Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
Alt 12.08.2009, 14:44   #151
AnadolununKralı
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AnadolununKralı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

Söylediklerinin önemli bir kısmına katılmamak mümkün değil, ancak benim yazım Trabzonspor'un büyüklüğünü çekemeyen zavallılara.. Üstüne alınan alınsın, alınmayan da lafa atlamasın. Konuda, başından sonuna kadar Trabzonspor ile ilgili olan yazıları dikkatle oku arkadaşım. Aynı şeyi bir başka platformda başkaları 5iVA5 için yapsa sende aynı savunma iç güdüsünü gösterirsin. Ehh gerçi bu savunmayı yapabilmek için de bir takım başarılara sahip olmak da gerekir yanlış mıyım ? Sizin hangi kupanızı göstererek bunu yapacağınızı bilemem ben.

" Bu yaşıma geldim Trabzon'un ikinci olduğunu hatırlamıyorum. "
" 26 Yaşındayım Trabzon'un şampiyonluğunu görmedim. "
" Hiç bir şeye üzülmüyorum da şu Laz'ların diline düştük ya ona yanıyorum. "

.... bunlar aklıma gelen sataşmalar burda okuduğum. Benim sözlerim bunlara. O arkadaşlar o zaman şöyle bi baksınlar bakalım yazımdaki listeye Trabzon'un 2. liğe ya da basit bir 5iVA5 galibiyetine ihtiyacı var mı diye. Ama sizin Trabzonspor galibiyetlerine çok ihtiyacınız var anladığım kadarıyla, alıp veremediğiniz neyse...

Bizim için şampiyon olamadıktan sonra 2. liğin, 10. luğun farkı yoktur, 2.liği de başarı saymayız. Hele BÜYÜK TAKIM diye anılmak için ASLA!

Gelelim diğer hususa, güzel hoş söylüyorsunuz Atalarımız, Osmanlı falan ama o mantıkla bakarsan, dünyadaki bütün takımlar müzelerini kapatsın o zaman, aldıkları kupaların hepsini çöpe atsın.

Dünyanın futbol yönetimindeki UEFA ve FIFA bile takımlar arası klasmanları belirlerken geçmişte yaptıkları uluslararası maçlara ve kazandıkları puanlara bakıyorlar.

Bugün Türkiye, Şampiyonlar Ligi'ne sadece 2 takımla ( ki onların da biri iki ön eleme oynuyor ) katılıyor; İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya, Hollanda ve Fransa da 3'er 4'er 5'er takım aynı kupaya gönderiyorsa, bunun nedeni senin de çok iyi bildiğin gibi; o "birçoklarının" kabül etmek istemediği, kendileri için hiçbir başarı öyküsünün bulunmadığı GEÇMİŞ'teki başarılar ve kazanılan ( ya da kazanılamayan ) puanlardır.

Tema olarak Tarihini bilmeyen geleceğini belirleyemez derler o senin bahsettiğin atalarımız.

Bizim hiçkimseyle derdimiz, kimseyi sindirmeye de niyetimiz yok. 5iVA5 ile Trabzon'un büyüklüklerini kıyaslamaya çalışanlarla bizim işimiz. Trabzon'un başarılarını örtbas etmek kimsenin harcı değildir. Bu böyle biline !!!

Son sözüm de budur, iyi forumlar.
AnadolununKralı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2009, 15:05   #152
AnadolununKralı
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz SivasSporuz Bizim icin büyük takim yok.Büyük oynayan takim vardir.
sizde ligdeki bizimle oynadiginiz macta bize karsi büyük oynadiniz biz sizi bunun icin tebrik ederiz ama bizden büyük olmaniz icin bizim size yaptigimizdan fazlasini bize yapmaniz lazim bunu unutma.
Bu arada bu şunu da ekliyim, sizin için büyük takım yok, büyük oynayan vardır söylemine de sonuna kadar katılıyorum çünkü büyüklüğünüzü kağıt üstünde gösterecek tek bir başarınız yok...

Bu kadar basit bir tarzla ve at gözlüğünden bir konuya da bakılmaz ama. Bir takımın büyüklüğü, lokal olarak takımlara karşı yaptığı maçlar kıyaslanarak belirlenmez arkadaşım. Hala Trabzonspor'la yaptığınız maçları örnek veriyorsunuz bize... Bırakın bu acizlikleri Allah aşkına.

Ne zamanki Trabzonspor'un 6 Şampiyonluk, 7 Türkiye Kupası, 7 Süper Kupa ( Eski adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası ), 5 adet Başbakanlık Kupası başarılarının üzerine çıkar ve müzene 600'den fazla ( Trabzonspor müzesinde 600'e yakın kupa bulunmaktadır. ) kupa koyarsın o zaman bizden büyüksünüz demektir.

Tekrar iyi forumlar...
Bu Konuda AnadolununKralı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2009, 15:10   #153
AnadolununKralı
YASAKLI ÜYE

Başka da söze gerek yok herhalde ???
Alt 14.08.2009, 13:18   #154
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
AnadolununKralı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu arada bu şunu da ekliyim, sizin için büyük takım yok, büyük oynayan vardır söylemine de sonuna kadar katılıyorum çünkü büyüklüğünüzü kağıt üstünde gösterecek tek bir başarınız yok...

Bu kadar basit bir tarzla ve at gözlüğünden bir konuya da bakılmaz ama. Bir takımın büyüklüğü, lokal olarak takımlara karşı yaptığı maçlar kıyaslanarak belirlenmez arkadaşım. Hala Trabzonspor'la yaptığınız maçları örnek veriyorsunuz bize... Bırakın bu acizlikleri Allah aşkına.

Ne zamanki Trabzonspor'un 6 Şampiyonluk, 7 Türkiye Kupası, 7 Süper Kupa ( Eski adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası ), 5 adet Başbakanlık Kupası başarılarının üzerine çıkar ve müzene 600'den fazla ( Trabzonspor müzesinde 600'e yakın kupa bulunmaktadır. ) kupa koyarsın o zaman bizden büyüksünüz demektir.

Tekrar iyi forumlar...

Hatirlarsan benim dedelerimin sahip oldugu topraklardan bahsedip
bu güne gelmis bizede o günlerle övünme kaldigini söylemistim.
galiba ben tam anlami ile ne dedigimi anlatamamdim bunun icin özür dilerim.
TrabzonSporun gecmis basarilarini dedelerimin basarisi gibi red edmedigimide
söylemistim.ama asil enerjini öfkeni ve büyüklük taslama ukalaligini buralarda yapacagini git senin 26 yildir sampiyon olmani engelliyenlere yap. yazdigim yaziyi bütünlüklü ele almiya algilamiya bile cesaret edememissin.

Valla kardesim benim dedelerim Viyana önlerinden Arap yarim adasina kadar topraklarin hakimi idi. Bügün ise biliyorsun elimizde misaki milli dedigimiz sinirlar kaldi.Bizede onlarin gecmisi ile övünmek.yani Dedelerimiz kadar olamadik!!!!!!

Trabzonun gecmisteki basarilarini saniyorum bizim sitemizde hic bir SivasSpor taraftari red edmez. sizin temel sorunuz iste yukarda yazdiginiz gibi gecmisin basarilari üzerine konup kendinizi onla avutmak ve bunu üzerinden Anadolu takimlarina pikolojik üstünlük kurma cabaniz. bunu bazen o kadar ileri götürüp yapiyorsunuz ki. Sadace isiniz gücünüz Anadolu takimlarini bastirip ikinci bir Anadolu takimi anadoludan cikmasin diye en büyük saldiri ve hakareti hatta düsmanligi siz yürütüyorsunuz. Biliyorsunki ringlerde dövüscünün birinin kariyerinde 300 mac vardir bunun 290 tanesini nakavt da yapmis olabilir. 10 tanede beraberlik almistir ama karsisina 30 mac yapmis biri cikar o 30o mac yapmis adami ilk raunda nakavt eder. digerinin kariyeri iyi diye kimse o yenilenin ünvani onda kalsin demez onun icin bir kiyaslama yapacaksan bizle oynadigin maclari kiyasla. Bize ne sen nerde kimle ne yapmissin ne etmissin.

Size tavsiye Basda SivasSpor olmak üzere anadolu takimlarina düsmanlik besliyeceginize onlarin basarili olma durumlarini kiskanclik ve hazimsizliga döndereceginize 3 kulüp den biri olsun diye hersene seneryosu yeniden yazan son 26 yilinda sizler adina seyircisi oldugunuz durumu tersine nasil cevirirsiniz onun hesabini yapin. Bir sorun bakalim hangi anadolu takimi ile dostlugunuz var baskaniniz kafasini önüne egmeden hangi Anadolu kulübünün baskani ile dostluk kurabiliyor onu sorun kendinize. Bak istanbul rezilleri Popermonlarda rezilikleri yapiyor adam cikiyor bu senede yaparim diyor. citiniz cikmiyor.Sonuc olarak istanbul rezilerinin Anadolu takimlarini sindirmedeki tetikciligini siz camia olarak yapiyorsunuz.

Biz SivasSporuz Bizim icin büyük takim yok.Büyük oynayan takim vardir.
sizde ligdeki bizimle oynadiginiz macta bize karsi büyük oynadiniz biz sizi bunun icin tebrik ederiz ama bizden büyük olmaniz icin bizim size yaptigimizdan fazlasini bize yapmaniz lazim bunu unutma.

Ayrica tüm ukalaliklariniza ragmen ligde istanbul rezilerinden daha basarili olmanizi samimiyetle istedigimide bilin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.08.2009, 14:05   #155
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ya bizeneki 61'lilerin kupalari, kupa almisiniz ama halen taraftar olamamisiniz, her yerde kendinizi belli ediyorsunuz

13 Ağu 2009 17:41:13

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaraylı Arda Turan'ın görevli olmadığı halde yeşil zeminde yer almasından dolayı genç oyuncuya ihtar cezası verdi.

Gaziantepspor-Galatasaray karşılaşmasında saha olayları nedeniyle Gaziantepspor'a 7.500 TL, galatasaray'a ise 5.000 TL para cezası verilmesine karar verildi.

Trabzonspor'a ise Sivasspor karşılaşmasında neden olduğu saha olayları nedeniyle 5.000 TL para cezası verildi

Goal.com
Alt 14.08.2009, 14:40   #156
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yine 50 oturakı kırmışlar.

geçen yılda kırmışlardı.
2 gün sonrada uefa gözlemcisi gelmişti stada.

bu trabzonlular hepsini kastetmiyorum elbette bir kısmı holigan.

neyse bülent hocam milli takım arasını boşverin bir an önce takımı toparlayın şu hafta feneri bir yensek tamam sonra bizi tutamazlarda.....
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2009, 07:54   #157
AlBeyaz58
Acemi Yiğido

27 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 AlBeyaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
AlBeyaz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
- Sezonun ilk maçında alınan bir mağlubiyete bu kadar tepki gösterilmesi çok vahim bir durumdur.
- Mecnun otyakmaz takımın başarısını istiyorsa derhal müdahale etmesi lazım aksi takdirde sivası kötü günler bekliyor

SON İKİ HAFTADA YAPILACAK MACLAR;
Sivas - TS
Fener - Sivas
Sivas - Shakter
Shakter - Sivas

Dilim varmıyor daha doğrsu yediremiyorum ama bu maçların sonucu
ya korkulan olursa NOACAK? Ne Olması LAZIM? Bekleyip Göreceğiz?

Medyum olmaya gerek yok. görünen köy klavuza istemez..
"Klavuzu Karga olanında burnu b..... kurtulmaz" derler...
Olan SİVASSPORumuza oluyor..
AlBeyaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2009, 10:08   #158
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

averaj takımı olmadan yasini bu takımdan gönderin.......

Etiketler
elimizden, geleni, haber, yaptık