Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Mehmet Yıldız Satılsın mı?
Satılsın 2.191 44,41%
Satılmasın 2.674 54,20%
Kararsızım 69 1,40%
Katılımcı sayısı: 4934. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
Alt 27.12.2008, 14:48   #161
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

MEHMET YILDIZ İÇİN AÇILAN ANKETTE SATILSIN,SATILMASIN DİYEREK OYVEREN ARKADAŞLARDA SATILSIN 1.OLARAK ÖNDE ACABA SATILSIN DİYEN ARKADAŞLAR HANGİ TAKIMIN TARAFTARLARI OLDUĞUNU CEVAP OLARAK YAZMALARINI BEKLİYORUM
Alt 27.12.2008, 15:08   #162
Ozancan
Acemi Yiğido

Ozancan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ozancan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MEHMET YILDIZ İÇİN AÇILAN ANKETTE SATILSIN,SATILMASIN DİYEREK OYVEREN ARKADAŞLARDA SATILSIN 1.OLARAK ÖNDE ACABA SATILSIN DİYEN ARKADAŞLAR HANGİ TAKIMIN TARAFTARLARI OLDUĞUNU CEVAP OLARAK YAZMALARINI BEKLİYORUM
Sivasspor taraftarı olmadığı kesin...
Ozancan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 15:36   #163
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

mehmet yıldızın satılması bırakın sivasspor tarihini türk futbol tarihinin en büyük hatası olur. şampiyonluk yolundaki en büyük silahımızı galatasaray gibi rakiplere kaptırmak hata yapmanın da ötesine geçer.eğer bu sezon inşallah şampiyon olursak şampiyonlar ligine ön eleme oynamadan katılırız ve g.sarayın teklif ettiği paranın iki katını kazanırız.eğer mehmet yıldız illa satılacaksa sezon sonu nakit para karşılığı türkiyedeki rakiplerimizi güçlendirmemek adına yurt dışına satılmalıdır.ama taraftar mehmet yıldızın her zaman sivasspor da kalmasından yanadır
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Ve Mehmet Yıldız konuştu !..
Alt 27.12.2008, 15:44   #164
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Ve Mehmet Yıldız konuştu !..

Ve Mehmet Yıldız konuştu !..

Galatasaray'a transfer iddiaları gündemde olan Mehmet Yıldız Ajansspor.com'a Özel açıklamalar yaptı.. Başarılı futbolcu Sivasspor'a olan bağlılığını dile getirirken, G.Saray'a transferi gerçekleşirse yedek kalma sıkıntısı çekip çekmeyeceği konusunda ilginç bir yorumda bulundu.
Gündemdeki isim Mehmet Yıldız Ajansspor.com'a konuştu. Ajansspor.com Haber Müdürü Sezgin Can'ın transfer iddiaları ile ilgili görüşlerini aldığı yıldız futbolcu, istenen bir futbolcu olmanın güzel olduğunu ifade ederken, son dönemde ortaya atılan G.Saray'a gideceği yönündeki iddialar hakkında konuştu. Yıldız, G.Saray'da Baros, Nonda ve Ümit Karan gibi forvetler arasında yedek kalma korkusu olup olmadığına o zaman yanıt vereceğini söylerken, "Ama ya transferim gerçekleşmezse?" diyerek ilginç bir ifade kullandı.
İşte Yıldız'ın sözleri;

Ligin devre arasına girmesinden bu yana ismin hep gündemde, bugün ise G.Saray’la ilgili iddialar var.. Başkanların konuştuğu iddiaları gündemde. Bu konuda sana gelen bilgiler nedir?
Başkanların konuşması hakkında bir duyum var. Kendi aralarında konuştukları duyumunu biliyorum ama bana söylenen bir şey yok ve şuan için gelişmeleri bilmiyorum.. Yani sadece duyumlar.. Başkanımızla da bu konuda görüşmedim. Fakat bana gelen resmi bir transfer teklifi olmadığını söyleyebilirim.

Peki sadece G.Saray değil, Fenerbahçe için de ismin anılıyor.. Bu konuda ne düşünüyorsun.
İstenen bir futbolcu olmak tabii ki çok güzel bir duygu. Bu beni gururlandırıyor. Ama ben Sivasspor’da gayet mutlu ve huzurlu olduğumu da her zaman söylüyorum. Sonuçta şuan ortada sadece iddialar var ben ancak transferim gerçekleşirse konuşabilirim.

Sezon sonunda sözleşmen biteceğinden, ara transfer döneminde gönderilmenin kulübe maddi kazanç sağlayacağı bir gerçek. Peki başkanın veya yönetimin seninle bu konuda bir görüşmesi oldu mu?
Ben mukavelem bitse bile kulübümde kalırım. Bunu onlar da biliyor.. Benden imza atmamı istedikleri anda imzayı da atarım. Bu konuyu başkanla görüşmedim çünkü onlar da seve seve imza atacağımı bildiklerinden böyle bir görüşmeye gerek görmemişlerdir. Yani Sivasspor’a imza atmak için sözleşmemin bitmesine gerek yok..

Transferle ilgili başka gelişmeler sana ulaştı mı peki? Yurtdışından teklifler geliyor mu?
Hayır şuan için bir gelişme yok.. Yurtdışından da şuan resmi bir teklif yok. Ama Belçika’dan bir ekiple ilgili bilgi geldi fakat resmi bir durum yok. Zaten öncelikle kulüple görüşmeler yapıldıktan sonra benimle görüşülecektir..

G.Saray’la ilgili ciddi iddialar olduğu için sormak istiyorum. G.Saray’daki Baros, Nonda, Ümit Karan gibi önemli forvet oyuncuları arasına Mehmet Yıldız’ın da katılması durumunda forma şansı bulup bulamayacağın tartışılmaya başlandı. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Bu transfer gerçekleşirse yedek kalma korkun var mı?
Bunlar birer varsayım. O zaman ne olacağını görürüz.. Ama ya transferim gerçekleşmezse?

Peki ailen ne düşünüyor İstanbul’a gitmek konusunda..
Ailem benim aldığım kararlara her zaman saygı duymuştur.. Her zaman kararlarıma destek olmuşlardır. Bu nedenle bu konuda bir sorun olmaz..

Bülent Uygun senin için transfer izni verdiğini zaten açıkladı. Ama diyelim ki Mehmet Yıldız Sivasspor’dan ayrıldı.. Sence bu durumda geride bıraktığın takım ligdeki hedefinden sapar mı?
Bu soruya zaten hocamız cevap veriyor. Bu takımın bir hocası var ve hocamız da ne yapması gerektiğini biliyor.. Hep futbolcunun çıkarlarını düşünerek hareket ettiği için, yine bizim menfaatlerimiz için konuşuyor..

Peki son olarak takımda kaldığını düşünerek cevap verirsen, devreyi lider kapatan Sivasspor’un, sezon sonu için hedefi nedir?
Biz Bülent ağabeyin (Uygun) gelişinden itibaren bir çıkıştayız.. O zaman 18’nci sıradan başladığımız ligi 5. olarak bitirdik. Geçen sene bu başarıyı devam ettirdik, bu sene daha tecrübeli olarak yola devam ediyoruz. Bu nedenle de bu başarımıza tesadüf denilemez.. Zaten o yıldan itibaren gelen başarıya tesadüf denmesi ne kadar doğru olabilir? Devreyi iyi bir yerde kapattık, orada da kalıcı olmak istiyoruz. Anadolu’dan bir takımın şampiyon olabileceğini göstermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız..

Çok teşekkür ederiz Mehmet..
Ben teşekkür ederim.
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Her eve lazım
Alt 27.12.2008, 15:46   #165
HAMDİ DUMAN
Acemi Yiğido

HAMDİ DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 HAMDİ DUMAN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Her eve lazım

gerçekten büyük futbolcu ama sivasta kalmalı bence
Alt 27.12.2008, 15:54   #166
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet bende merak ediyorum. Mehmet Yıldız'ın satılmasını neden istiyorlar acaba?

AYK

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Her eve lazım
Alt 27.12.2008, 16:21   #167
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Her eve lazım

adam 2 milyon diyor ya öyle ise bedavaya versinler
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 17:09   #168
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hayır satılmasın kesilikle,öyle adamı parayla bulamayız...
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Dark Force'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 17:11   #169
Eko58fb
Acemi Yiğido

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 Eko58fb Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tamda Sivassporumuzun gs ile yapacağı maç öncesi Mehmet yıldız transferi olursa ne ala olmazsa şampiyonluğumuzu önlemeye ait oynanan bir oyundan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum...hiç futbolla alakası olmayan biri bile dışarıdan gs nin mehmet yıldızı transfer etmek istediğini değilde bizim yönetimin zorla gs ye mehmet yıldızı satmak istediğini gibi görür buda ayrı bir konu....umarım bu söylediklerim yanlıştır ve ben yanılıyorumdur
Eko58fb isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 17:20   #170
spainloco
Yiğido

spainloco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 spainloco isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

http://www.mehmetgitmesin.com/Mehmet...inDiyenler.asp

sizde mehmet satılmasın diyin arkadaşlar ...
spainloco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
dİyenler, gİtmesİn, gİtsİn, mehmet, satilmasin, yıldız