfatihss
Acemi Yiğido

36 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 ssfatihss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaaa arkadaşlar biz sivas olarak hep yıllarca kandırıldık başbakan gelir 30 bin der toki 20 bin olacak der yapmaya baslarlar 10 yıl sürer... zaten sivas a 15 yıldır ne yapılmış bilen biri varsa bana anlatsın.son iki yıldır sivas sporun başarısını bile hazmedemeyen insanlar sivas a ekonomik bakımdan gelir getirecek bir projeyi hiç desteklemezler bence bunların içinde bürokratlarda var sivaslıyım diye geçinen çakma sivas lılarda var...
ssfatihss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ssfatihss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.01.2010, 22:23   #136
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir Türkiye ve Sivas gündemini değerlendirmek amaçlı bugün ilimizde bir basın toplantısı düzenledi... Demiryolu işçileri ve CÜ Fen Edebiyat öğrencilerinin de katıldığı basın açıklamasında Özdemir: ''Türkiye ve Sivas üzülerek söylüyoruz, Cumhuriyet tarihimizin en karanlık bir sürecinden geçiyor'' dedi.

Özdemir, şöyle konuştu: ''Türkiye ve Sivas üzülerek söylüyoruz, Cumhuriyet tarihimizin en karanlık bir sürecinden geçiyor. Ekonomide böyle, siyasette böyle, sosyal yaşamda böyle. 70 bin kişinin telefonunun dinlendiği, hükümetin Adalet Bakanı tarafından açıklanıyor. Kurumlar birbiriyle çatışıyor, kurumlar arasında kavga var. İnsanlar yargıya güvenmiyor. Kurumlar birbirine güvenmiyor. İnsanlar devletin kurumlarının verdiği karara güvenmiyor. Savcılar birbirleri hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Mahkemeler birileri aleyhinde dinleme kararları verebiliyor. Askeri yargı, sivil yargıya güvenmiyor. Ankara'da savcıların, polislerin, askerlerin arasında yaşanan kovalamaca trajikomik bir noktada, ABD'den hakimin izlendiği ihbarı geliyor araç durduruluyor içinden patates çıkıyor, Sivas'a reva görülen durum ortada son 30 yıldır kaybeden bir Sivas var, Tüdemsaş küçülüyor, Dikimevi kaçırıldı, Cer Atölyesi kapanıyor, Devlet Hastanesi yapılacak dendi mevcut hastaneler kapanıyor, Adalet Sarayı yapılacak dendi 7 yıldır temeli atılmadı, Fuar alanına yapılmış trilyonluk yatırımlar atıl duruyor, 35 bin kişilik stad sözü verildi ancak Rize kadar küçük bir şehrin stadı büyüklüğünde bir stad yapılıyor, Öğrencilerimiz Formasyon hakları elinden alınarak madur bırakılıyor bu en azınadn 2-3000 öğrenci demek, trenler kaldırılıyor, Türkiye ve Sivas'ımız bu kadar rezil bir tabloyu hak etmiyor'' dedi.

Açılım konusunu da eleştiren Özdemir "Devletin savcısı, hakimi Irak sınırında teröristler karşısında neredeyse el pençe divan duruyor, bir belediye başkanı Türk Yönetim Adetlerine, örflerimize, devlet geleneğimize yakışmayacak biçimde küfürler ediyor, hakimler savcılar duruyor ama ben devamlı gidip izliyorum Silivri'de o teröristlerle savaşmış generaller, aydınlar, yazarlar aynı savcılar tarafından yargı cinayetine maruz kalıyorlar... Bunu, bu haksızlığı artık Türk halkı kaldıramaz... Ülkenin iki farklı yerinde iki farklı adalet sistemi uygulanıyor..."

Formasyon derslerinin yıllardır Sivas'ta verildiğini söyleyen Özdemir ne oldu da Sivas'tan bu hakkın alındığını ve bu konu ile ilgili hem Üniversitemiz Rektörü İlyas Dökmetaş, hem de dün YÖK başkanı Yusuf Ziya Özcan ile görüştüğünü söyledi ve şöyle devam etti: "Sevgili gençler, size kim ne derse desin, kim önünüze ne zorluk koyarsa koysun ben bu sorunu meclise götüreceğim, çözülmez diyenlere inat bunu ben çözeceğim, YÖK başkanının konuşmasından çok umutlu değilim ama Pazartesi Milli Eğitim Bakanına bu konu ile iligli bir soru önergesi sunacağım, Yök başkanı ile de tekrar görüşeceğim ve mecliste bu konu için özel konuşma yapacağım, hakkınızı savunacağım ve size "bu olayın üzerine gitmeyin çözülmez" diyenlere inat uğraşacağım didineceğim ve hakkınızı kazandıracağım şimdi olmazsa iktidara geldiğimizde bu sorunu ortadan kaldıracağım." dedi...

Tren seferlerinin iptali ilgilide yine pazartesi Ulaştırma bakanı ile görüşüp gerekli bilgileri aldıktan sonra bir önerge ile meclise taşıyacağını ve ulaştırma komisyonu üyesi partili arkadaşlarının bu komisyonun gündemine bu konuyu getirmelerini sağlayacağını söyledi...

Stadyum konusunda da "Keşke 4 Eylül Spor kompleksi yapılsa ama yapılmıyor, yıllardır oyalanıyor Sivas... Sivasspor'un bu başarılı dönemlerinde geçen senelerde yapılsaydı bu yatırımlar belki de Futbol Avrupa Şampiyonasına Sivas aday il olarak gösterilecekti ama yıllardır oyalandık, oyalandık ve sonunda da 25000 kişilik stadyum ile ağzımıza bir parmak bal sürülecek...10 sene sonra yenisine gerek duyulur, ileriye dönük bir yatırım olmaz ayrıca zaten 20000'e yakın kapasitesi şimdiki stadyumun var yıkmayalım daha iyi çünkü onlarca sporcu yetiştirdi bari anıları ile yaşayalım.. Bu konu ile ilgili de Rize örneğini vererek Başbakanın memleki olan Süper ligte bile olmayan Rize ile aynı büyüklükte bir stadın neden bizlere reva görüldüğünü Spor bakanına yazacağım bir önerge ile soracağım"

Son olarakta "Sivas tarihinin en kötü dönemlerini yaşamaktadır. Son 30 yıldır yatırım mahrumu kalan Sivas son 2-3 yıldır da devamlı kan kaybetmektedir, bunun sonu yeniden CHP iktidarında gizlidir, kendisine bu günleri hak gören bu partiyi al aşağı etmek artık Sivaslı hemşerilerime kalmıştır. Bundan önceki CHP iktidarlarında herzaman yükselen Sivas 2 sene sonra CHP iktidarında yeniden yükselecektir, yeniden Türkiye'nin en büyük, en değerli şehirlerinden birisi olacaktır." dedi.

Daha sonra gazetecilerin soruların cevaplandıran Özdemir, gelen "Verdiğiniz 30'a yakın soru önergesi var bu soru önergeleri ve çalışmalarınızda yanlız kaldınız mı?" sorusuna şöyle cevap verdi. "Evet, soru önergeleri genelde yalnız verilir ancak biz Merhum Muhsin Bey ile -kendisini de saygı ile anıyorum- Dikimevi konusunda birlikte çalıştık ancak iktidar vekillerine birlikte gitmemize rağmen bize destek olmadılar, Milli Savunma Bakanı ile görüşmeye gitmek istedik birlikte gelmediler bizde Muhsin Bey ile ikimiz gittik, başka konularda da yanlız ya da Muhsin Bey ile Ankara'da çok çalıştık ama hiç AKP vekillerini bizimle birlikte göremedik, benim önergelerim dışında onlarında önergelerine ve çalışmalarına bir bakınız sadece şu rakam çıkar karşınıza:sıfır" Belediye ile ilgili bir soruya da "Sivas için iktidar muhalefet farketmez tüm vekillerin belediyeye sahip çıkması gerekli, bizler toplantılarda, Ankara'da hep destek oluyoruz belediyemize... Sivas için sahip çıkmalıyız, didişmemeliyiz." dedi...

http://www.sivaslilar.net/forum/show...243#post511243

Sayın Sivas Milletvekilimiz Malik Ejder Özdemir'e duygularımıza tercüman olduğu için şükranlarımı sunarım. İnşallah birlik olup Sivas'ımız ve Sivasspor'umuzun menfaatlerini korumak için çalıştığımızda başarılı olacağız!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2010, 22:38   #137
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Daha sonra gazetecilerin soruların cevaplandıran Özdemir, gelen "Verdiğiniz 30'a yakın soru önergesi var bu soru önergeleri ve çalışmalarınızda yanlız kaldınız mı?" sorusuna şöyle cevap verdi. "Evet, soru önergeleri genelde yalnız verilir ancak biz Merhum Muhsin Bey ile -kendisini de saygı ile anıyorum- Dikimevi konusunda birlikte çalıştık ancak iktidar vekillerine birlikte gitmemize rağmen bize destek olmadılar, Milli Savunma Bakanı ile görüşmeye gitmek istedik birlikte gelmediler bizde Muhsin Bey ile ikimiz gittik, başka konularda da yanlız ya da Muhsin Bey ile Ankara'da çok çalıştık ama hiç AKP vekillerini bizimle birlikte göremedik, benim önergelerim dışında onlarında önergelerine ve çalışmalarına bir bakınız sadece şu rakam çıkar karşınıza:sıfır" Belediye ile ilgili bir soruya da "Sivas için iktidar muhalefet farketmez tüm vekillerin belediyeye sahip çıkması gerekli, bizler toplantılarda, Ankara'da hep destek oluyoruz belediyemize... Sivas için sahip çıkmalıyız, didişmemeliyiz." dedi...

Yukarıdaki paragraf da aslında mevcut iktidar partisinin Sivas vekillerinin ne kadar Sivas vekili(!) oldukları, karakterleri, anlayışları, Sivas'a bakışları vs vs vs her şey belli oluyor. Bu adamlara beddua okumak istiyorum ancak susuyorum, bunları adam diye kendisine vekil tayin edip, seçip gönderen halkın kalitesini düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum!...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2010, 16:00   #138
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporumuza yakışır bir stad istiyoruz

sivasımıza meydanda 30.000 kişilik stad söz verip 20.000 kişilik stad yapılacaksa bu sözde sadık olmayan başbakanı kınıyorum

kendi memleketi rizeye 22000 kapasiteli stad yaptıran recep tayyip erdoğan beyefendiyi kınıyoruz

taraftarı olmayan takımların bile kocaman stadları var

mesela kasımpaşa mahalle takımı ve stadları 20.000 kişilik ismide recep tayyip erdoğan stadı

ibb nin oynadığı stad ortada boş stada oynuyo oyuncular

kasımpaşalı olan sözde yiğit delikanlı erkek olan başbakanımız

SÖZ VERDİĞİ HALDE BİZE 20.000 KİŞİLİK STAD YAPILMASI İÇİN DÜĞMEYE BASMIŞ

eli kurusunda basamaz olsun dili kurusunda her gün medyaya çıkıp zırzır ötmesin
oy isteyecek

bu sözünü yüzüne vuralım
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2010, 17:21   #139
congar28
Yeni Yiğido

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 congar28 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SIVAS KADAR SAHIPSIZ BIR MEMLEKET YOK AKSINI IDDA EDENLER SIVASIN YARI NUFUSUNA SAHIP ILLERDEKI YATIRIMLARA BIR BAKSINLAR ADLIYE BINALARI BELEDIYE BINALARI ,STADLARI,BITIRILMIS BIZ YILLARDIR SURAYA YAPILSIN BURAYA YAPILSIN DIYE TARTISALIM. AK PARTI SIVASA KALDIRIMDAN BASKA NE YAPTI ONLARDA RAHMETLI MUHSIN YAZICIOGLU ILE ESKI DEVLET BAKANI ABDULLATIF SENERIN SAYESINDE OLDU SIMDI BAKIN TAS USTUNE TAS KONMUYOR, BIRDE YANIBASIMIZDAKI CUMHUR BASKANININ MEMLEKETI KAYSERIYE BAKIN SON 7 YILDA NELER YAPILDI BIZIM MILLETVEKILLERI UYUYORLAR YADA SN TAYYIP ERDOGAN VE ARKADASLARI SN ABDULLATIFSENERDEN DOLAYI SIVASTAN INTIKAM ALIYOR YERI GELINCE DIYORUZKI DUNYADA 6 MILYON SIVASLI VAR AMA NE ISE YARIYORUZ MEMLEKETE HIC BIR YARARIMIZ YOK BIRLIK OLAMIYORUZ.SON UC YILDA BUYUK BASARILARA IMZA ATMIS BULENT UYGUN 5 HAFTA YENILDI DIYE ONCA BASRIYA RAGMEN YERDEN YERE VURDUK TEPKIMIZI ORTAYA KOYDUK ADAM CEKTI GITTI ANLAMADIGIM SIVASIN OKDADAR MILLET VEKILI VAR ONLARA NIYE HIC TEPKIMIZ YOK NIYE SORGULAMIYORUZ BIZ ONLARI ANKARAYA YAN GELIP YATSINLAR DIYEMI GONDERDIK PARTILER DEGISIYOR YILLAR GECIYOR AMA SIVAS HEP KAYBEDIYOR SAYGILARIMLA ERDOGAN CONGAR
congar28 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı congar28'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2010, 18:14   #140
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Yukarıdaki paragraf da aslında mevcut iktidar partisinin Sivas vekillerinin ne kadar Sivas vekili(!) oldukları, karakterleri, anlayışları, Sivas'a bakışları vs vs vs her şey belli oluyor. Bu adamlara beddua okumak istiyorum ancak susuyorum, bunları adam diye kendisine vekil tayin edip, seçip gönderen halkın kalitesini düşünüyorum, düşünüyorum, düşünüyorum!...
iktidar partisinde bizim milletvekilimizmi var daha yeni duydum sivaslı bir kaçtane var amaa en son onlara tayyip erdoğanınn bostan korkuluğu görevi biçtiğini biliyorumm
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ayrıntıları, belgesi, kıyak, manifestomuz, neyimize, projesi, sivas yeni stad, sivasspor yeni stad, sivassporstad, sivasstadyum, stad, stadstad, stadyum, trabzona, wikileaksten, wikilieaksten, yapılmazsa, yeni