Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 04.12.2005, 17:29   #151
bbptek58
YASAKLI ÜYE

bbptek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bbptek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

türkiyenin en büyük derbisini atlattık herkese geçmiş olsun
bbptek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.12.2005, 17:33   #152
AMCA58
Yiğido

AMCA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AMCA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM HEDEFİMİZ İLK 10 İÇİNDE OLMALI,ARTIK UEFA DAHADA ZORLAŞTI.BEN ŞAHSIM ADINA İLK YILIMIZDA LİGDE KALMANIN YETERLİ OLACAĞINI VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA İYİ TAKVİYELERLE UEFA HEDEFLENMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM HEP.BU DURUM BİLE BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR BAŞARIDIR.SENEYE TARAFTAR,KULÜP VE TAKIMOLARAK DAHA İYİ OLACAĞIMIZ KESİN.TAKIMIMIZ HEM DAHA TECRÜBELİ OLACAK,TARAFTARIMIZ DA DAHA BİLİNÇLİ VE SAYICA ARTACAK İNŞALLAH.HEPİNİZE SEVGİLER.
Alt 04.12.2005, 18:05   #153
^ramazan^
Acemi Yiğido

^ramazan^ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ^ramazan^ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
AMCA58 Nickli Üyeden Alıntı
GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM HEDEFİMİZ İLK 10 İÇİNDE OLMALI,ARTIK UEFA DAHADA ZORLAŞTI.BEN ŞAHSIM ADINA İLK YILIMIZDA LİGDE KALMANIN YETERLİ OLACAĞINI VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA İYİ TAKVİYELERLE UEFA HEDEFLENMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM HEP.BU DURUM BİLE BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR BAŞARIDIR.SENEYE TARAFTAR,KULÜP VE TAKIMOLARAK DAHA İYİ OLACAĞIMIZ KESİN.TAKIMIMIZ HEM DAHA TECRÜBELİ OLACAK,TARAFTARIMIZ DA DAHA BİLİNÇLİ VE SAYICA ARTACAK İNŞALLAH.HEPİNİZE SEVGİLER.

abi güzel söylüyorsunda bence çıtayı ne kadar yukarı koyarsak o kadar iyidir biz zirveye değilde ligde kalmak gibi bir düşüncemiz olsaydı şu an malatyanın yerinde biz olurduk şampiyon olamıycamız gerçek ama UHFA neden olmasın buna yetecek kadromuzda var taraftarımızda.ha birde şuraya bi tıklayıp ta http://www.fifacmtr.com/ oy kullanın beşiktaşı geçmeye 123 oy kaldı saygılar sunuyorum
^ramazan^ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
HOS BULMADIM
Alt 04.12.2005, 18:24   #154
Umut38
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Umut38 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart HOS BULMADIM

Böyle bir taraftarmi olur?

Evet maci katleden kisi hakem idi. Buraya sadece puan icin gelen ve bir anti-futbol oynayan Sivas'i kiniyorum. Bu zaman kadar boyle sert futbollarina bu kadar az sari kart veren hakemleride.

Artik bundan sonra rakibimiz hakemler belli oldu. Her pozisyona 40-50 metre uzakta idi Kuddusi Muftuoglu. Fatih'i itip yere atan oyuncuya kirmizi yerine sari kart verdi, kaleci her aut pozisyonunda inadina disari giden topu almak istedi, ona son dakikada sari kart verdi. Ve Johnson'un dusuruldugu pozisyon. Bu pozisyonu gormemek icin sadece kör olunmasi lazim herhalde ama hakem kör idi vermedi. Resmen eli ile iterek yere atti Kalla oyuncumuzu.

Maça gelince ilk golu kaleci hatali yedi, ikinci goldede Johnson topa yetisip taca atmayinca tesadufler sonucu gol yedik. Gökhan maalesef penaltiyi avuta atti, ikinci yaridada ayni Samsun macindaki gibi bir pozisyonda kaleci elinin ucu ile topa degdi ve top direkten dondu. Yoksa mukemmel gol olacakti. Ama her seye ragmen ben takimi begendim. Eksiklerimizde gelince hakemleride yenecegiz merak etmeyiniz.

Ve siz haylan Hakeme ve bize laf atiyorsunuz! Pes vallaha!
Baska hakem olsaydi, siz 8 kisinen maci birakirdiniz!
Penaltimizi vermedi son dakikada! Kirmizi karti size vermedi! Sansa gol yimediniz! Daha ney istiyorsunuz?
Umut38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
:(
Alt 04.12.2005, 18:29   #155
SivasLady
Gast

Böse :(

Alıntı:
Umut38 Nickli Üyeden Alıntı

Evet maci katleden kisi hakem idi. Buraya sadece puan icin gelen ve bir anti-futbol oynayan Sivas'i kiniyorum. Bu zaman kadar boyle sert futbollarina bu kadar az sari kart veren hakemleride.

Artik bundan sonra rakibimiz hakemler belli oldu. Her pozisyona 40-50 metre uzakta idi Kuddusi Muftuoglu. Fatih'i itip yere atan oyuncuya kirmizi yerine sari kart verdi, kaleci her aut pozisyonunda inadina disari giden topu almak istedi, ona son dakikada sari kart verdi. Ve Johnson'un dusuruldugu pozisyon. Bu pozisyonu gormemek icin sadece kör olunmasi lazim herhalde ama hakem kör idi vermedi. Resmen eli ile iterek yere atti Kalla oyuncumuzu.

Maça gelince ilk golu kaleci hatali yedi, ikinci goldede Johnson topa yetisip taca atmayinca tesadufler sonucu gol yedik. Gökhan maalesef penaltiyi avuta atti, ikinci yaridada ayni Samsun macindaki gibi bir pozisyonda kaleci elinin ucu ile topa degdi ve top direkten dondu. Yoksa mukemmel gol olacakti. Ama her seye ragmen ben takimi begendim. Eksiklerimizde gelince hakemleride yenecegiz merak etmeyiniz.

Penaltimizi vermedi son dakikada! Kirmizi karti size vermedi! Sansa gol yimediniz! Daha ney istiyorsunuz?
herkes kendi tarafini savunyor
sen nasil simdi kayseriyi hakli sivasi haksiz yapiyorsan
gazeteci ve yazar yorumlarini bekle kardes

Alt 04.12.2005, 18:29   #156
twity_58
Tecrübeli Yiğido

twity_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 twity_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

iyide zaten taraftar olmak biraz da bunu gerektırıyor. biz sizde ne kadar sorun ve kusur buluyorsak göruldugu üzere siz de bizde bir sürü sorun ve istenmeyen seyler bulmussunuz..kımse taraftara daha ne istıyorsun dıyemez cunku taraftar olmak bir seyı cok sevıp onu savunmayı gerektırır bazen haklı bazen haksız..empati yaparsak sorun kalmaz sanıyorum
twity_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.12.2005, 18:34   #157
MERİÇ
Tecrübeli Yiğido

MERİÇ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 MERİÇ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse

Alıntı:

ya sen hala burdamısın milletin canı sıkkın zaten bide konusma söyle artist astist 10 kişi kaldık hakem sırtlandı oda mı yetmedi hakem maça başlar başlamaz kayseriye mi werseydi maçı
MERİÇ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.12.2005, 18:39   #158
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:

gardas öncelikle hosgeldin

bak bu ...........
1. sen yaziyon sana hic bir küfür yazilmiyor
2. sizin siteyi takip ettim türk Milletine hele hele Anadolu insanina
yakisilmayacak küfürler ettiniz ...
cok yazik size yazik
3. biziii10 kisile yenemediniz buda Yigidonun büyüklün&#252 ; gösterrir

Anadolunu en büyük SIVASSPOR..................... .............

hadi bakalim!!!
çok üzgünüm ben arkadaşlar
Alt 05.12.2005, 10:56   #159
murat_kılıc
Acemi Yiğido

murat_kılıc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 murat_kılıc ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch çok üzgünüm ben arkadaşlar

BENCE BİZ 9 KİŞİ BİLE KALSAK KAYSERİYİ YENERDİK AMA NEYSE DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELDEN NE DİYELİM HAYIRLISI ALLAH TAN BİR DAHAKİ HAFTAYA İNŞALLAH BİR MAÇ ALSAK HERŞEY DAHA FARKLI OLCAK BEN BUNA İNANIYORUM DİMİ AMA KATILIYOMUSUNUZ KARDEŞLERİM ABİLERİM SÖYLEYİN BANA
Alt 05.12.2005, 11:15   #160
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter REZALET...

KAYSERİ'NİN 2 TAKIMI VAR VE AYRI AYRI UYGULAMA VAR ERCİYES MAÇINA GİTTİĞİMİZDE BİLETLER ŞEHİR DIŞINDA SATILDI..STADA PANKARTI SOKMAMIZA İZİN VERİLDİ..KAYSERİ MAÇINDA NE PANKART ALINDI NEDE DAVUL AMA KAYSERİ TRİBÜNLERİNDE HERŞEY SERBESTTİ...DAVUL,PANKART,KÜFÜ R HERŞEY VARDI.ÖZELLİKLE BALİLİ VE KAPTAN HAKKIYA EDİLEN KÜFÜRLER DAHA DA ÜZÜCÜYDÜ..ÇİFTE STANDART UYGULANIYOR..EMNİYETİN GÖZÜ BİZİM TRİNÜDEYDİ TEZAHURAT YAPACAZ EMNİYET MÜDAHALE EDİYOR..SANKİ BİZ NE ŞEKİLDE TEZAHURAT EDECEĞİMİZİ BAŞKALARINDAN ÖĞRENECEZ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kayserispor or sİvaspor, maci, tahmİn, yorumlari