fenerbahçe nin bize yaptığı iyilikler unutulmaz bir ismail kartal bir can arat bir servet çetin bir gurhan bunları bize beleş verdi 40. yıl kutlamalarına sadece aziz yıldırım katıldı biz serveti gs ye vererek bir hata yaptık onlar bize verdi bizde onların ezeli rakıbıne verdik hakederek bu sene şampiyon oldular tebrikler fenerbahçe
kardeşşşş bizde onları şampiyon yaptıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sivasa yaptı iyilik küçümsenemez inşallah bu yılda bekliyoruz
iyiliklerini. başkanımız fb ye üye okadar olacak.
neden gürkan 1 yıl daha kalmasın
olcan veya kerim gelmesin.....
Bu Konuda sandal5877'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ben geçen yıl sivasspor galatasaray maçını maratondan izledim. galatasaray üyesiyim. ama orada sivassporumuza kötü söz söylediler ve ben tanıdıklarımla arkadaşlarımla kavga ettim. kartımıda çıkarıp yırttım yüzlerine attım. yok bundan sonra galatasaray. EN BÜYÜK SİVASSPOR DİYE BAĞIRDIM. Evet her sivaslı başka takım tutmamalı. tutuyorsa dönek bir yapısı var demektir.
DOGRU YOLU BULMUSSUN GARDAS DARISI HALA DOGRU YOLU BULAMAYAN GARDASLARIMDA ONLARDA BIR GÜN DOGRUYOLU BULUP SIVASSPOLU OLACAKLAR EN BÜYÜK SIVASSPOR
selamlar yigidolar
dün güzel mac oldu sansli olan bizdik
sivasspora ligde basarilar dilerim
sivasli degilim ama nedense hep sempatim olmustur sivasspora..
Bırakın bu sitede fenerin sözde bize kıyak yapmasını felan kimse kimseye durup dururken kıyak yapmaz bizim başkanımızda aziz yıldırıma kıyak yapmıştırda ondan bize bazı futbolcuları kiralık veya bonservisiyle ücretti karşılığında vermiştir mesela can arat mesela gürhan bize kiralık geldi aziz yıldırımın babasının hayrına gelmedi verdide ne oldu yine o adın söylediğiniz takım kazanmadımı bizde şans buldu bizde iyice pişti tetrübe kazandı şimdide milli takımda oynuyorlar kim karlı cıktı siz karar verin asla bedava vermemiştir nerden cıkıyor bu laflar anlamıyorum sanki biz fenerin sadakasıyla geciniyoruz gibi kendi kendimizi kandırıyoruz tekrar ediyorum ne fener nede diğerleri bize bedavadan hiç bir şey vermedi versede almayız bizim kimsenin sadakasına ihtiyacımız yoktur bu vesile ile burdan istanbul takımlarına olan hayranlığınızı kınıyorum ve bu son olsun temennisinde bulunuyorum lütfen bizim siteden sözde 3 büyüklerin reklamını yapmayın bunu yüzlerce defa yazdık ama anlayana
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...