Ve Mehmet Yıldız konuştu !..
Ve Mehmet Yıldız konuştu !..
Galatasaray'a transfer iddiaları gündemde olan Mehmet Yıldız Ajansspor.com'a Özel açıklamalar yaptı.. Başarılı futbolcu Sivasspor'a olan bağlılığını dile getirirken, G.Saray'a transferi gerçekleşirse yedek kalma sıkıntısı çekip çekmeyeceği konusunda ilginç bir yorumda bulundu.
Gündemdeki isim Mehmet Yıldız Ajansspor.com'a konuştu. Ajansspor.com Haber Müdürü Sezgin Can'ın transfer iddiaları ile ilgili görüşlerini aldığı yıldız futbolcu, istenen bir futbolcu olmanın güzel olduğunu ifade ederken, son dönemde ortaya atılan G.Saray'a gideceği yönündeki iddialar hakkında konuştu. Yıldız, G.Saray'da Baros, Nonda ve Ümit Karan gibi forvetler arasında yedek kalma korkusu olup olmadığına o zaman yanıt vereceğini söylerken, "Ama ya transferim gerçekleşmezse?" diyerek ilginç bir ifade kullandı.
İşte Yıldız'ın sözleri;
Ligin devre arasına girmesinden bu yana ismin hep gündemde, bugün ise G.Saray’la ilgili iddialar var.. Başkanların konuştuğu iddiaları gündemde. Bu konuda sana gelen bilgiler nedir?
Başkanların konuşması hakkında bir duyum var. Kendi aralarında konuştukları duyumunu biliyorum ama bana söylenen bir şey yok ve şuan için gelişmeleri bilmiyorum.. Yani sadece duyumlar.. Başkanımızla da bu konuda görüşmedim. Fakat bana gelen resmi bir transfer teklifi olmadığını söyleyebilirim.
Peki sadece G.Saray değil, Fenerbahçe için de ismin anılıyor.. Bu konuda ne düşünüyorsun.
İstenen bir futbolcu olmak tabii ki çok güzel bir duygu. Bu beni gururlandırıyor. Ama ben Sivasspor’da gayet mutlu ve huzurlu olduğumu da her zaman söylüyorum. Sonuçta şuan ortada sadece iddialar var ben ancak transferim gerçekleşirse konuşabilirim.
Sezon sonunda sözleşmen biteceğinden, ara transfer döneminde gönderilmenin kulübe maddi kazanç sağlayacağı bir gerçek. Peki başkanın veya yönetimin seninle bu konuda bir görüşmesi oldu mu?
Ben mukavelem bitse bile kulübümde kalırım. Bunu onlar da biliyor.. Benden imza atmamı istedikleri anda imzayı da atarım. Bu konuyu başkanla görüşmedim çünkü onlar da seve seve imza atacağımı bildiklerinden böyle bir görüşmeye gerek görmemişlerdir. Yani Sivasspor’a imza atmak için sözleşmemin bitmesine gerek yok..
Transferle ilgili başka gelişmeler sana ulaştı mı peki? Yurtdışından teklifler geliyor mu?
Hayır şuan için bir gelişme yok.. Yurtdışından da şuan resmi bir teklif yok. Ama Belçika’dan bir ekiple ilgili bilgi geldi fakat resmi bir durum yok. Zaten öncelikle kulüple görüşmeler yapıldıktan sonra benimle görüşülecektir..
G.Saray’la ilgili ciddi iddialar olduğu için sormak istiyorum. G.Saray’daki Baros, Nonda, Ümit Karan gibi önemli forvet oyuncuları arasına Mehmet Yıldız’ın da katılması durumunda forma şansı bulup bulamayacağın tartışılmaya başlandı. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Bu transfer gerçekleşirse yedek kalma korkun var mı?
Bunlar birer varsayım. O zaman ne olacağını görürüz.. Ama ya transferim gerçekleşmezse?
Peki ailen ne düşünüyor İstanbul’a gitmek konusunda..
Ailem benim aldığım kararlara her zaman saygı duymuştur.. Her zaman kararlarıma destek olmuşlardır. Bu nedenle bu konuda bir sorun olmaz..
Bülent Uygun senin için transfer izni verdiğini zaten açıkladı. Ama diyelim ki Mehmet Yıldız Sivasspor’dan ayrıldı.. Sence bu durumda geride bıraktığın takım ligdeki hedefinden sapar mı?
Bu soruya zaten hocamız cevap veriyor. Bu takımın bir hocası var ve hocamız da ne yapması gerektiğini biliyor.. Hep futbolcunun çıkarlarını düşünerek hareket ettiği için, yine bizim menfaatlerimiz için konuşuyor..
Peki son olarak takımda kaldığını düşünerek cevap verirsen, devreyi lider kapatan Sivasspor’un, sezon sonu için hedefi nedir?
Biz Bülent ağabeyin (Uygun) gelişinden itibaren bir çıkıştayız.. O zaman 18’nci sıradan başladığımız ligi 5. olarak bitirdik. Geçen sene bu başarıyı devam ettirdik, bu sene daha tecrübeli olarak yola devam ediyoruz. Bu nedenle de bu başarımıza tesadüf denilemez.. Zaten o yıldan itibaren gelen başarıya tesadüf denmesi ne kadar doğru olabilir? Devreyi iyi bir yerde kapattık, orada da kalıcı olmak istiyoruz. Anadolu’dan bir takımın şampiyon olabileceğini göstermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız..
Çok teşekkür ederiz Mehmet..
Ben teşekkür ederim.
|