Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
Alt 10.08.2009, 19:18   #141
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
doğru elinden geleni yaptın.elinden geleni yaptığını kadroyu görür görmez anladım.içini boşalttığın şu takımda erman ve agbetu gibi iki tane fırfır oynuc var onlarıda yedek oturttun,şu sedat denen kazığa 90 dakka sabrettin.diallo gibi bi adamı gönderdin yerini sedata verdin,tum ve slyayı gönderdin yerine kimseyi alamadın.doğru bülent sen görevini yaptın,bu takımı mahvettin.arkadaşlar sakın şimdi bana biz buralara bu hoca sayesindfe geldik filan feşmekan demeyin.bu adamın yerinde geçen sene ertuğrul hoca olsaydı son iki haftada şampiyonluktan olmazdık ve o ertuğrul hoca öyle karakterli bir insanki bir sezon boyunca hiç bir teknik adamın yapmayacağı kadar röportaj yapmaz ve kimseleride SİVASa düşman etmezdi.türkiye SİVASa düşman olsun ama SİVAS şampiyon olsun(olmazda,imkansızda velvki şaşkaza olursa diyorum).ben böyle bir başarıya ortak olmam ve sevinemem,kimse kızmasın bunlar benim görüşlerim
SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM..................... ................
Alt 10.08.2009, 19:25   #142
sansaribo
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sansaribo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mrkz_abi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM..................... ................

EWET BENDE Bİ MANİSALI OLARAK KATILIYORUM o kadar oyuncuyu sattı 2 tecrübeyi yedek bırakdı olcağı buydu kardeşlerim

SİMSİYAH GECEMİN BEMBEYAZ SABAHI MANİSASPOR

TARZANLAR
sansaribo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 00:36   #143
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yav benim anlamadığım bişey var. . sivassporda 1. ci adam bülent uygunmu,yada 2. ci adam mecnun odyakmaz mı. yada ,yada,yada. yav ne bilim işte.anlamadım gitti))))))))
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2009, 01:03   #144
SkorYazarı
Acemi Yiğido

SkorYazarı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 SkorYazarı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Uygunun da hataları olacaktır, ama unutmamak gerekir ki yerine getireceğimiz antrenör Sivassporu şu anki durumun 100 km yakınında dahi tutamayacaktır.
bazı başarısızlıklar olsa da yönetim Bülent Uygunla 5 yıllık yeni sözleşme yapmalıdır. Sivas Avrupa da adını duyuracaksa bu ancak böyle mümkün olacak çünkü.
SkorYazarı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SkorYazarı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2009, 05:08   #145
skyhan
Acemi Yiğido

skyhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 skyhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben burada yapılan eleştirilerin samimiyetine inanmıyorum!!!! niyeti bozuk sivas düşmanlarının sanki hocayı eleştirir gibi yapıp bazı sivaslı üyelerin desteğini alarak rahatca sivas taraftarıymış gibi sacma sapan eleştiriler yapması...! sivasımızı yeteri kadar sahiplenmediğimizi gösteriyo..!sezonun ilk macından sonra yapılan yapılan eleştirilere bakıyorumda(rakibin trabzon bu arada) bu sene sivas düşmanları baltaları erken cıkardılar(kendi icimizdeki sözde sivaslılarda dahil) ünlü bir hocamızın bir sözü vardı..KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ!! biraz düşünerek yazınki başarılar geldiğinde siteye girmeye yüzünüz olsun...
skyhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda skyhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2009, 05:37   #146
TekSivas
Acemi Yiğido

15 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 TekSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

Sivas büyük bir takim olmayabilirl!!! ama Trabzonspor dan cok ama cok daha büyük! benim yasim 26 Trabzonun sampion oldugunu görmedim ve eminim 100sene daha yasasam görmeyecegim!!! 18 senedir futbola bakiyorum ts hep var sivasin 5inci senesi onardaki gördügümü sivasda 4senedeki süper lig karyerinde gördüm! inkinci olduk onarin nesaman ikinci oldugunu hatirlamiyorum! Tarihe bakmam lazim!!! ungarn dünya sampionu olmus!!! ama kimse görmemis.
biz onlari 5 kere yendik-onlar iki kere biz 15 gol atik onar4tanecik!!!
TekSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2009, 09:16   #147
arif1959
Acemi Yiğido

17 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 arif1959 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
skyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben burada yapılan eleştirilerin samimiyetine inanmıyorum!!!! niyeti bozuk sivas düşmanlarının sanki hocayı eleştirir gibi yapıp bazı sivaslı üyelerin desteğini alarak rahatca sivas taraftarıymış gibi sacma sapan eleştiriler yapması...! sivasımızı yeteri kadar sahiplenmediğimizi gösteriyo..!sezonun ilk macından sonra yapılan yapılan eleştirilere bakıyorumda(rakibin trabzon bu arada) bu sene sivas düşmanları baltaları erken cıkardılar(kendi icimizdeki sözde sivaslılarda dahil) ünlü bir hocamızın bir sözü vardı..KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ!! biraz düşünerek yazınki başarılar geldiğinde siteye girmeye yüzünüz olsun...
doğru söylüyorsunuz bizim arkadaşlar çok çabuk gaza geliyorlar bir mağlübiyette hemen yerden yere vuruyorlar
arif1959 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2009, 10:12   #148
AnadolununKralı
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AnadolununKralı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Trabzon'dan herkese merhaba.

Forumlarınızı biraz gezme olanağı buldum ve açıkcası çok eğlendim. İçinizde Trabzon'un tarihinden şüphe edenler, başarılarını göz ardı edenler, hatta medya olsun, ülkemizin spor kulüpleri olsun hemen her kesim tarafından Türkiye'de büyük takımlar arasında gösterilen ve bundan dolayıdır ki "4" büyükler denen grubun içinde yer alan Trabzonspor'u kabüllenemeyenler var...

Ne kadar yazık sizlere. Benim bildiğim, herhangi bir alanda başarı elde edilmesi o alanda başarılara sahip bir kesimi aşağı çekip üstüne basmaya çalışmak değil ( ki zaten 5iVA5'ın böyle birşeye ne gücü ne kalıbı yeter), yapabiliyorsa o çıtanın üzerine çıkabilmekle olur. Neyse aslında sayfalarca yazıp içimi dökebilirim ama çok uzatmadan aranızda bilgi yoksunluğundan atıp tutanlara bir cevap olsun istedim bu yazım...

Trabzon'un hangi başarılarını öğrenmek istersiniz ? Avrupa'dan mı başlıyım ya da dört kıtaya yayılmış taraftar topluluğundan mı ? Avrupa kupalarında İstanbul takımlarının her maçta fark yediği dönemlerde Trabzonspor Avrupa’nın en büyük takımlarını dize getirmiştir. Barcelona’sından Liverpool’a, Lyon’undan Aston Villa’sına daha birçok takım Trabzon’dan nasibini almıştır. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız başarılara 42 senelik kısa tarihinde ulaşmıştır Trabzon. Mesela ? Sadece resmi kupalardan kazandıklarımız, buyurun ;

Bunlardan kaçı sizde var merak ettim… Kazanılan 6 şampiyonluğun yanı sıra kaç kez birkaç puan farkla şansız kaybedilen maçlarla 2. olunup giden şampiyonluklar olduğunu hatırlamıyorum bile…

Bitti mi ? Hayır tabi ki… Dünya futbol tarihinde kendi evinde en uzun süre maç kaybetmeyen tek takım kim dersiniz ? 1975-76 sezonunda 7.hafta Altay maçı ile başlayıp 1981-82 sezonunda 18.hafta Zonguldak maçına kadar tam 90 maç yenilmedi Trabzonspor bu ligde.

Türk takımları arasından ilk kez bir İtalyan takımını eleyen yine biz Trabzonspor.

Fenerbahçe’nin hem içerde hem dışarıda 22 maç yenemediği tek takım Trabzon’dur.

Ali Sami Yen’de GS’a 5 gol atan tek takım Trabzon’dur.

Avrupa kupalarında galibiyet sayısı mağlubiyetlerinden fazla olan tek takım Trabzon’dur.

Avrupa kupalarında en farklı galip gelen takım 6-0’lık FK Vllaznia maçı ile geçen haftaki 6-0'lık GS-Maccabi Netanya maçına kadar Trabzon idi, bu başarımıza GS’da aynı skorla katılmış oldu.

Trabzonspor’un büyüklüğünü tartışanlara, büyüklüğü tartışalamayacak isimlerden örneklerle cevap vereyim,

-Trabzonspor maçlarını izlemekten sıkılırdım çünkü hep rakip kaleciyi izlerdik.(TURGAY SEREN)

-Avni Aker'de korner kullanan takım kendini başarılı sayardı.(RIDVAN DILMEN)

-Futbolculuk dönemimde Avni Aker'e çıkarken ayaklarım titrerdi. (Samet Aybaba)

Öyle 3-5 senelik Süper Lig geçmişiyle, alınan 2 tesadüfi 2.likle BÜYÜK TAKIM olunmuyor yiğitlerim benim. Yiğitseniz yiğitliğinizi biliniz.

İtaf olunur… !
AnadolununKralı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda AnadolununKralı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2009, 11:26   #149
karakocyakup58
Yiğido

karakocyakup58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 karakocyakup58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hacam hiç bi şey zoruma gitmiyorda balili ,silla veya tumu siz adam ettiniz vea adamlar iyi lisans yakaladılar sivasta degerleri artı bu futbolcuların ne parası ne pulu nede sivasspor oldu giden sadece sizin emeginiz oldu giden hocam ve siizn bu emeginizi bügün yarın bizde sergiliyecekler bu zoruma gidiyor ya neyse saglık olsun ... işallah bu oyuncularıda iyi bir şekilde adapte edersiniz sizin emeginize güveniiyoruz.
karakocyakup58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2009, 11:55   #150
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
AnadolununKralı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzon'dan herkese merhaba.

Forumlarınızı biraz gezme olanağı buldum ve açıkcası çok eğlendim. İçinizde Trabzon'un tarihinden şüphe edenler, başarılarını göz ardı edenler, hatta medya olsun, ülkemizin spor kulüpleri olsun hemen her kesim tarafından Türkiye'de büyük takımlar arasında gösterilen ve bundan dolayıdır ki "4" büyükler denen grubun içinde yer alan Trabzonspor'u kabüllenemeyenler var...

Ne kadar yazık sizlere. Benim bildiğim, herhangi bir alanda başarı elde edilmesi o alanda başarılara sahip bir kesimi aşağı çekip üstüne basmaya çalışmak değil ( ki zaten 5iVA5'ın böyle birşeye ne gücü ne kalıbı yeter), yapabiliyorsa o çıtanın üzerine çıkabilmekle olur. Neyse aslında sayfalarca yazıp içimi dökebilirim ama çok uzatmadan aranızda bilgi yoksunluğundan atıp tutanlara bir cevap olsun istedim bu yazım...

Trabzon'un hangi başarılarını öğrenmek istersiniz ? Avrupa'dan mı başlıyım ya da dört kıtaya yayılmış taraftar topluluğundan mı ? Avrupa kupalarında İstanbul takımlarının her maçta fark yediği dönemlerde Trabzonspor Avrupa’nın en büyük takımlarını dize getirmiştir. Barcelona’sından Liverpool’a, Lyon’undan Aston Villa’sına daha birçok takım Trabzon’dan nasibini almıştır. Sizin hiçbir zaman ulaşamayacağınız başarılara 42 senelik kısa tarihinde ulaşmıştır Trabzon. Mesela ? Sadece resmi kupalardan kazandıklarımız, buyurun ;

Bunlardan kaçı sizde var merak ettim… Kazanılan 6 şampiyonluğun yanı sıra kaç kez birkaç puan farkla şansız kaybedilen maçlarla 2. olunup giden şampiyonluklar olduğunu hatırlamıyorum bile…

Bitti mi ? Hayır tabi ki… Dünya futbol tarihinde kendi evinde en uzun süre maç kaybetmeyen tek takım kim dersiniz ? 1975-76 sezonunda 7.hafta Altay maçı ile başlayıp 1981-82 sezonunda 18.hafta Zonguldak maçına kadar tam 90 maç yenilmedi Trabzonspor bu ligde.

Türk takımları arasından ilk kez bir İtalyan takımını eleyen yine biz Trabzonspor.

Fenerbahçe’nin hem içerde hem dışarıda 22 maç yenemediği tek takım Trabzon’dur.

Ali Sami Yen’de GS’a 5 gol atan tek takım Trabzon’dur.

Avrupa kupalarında galibiyet sayısı mağlubiyetlerinden fazla olan tek takım Trabzon’dur.

Avrupa kupalarında en farklı galip gelen takım 6-0’lık FK Vllaznia maçı ile geçen haftaki 6-0'lık GS-Maccabi Netanya maçına kadar Trabzon idi, bu başarımıza GS’da aynı skorla katılmış oldu.

Trabzonspor’un büyüklüğünü tartışanlara, büyüklüğü tartışalamayacak isimlerden örneklerle cevap vereyim,

-Trabzonspor maçlarını izlemekten sıkılırdım çünkü hep rakip kaleciyi izlerdik.(TURGAY SEREN)

-Avni Aker'de korner kullanan takım kendini başarılı sayardı.(RIDVAN DILMEN)

-Futbolculuk dönemimde Avni Aker'e çıkarken ayaklarım titrerdi. (Samet Aybaba)

Öyle 3-5 senelik Süper Lig geçmişiyle, alınan 2 tesadüfi 2.likle BÜYÜK TAKIM olunmuyor yiğitlerim benim. Yiğitseniz yiğitliğinizi biliniz.

İtaf olunur… !
Valla kardesim benim dedelerim Viyana önlerinden Arap yarim adasina kadar topraklarin hakimi idi. Bügün ise biliyorsun elimizde misaki milli dedigimiz sinirlar kaldi.Bizede onlarin gecmisi ile övünmek.yani Dedelerimiz kadar olamadik!!!!!!

Trabzonun gecmisteki basarilarini saniyorum bizim sitemizde hic bir SivasSpor taraftari red edmez. sizin temel sorunuz iste yukarda yazdiginiz gibi gecmisin basarilari üzerine konup kendinizi onla avutmak ve bunu üzerinden Anadolu takimlarina pikolojik üstünlük kurma cabaniz. bunu bazen o kadar ileri götürüp yapiyorsunuz ki. Sadace isiniz gücünüz Anadolu takimlarini bastirip ikinci bir Anadolu takimi anadoludan cikmasin diye en büyük saldiri ve hakareti hatta düsmanligi siz yürütüyorsunuz. Biliyorsunki ringlerde dövüscünün birinin kariyerinde 300 mac vardir bunun 290 tanesini nakavt da yapmis olabilir. 10 tanede beraberlik almistir ama karsisina 30 mac yapmis biri cikar o 30o mac yapmis adami ilk raunda nakavt eder. digerinin kariyeri iyi diye kimse o yenilenin ünvani onda kalsin demez onun icin bir kiyaslama yapacaksan bizle oynadigin maclari kiyasla. Bize ne sen nerde kimle ne yapmissin ne etmissin.

Size tavsiye Basda SivasSpor olmak üzere anadolu takimlarina düsmanlik besliyeceginize onlarin basarili olma durumlarini kiskanclik ve hazimsizliga döndereceginize 3 kulüp den biri olsun diye hersene seneryosu yeniden yazan son 26 yilinda sizler adina seyircisi oldugunuz durumu tersine nasil cevirirsiniz onun hesabini yapin. Bir sorun bakalim hangi anadolu takimi ile dostlugunuz var baskaniniz kafasini önüne egmeden hangi Anadolu kulübünün baskani ile dostluk kurabiliyor onu sorun kendinize. Bak istanbul rezilleri Popermonlarda rezilikleri yapiyor adam cikiyor bu senede yaparim diyor. citiniz cikmiyor.Sonuc olarak istanbul rezilerinin Anadolu takimlarini sindirmedeki tetikciligini siz camia olarak yapiyorsunuz.

Biz SivasSporuz Bizim icin büyük takim yok.Büyük oynayan takim vardir.
sizde ligdeki bizimle oynadiginiz macta bize karsi büyük oynadiniz biz sizi bunun icin tebrik ederiz ama bizden büyük olmaniz icin bizim size yaptigimizdan fazlasini bize yapmaniz lazim bunu unutma.

Ayrica tüm ukalaliklariniza ragmen ligde istanbul rezilerinden daha basarili olmanizi samimiyetle istedigimide bilin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
elimizden, geleni, haber, yaptık