Arkadaşlar bu TRT de yapılacak proğram hakkında biraz bilgi lazım. Perşembe denilmiş ama bir kaç tane TRT var bunlardan hangisi ve saat kaçta olacak bununla ilgili bir bilgi var mı ??
SMS konusuna gelince çok güzel bir haber hadi bakalım Sivaslılar herkes kontorünü yüklesin şimdiden. O gün gelince yok kontorum azdı yok eksi kontordeyim diye bahaneler olmasin Şimdiden heyecanlandım ya inşAllah güzel olur.
bbence basın sözcüsünün deişmesi ve daha kibar birinin getirilmesi gerekir.bu adam konuşmasıyla ses tonuyla kaybediyor.
para para para bıktık yeter artık herkes bişeyler yapmaya çalışıyor işte.ben bu kadar para diyen başka bi kulüb hatırlamıyorum 2ig takımlarıda dahil.ayıptır ayıp..
Ya hemşerim kusura bakmazsan bişey söylemek istiyorum. Forumdaki yazılarını takip ediyorum ve çoğu zaman olumsuz yorumlar yapıyorsun. Belki biz hayal içinde olabiliriz, sen klubün durumunu daha iyi bilebilirsin ama ne zaman yorumunu görsem çoğu zaman olumsuz yönde yorum yapıyorsun. Klubün parası varda başkan cebine mi atıyor. Sivaslılar olarak daha takımımıza bir otobüs bile alamazken bu takımı zor imkanlar altında bu ligin parlayan yıldızı yapan yönetime karşı yaptığın bu yorum sence haksız değil mi ??
-->: --->: -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluy
Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı
Ya hemşerim kusura bakmazsan bişey söylemek istiyorum. Forumdaki yazılarını takip ediyorum ve çoğu zaman olumsuz yorumlar yapıyorsun. Belki biz hayal içinde olabiliriz, sen klubün durumunu daha iyi bilebilirsin ama ne zaman yorumunu görsem çoğu zaman olumsuz yönde yorum yapıyorsun. Klubün parası varda başkan cebine mi atıyor. Sivaslılar olarak daha takımımıza bir otobüs bile alamazken bu takımı zor imkanlar altında bu ligin parlayan yıldızı yapan yönetime karşı yaptığın bu yorum sence haksız değil mi ??
haklısın kardeşim ama doğruları söylemek bazılarının zoruna gidiyor.ben başkan cebine atıyor demedim?benim dediğim yani devamlı her platformda para denilmesi yanlı diye düşünüyorum.zaten gerekli kuruluşlar çalışalar yapıyor.mesela parayı bulsak süper transferler yapsak ligi 8.sırada bitirsek mahçup olmaz para diyener?yani devamlı gündeme para olarak gelmek yanlış.benim yazılarımı daha iyi okuyarak idrak ederseniz sevinirim.
Seni anlıyorum ama hemşerim dediğin gibi ligi 8. olarak bitirmemek içinde paraya ihtiyaç var ve bana göre gereken destek tam olarak sağlanamadı. Balili sakat, kalecimiz sakat ( Akın her ne kadar kaleyi iyi korusada ona bişey olursa kim kaleyi koruyacak oda büyük bir sorun ) defansta sedat sakat orta sahada Yasir sakat. Büyük takımlarda olduğu gibi geniş bir kadromuzda yok. Hayal kırıklığına uğramamak için transfer kesinlikle şart. Bu yüzden yönetimde sesini duyurmaya çalışıyor ve her yerde durumu dile getirmeye çalışıyor.
Seni anlıyorum ama hemşerim dediğin gibi ligi 8. olarak bitirmemek içinde paraya ihtiyaç var ve bana göre gereken destek tam olarak sağlanamadı. Balili sakat, kalecimiz sakat ( Akın her ne kadar kaleyi iyi korusada ona bişey olursa kim kaleyi koruyacak oda büyük bir sorun ) defansta sedat sakat orta sahada Yasir sakat. Büyük takımlarda olduğu gibi geniş bir kadromuzda yok. Hayal kırıklığına uğramamak için transfer kesinlikle şart. Bu yüzden yönetimde sesini duyurmaya çalışıyor ve her yerde durumu dile getirmeye çalışıyor.
yönetim çok akıllı davranıp kaliteli isimler almalı.bize brezilya dan 5-6 kişi geldi çıktımızdan beri ama sadece anderson ve fransergio başarılı olmuştu.yani transfer politikamız çok iyi olmalı adam brezilyalı diye hemen getirilmemeli.ama daha doğru düzgün transfer yok.yeni alınan adamlarda fos sadece iş yaparsa mahmut hanefi yapabilir oda bir ihtimal...