Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 00:40   #1
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1181 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
chvetkov'lar gider, tum'lar gelir, yildiz'lar gider, zahora'lar gelir, balili'ler gider, ibrahimovic'ler gelir.
Ama taraftar giderse bir daha gelmez..

Böyle bir noktadayken bu transfer on derece yanlış.
Ya sene başında satacaktın ya da sene sonunda,ya da tarih bizi affetmez demeyecektin..
Alt 28.12.2008, 00:43   #2
Buzlu
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Buzlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öyle bi konuşuyonuz ki sivasLı arkadaşlar sadece Mehmet Yıldız var takımda.Dier oyuncular sivasın . oyuncusu degil mi? Ben sivasınroyuncusu olsam bu yazıları okudukdan sonra futbola küserdim.Mehmetin yerine koyun kendinizi biraz. Adam çok saglam para alıcak ve club. Aydın,Necati, Özgürcan boş adam degiller ki.. Zaten kontraatak ve atak futbolunu seven bi takım sivas . Alın size Aydın.. Sonuçda Sivasda Mehmetler bitmez üzülmeyin bence okadar.inş UEFA kupasını onun ellerinde görürüz..
Buzlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 00:45   #3
Yiğiter
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1181 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Buzlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öyle bi konuşuyonuz ki sivasLı arkadaşlar sadece Mehmet Yıldız var takımda.Dier oyuncular sivasın . oyuncusu degil mi? Ben sivasınroyuncusu olsam bu yazıları okudukdan sonra futbola küserdim.Mehmetin yerine koyun kendinizi biraz. Adam çok saglam para alıcak ve club. Aydın,Necati, Özgürcan boş adam degiller ki.. Zaten kontraatak ve atak futbolunu seven bi takım sivas . Alın size Aydın.. Sonuçda Sivasda Mehmetler bitmez üzülmeyin bence okadar.inş UEFA kupasını onun ellerinde görürüz..
Halen anlatamıyoruz gaiba.
Mesele Mehmet'in gitmesi değil.
Musa gitse,Apo gitse, Bilica gitse aynı tepkiyi verirdik.
Mesele tarihinde şampiyonluğa bu kadar çok yaklaşmışken en büyük silahını en büyük rakibine vermendir..

Bordoaeux'a da tüm samimiyetimle başarılar diliyorum.
Alt 28.12.2008, 00:47   #4
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'ın transferi konusunda henüz netleşmiş bir durumun olmadığını, Sivasspor Kulübü yöneticileriyle bu konuda bugün son kez biraraya geleceklerini söyledi.

Haldun Üstünel, Galatasaray Lisesi'nde yeni üyelerin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

''Henüz netleşmiş bir durum yok. Bir görüşmemiz oldu. Bu görüşme doğrultusunda bugün son bir kez daha biraraya geleceğiz. Bazı oyuncuların isimlerinin transferde ortaya atılması bizi üzdü. Bizler oyuncularımız karşısında zor duruma düşüyoruz. Gerçek olmayan bazı isimler medyada yer aldı. Bu durum bizleri son derece üzüyor. Biz bu tarz görüşmelerin daha çok gizlilik içinde kalmasını tercih ediyoruz. Bugün yapacağımız görüşmede bir sonuca ulaşırsak bilgilendiririz.''

Bir basın mensubunun, bazı gazetelerde Mehmet Yıldız'ın transferinin ardından Ümit Karan'ın takımdan ayrılacağına dair haberleri hatırlatması üzerine Üstünel, ''Bunlar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Bu isimlerin bu şekilde medyada yer alması bizi zor durumda bırakıyor. Bu yüzden görüşmelerde öne çıkan isimler bizim tarafımızdan doğrulanmadığı sürece gerçeği yansıtmıyor'' derken, ''Ümit Karan devre arasında takımdan ayrılacak mı?'' sorusuna da, ''Şu an bizim tasarrufumuzda böyle bir konu yok'' yanıtını verdi.

Mehmet Yıldız transferinde oyuncunun yanı sıra para verileceği konusunda görüştüklerini ifade eden Haldun Üstünel, bir basın mensubunun, ''Galatasaray'ın hücum hattı çok iyi. Mehmet Yıldız'ın transferi gerekli miydi?'' sorusunu da şöyle yanıtladı:

''Bu bizim iç politikamız. Bunlar tamamen kulüp idaresini ve futbol şubesini ilgilendiren kararlar. Bizim daha değişik temaslarda bulunduğumuz oyuncular da var. Ama biz kesin kararımızı henüz almadık. Bu tarz görüşmelerimiz oluyor, olmaya da devam edecek. Sonuçta Galatasaray'da transfer hiçbir zaman bitmiyor, bitmeyecek de. Bu nedenle bu konuda fazla spekülasyona gerek yok. Mevcut kadromuzda teknik heyetten aldığımız raporlar doğrultusunda transfere ihtiyaç duyulan bölgeler için çalışmaları sürdürüyoruz.''

Basında, yabancı kulüplerin Servet'i istediği yönündeki haberler konusunda ise Üstünel, ''Servet'in 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Biz de kendisiyle sözleşmeyi uzatmak istiyoruz. Ama Servet için olsun, diğer oyuncularımız için olsun, gelen her teklifte onların niyeti bizim için önemli. Eğer kendilerinin yurt dışına gitme gibi niyetleri olursa hiçbir şekilde biz önlerini kesmeyeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu
Alt 28.12.2008, 00:49   #5
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

27 Aralık 2008 Cumartesi, 11:12

Ligin devre arasında Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız'ı renklerine bağlamak isteyen Galatasaray, bu oyuncuya karşılık takasta kullanmayı düşündüğü Necati Ateş'i ikna edemiyor.

Teknik danışman Karl Heinz Feldkamp'ın ısrarla transfer edilmesini istediği Mehmet Yıldız'a karşılık Sarı-Kırmızılı yönetim, 3,5 milyon Euro'nun yanı sıra Necati Ateş ve Mehmet Güven'i bonservisleriyle, Aydın Yılmaz'ı da bir yıllık kiralık olarak önerdi. Sivasspor cephesinde ise Teknik Direktör Bülent Uygun, "Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. 3,5 milyon Euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın futbolcusu olur.'' dedi.

Sivasspor bu teklife olumlu yaklaşırken İspanya'nın Real Sociedad takımında kiralık oynayan Necati Ateş, Kırmızı-Beyazlılara takas yoluyla gitmeyi kabul etmiyor. Zaman gazetesinin haberine göre; sezon sonuna kadar futbol hayatını İspanya'da sürdürmek istediğini belirten Necati, "Sezon sonuna kadar Real Sociedad'ta forma giymek istiyorum. Hem teknik direktörümüz hem de takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Bu aşamada kesinlikle Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Sezon sonu geldiğinde hangi takıma transfer olacağıma kendim karar vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Takas yoluyla bir takıma transfer olmaya sıcak bakmadığına dikkat çeken golcü futbolcu, "Ben İspanya'ya yeni transfer oldum. Orada yeni bir düzen kurdum. Devre arasında tekrar takım değiştirmek ne benim ne de ailem açısından iyi olmaz. Zaten takas yoluyla da bir takıma transfer olmayı kesinlikle düşünmem." değerlendirmesinde bulundu.

Yiğidolarla her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Necati Ateş'i ikna etmeye çalışıyor. Necati ile görüşmeleri sürdüren yönetimin, bu oyuncuyu ikna edememesi halinde Sivasspor'a Sakaryaspor'da kiralık oynayan Özgürcan Özcan'ı teklif edeceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılı bir yönetici, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sivasspor'la prensipte anlaştık. Şu anda oyuncularımızı ikna etmeye çalışıyoruz. Bu transferin en kısa sürede biteceğini düşünüyorum."

Kadrosunda Milan Baros, Nonda ve Ümit Karan gibi golcü isimleri barındıran Cim Bom, Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız'ı da renklerine bağlaması halinde forvet hattında 4 tane kaliteli golcüye sahip olacak. Ligin ilk yarısında çok fazla forma şansı bulamayan ve Teknik Direktör Skibbe ile anlaşamayan Ümit Karan ve Nonda ikilisinden birinin Aslan'dan ayrılacağı kaydediliyor
Alt 28.12.2008, 00:50   #6
Buzlu
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Buzlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

zaten kesin bi haber degil ki bu. Mehmetin elinde GS forması objektiflere poz verirken görürsem ozaman inanırım anca.Necati Onaylasaydı transferi bugun bitmişdi bence bu transfer gerçekleşmicek..
Buzlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Buzlu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 01:09   #7
zaralı585858
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 zaralı585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Halen anlatamıyoruz gaiba.
Mesele Mehmet'in gitmesi değil.
Musa gitse,Apo gitse, Bilica gitse aynı tepkiyi verirdik.
Mesele tarihinde şampiyonluğa bu kadar çok yaklaşmışken en büyük silahını en büyük rakibine vermendir..

Bordoaeux'a da tüm samimiyetimle başarılar diliyorum.
yazıklar olsun senin gibi hemşerime yazıklar olsun fenerli olduğun nerden belli bordoaeux a baralıarmış tüh sana
zaralı585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda zaralı585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 09:42   #8
Yiğiter
Usta Yiğido

Alıntı:
zaralı585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazıklar olsun senin gibi hemşerime yazıklar olsun fenerli olduğun nerden belli bordoaeux a baralıarmış tüh sana
Ne oldu gocundun mu gardaş..
Benim Sivasspor sevgimi bilmeyen yok...
benimle o lanet İstanbul takımlarının adlarını yanyana kullanma bile..
Ben zamanı geldi Sevillalı,Zamnı geldi Chealses li oldum.Şimdi Bordoaeuxluyum..
Alt 28.12.2008, 00:52   #9
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Buzlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

cok dogru, musa, apo, hayro, petkovic, balili ve ve ve ve bunlar da bizi sampiyonluga götürebilecek gücdeler

tabi büyük bir kayip ama yola devam edecegiz

aydin, necati ve alparslan erdem(cok kaliteli sol bek ve orta saha oyuncusu, bremen taraftari cok üzüldü galatasaraya sattiklarinda) olursa bu 3 oyuncu bize cok faydali olur
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 00:44   #10
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

kaynak yok, yorum fazla. herkesin bir kez daha resmi aciklamalari beklemesini istiyorum.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan