Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Bak şimdi de ben bozuldum ben özürü beklediğim kişilerden stadyum için beklemedimki. Stadyum nasıl yapılır, kaç kişi olur şu anda o konunun dışındayım. Ben bu haberi doğru olarak verdiğim ama eleştirildiğim için özür bekledim. Çünkü ben haberi verdiğimde beni hemen yaftaladılar. Beni siyasi biri gibi gösterip eleştirdiler. Ben çok önceden haberi alıp , doğru olarak verdiğim için mutluyum. Çünkü Toki 30.000 olarak açıkladı. Bundan sonrası nasıl işler bekleyip göreceğiz ama artık beni çok ilgilendirmiyor. Çünkü burada atıp tutan çoğu kişinin aksine ben bizzat çaba harcadım. Ha durduk yere iftira atanlar falan için çok birşey demeyeceğim. Ama mesela bugün aldığım önemli bir haberi paylaşmayacağım bu nedenle 
|
boşversene kardeş, başbakan bile 25 bin diyor halen, artık tamamen umudum bitti, alsınlar stadlarını başlarına çalsınlar. hevesimizi kursağımızda bıraktılar, toki 33 bin diyor, başbakan 25-30 civarında diyor, millettvekilerinin kimisi 25 bin, kimisi 30 bin, kimisi 33 bin. bu ne ya. herbiri başka telden çalıyor. biz çocukmuyuz ya bizi kandırıyorlar, yeter ya vallahi bıktırdılar ağlamak iştiyorum.