Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: ZİRVEYİ KOLAY BIRAKMAYIZ
Alt 04.01.2008, 20:51   #11
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1280 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: ZİRVEYİ KOLAY BIRAKMAYIZ

BU MERTEBEYE BU LİDERLİĞE GELMEYE O KADAR UĞRAŞTIKKİ.KOLAY KOLAY BIRAKMIYACAĞİZ.ARTIK SEYİRCİ DEĞİL TARAFTAR İSTİYORUZ...
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2008, 21:46   #12
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

TRT DE YAYIN YAPILMASI COK IYI BIR FIKIR HADI SIVASLILAR OTURDUGUNUZ YERDEN BI SMS ATIN ARTIK
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2008, 21:47   #13
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1138 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

Yiğidolar Lider Olmuş bir daha inmez aşşağıya...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2008, 21:52   #14
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar bu TRT de yapılacak proğram hakkında biraz bilgi lazım. Perşembe denilmiş ama bir kaç tane TRT var bunlardan hangisi ve saat kaçta olacak bununla ilgili bir bilgi var mı ??
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2008, 21:53   #15
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

SMS konusuna gelince çok güzel bir haber hadi bakalım Sivaslılar herkes kontorünü yüklesin şimdiden. O gün gelince yok kontorum azdı yok eksi kontordeyim diye bahaneler olmasin Şimdiden heyecanlandım ya inşAllah güzel olur.
--->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluyor"
Alt 04.01.2008, 21:57   #16
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Standart --->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluyor"

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bbence basın sözcüsünün deişmesi ve daha kibar birinin getirilmesi gerekir.bu adam konuşmasıyla ses tonuyla kaybediyor.

para para para bıktık yeter artık herkes bişeyler yapmaya çalışıyor işte.ben bu kadar para diyen başka bi kulüb hatırlamıyorum 2ig takımlarıda dahil.ayıptır ayıp..
Ya hemşerim kusura bakmazsan bişey söylemek istiyorum. Forumdaki yazılarını takip ediyorum ve çoğu zaman olumsuz yorumlar yapıyorsun. Belki biz hayal içinde olabiliriz, sen klubün durumunu daha iyi bilebilirsin ama ne zaman yorumunu görsem çoğu zaman olumsuz yönde yorum yapıyorsun. Klubün parası varda başkan cebine mi atıyor. Sivaslılar olarak daha takımımıza bir otobüs bile alamazken bu takımı zor imkanlar altında bu ligin parlayan yıldızı yapan yönetime karşı yaptığın bu yorum sence haksız değil mi ??
-->: --->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluy
Alt 04.01.2008, 22:07   #17
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluy

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya hemşerim kusura bakmazsan bişey söylemek istiyorum. Forumdaki yazılarını takip ediyorum ve çoğu zaman olumsuz yorumlar yapıyorsun. Belki biz hayal içinde olabiliriz, sen klubün durumunu daha iyi bilebilirsin ama ne zaman yorumunu görsem çoğu zaman olumsuz yönde yorum yapıyorsun. Klubün parası varda başkan cebine mi atıyor. Sivaslılar olarak daha takımımıza bir otobüs bile alamazken bu takımı zor imkanlar altında bu ligin parlayan yıldızı yapan yönetime karşı yaptığın bu yorum sence haksız değil mi ??
haklısın kardeşim ama doğruları söylemek bazılarının zoruna gidiyor.ben başkan cebine atıyor demedim?benim dediğim yani devamlı her platformda para denilmesi yanlı diye düşünüyorum.zaten gerekli kuruluşlar çalışalar yapıyor.mesela parayı bulsak süper transferler yapsak ligi 8.sırada bitirsek mahçup olmaz para diyener?yani devamlı gündeme para olarak gelmek yanlış.benim yazılarımı daha iyi okuyarak idrak ederseniz sevinirim.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2008, 22:16   #18
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Seni anlıyorum ama hemşerim dediğin gibi ligi 8. olarak bitirmemek içinde paraya ihtiyaç var ve bana göre gereken destek tam olarak sağlanamadı. Balili sakat, kalecimiz sakat ( Akın her ne kadar kaleyi iyi korusada ona bişey olursa kim kaleyi koruyacak oda büyük bir sorun ) defansta sedat sakat orta sahada Yasir sakat. Büyük takımlarda olduğu gibi geniş bir kadromuzda yok. Hayal kırıklığına uğramamak için transfer kesinlikle şart. Bu yüzden yönetimde sesini duyurmaya çalışıyor ve her yerde durumu dile getirmeye çalışıyor.
-->: --->: ZİRVEYİ KOLAY BIRAKMAYIZ
Alt 04.01.2008, 22:34   #19
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: ZİRVEYİ KOLAY BIRAKMAYIZ

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Seni anlıyorum ama hemşerim dediğin gibi ligi 8. olarak bitirmemek içinde paraya ihtiyaç var ve bana göre gereken destek tam olarak sağlanamadı. Balili sakat, kalecimiz sakat ( Akın her ne kadar kaleyi iyi korusada ona bişey olursa kim kaleyi koruyacak oda büyük bir sorun ) defansta sedat sakat orta sahada Yasir sakat. Büyük takımlarda olduğu gibi geniş bir kadromuzda yok. Hayal kırıklığına uğramamak için transfer kesinlikle şart. Bu yüzden yönetimde sesini duyurmaya çalışıyor ve her yerde durumu dile getirmeye çalışıyor.
yönetim çok akıllı davranıp kaliteli isimler almalı.bize brezilya dan 5-6 kişi geldi çıktımızdan beri ama sadece anderson ve fransergio başarılı olmuştu.yani transfer politikamız çok iyi olmalı adam brezilyalı diye hemen getirilmemeli.ama daha doğru düzgün transfer yok.yeni alınan adamlarda fos sadece iş yaparsa mahmut hanefi yapabilir oda bir ihtimal...
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluyor"
Alt 05.01.2008, 12:58   #20
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluyor"

Lütfen yorum yaparken daha MANTIKLI daha yapıcı yorumlar yapalım!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla