Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ZİRVEYİ KOLAY BIRAKMAYIZ
Alt 04.01.2008, 18:19   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ZİRVEYİ KOLAY BIRAKMAYIZ

Fikret Ünsal, ''Yakaladığımız liderliği kolay kolay bırakmak istemiyoruz ve artık şampiyonluk yarışı içinde ciddi biçimde biz de olmak istiyoruz, ama bu da parayla, kuvvetle oluyor'' dedi.

Aynı zamanda Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Fikret Ünsal, Sivas Valiliğince başlatılan ''Sivasspor'a Destek Kampanyası'' kapsamında basın ve televizyon faaliyetleri için oluşturulan, kendisinin de bulunduğu komitenin üyeleri, Anadolu Ajansı Sivas Büro Müdürü İsa Sansar, DHA Büro Şefi Eraydın Aytekin, SRT Spor Müdürü Ali Yavuz ve Sivas Belediyesi Basın Müşaviri Ali İzgi ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Turkcell Süper Lig'de 3 sezondur mücadele eden Sivasspor'un 2007-2008 sezonunun ilk yarısını lider olarak bitirdiğini hatırlatan Ünsal, ''Takımımız lider olarak ilk yarıyı bitirince bir takım sıkıntılar da baş göstermiştir. Başta hiç beklenmeyen sakatlıklar bizi ciddi sıkıntıya soktu'' diye konuştu.

Bunun yanı sıra ellerinde bulunan yıldız oyunculara çok sayıda talipli olduğunu ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:

''Ama biz genel olarak onların satılmayacağını, satmayacağımızı söyledik. Çünkü bugün yaşamakta olduğumuz gelişmeleri o günden planlamıştık. Biz Sivasspor için yıldız satan bir takım değil, yıldız yetiştiren, hatta yıldız alan bir takım konumunu gelir diye düşünüyoruz. İnşallah öyle de olacak. Önümüzdeki yıllarda çok daha başarıya koşacağız. Hep birlikte el ele, tüm şehir bugün olduğu gibi kenetlenerek bu başarıyı birlikte yakalayacağız. Yakaladığımız liderliği kolay kolay bırakmak istemiyoruz ve artık şampiyonluk yarışı içinde ciddi biçimde biz de olmak istiyoruz, ama bu da parayla, kuvvetle oluyor. Maddiyat olmadan hiçbir şey olmuyor.''

Bunun için Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor Kulübü olarak 3 kuruluşun ortaklaşa ''Sivasspor'a Destek Kampanyası'' başlattığını belirten Ünsal, ''Son sayımlara göre Sivaslıların nüfusu 7 milyon 135 bin. Bu kampanya Sivas için de her alanda bir baz olarak alınacak. Yani bizim için büyük bir imtihan olacak'' diye konuştu.

Kampanya kapsamında oluşturulan komitelerin çalışmalarına devam ettiğini ifade eden ve bu çalışmalar hakkında bilgi veren Ünsal, perşembe akşamı TRT'de Sivas ile ilgili bir canlı yayın yapılacağını bildirdi.

Kampanya doğrultusunda cep telefonundan SMS ile yardım toplanması için de çalışmaların devam ettiğini ve bunun da son aşamaya gelmek üzere olduğunu ifade eden Ünsal, ''İnşallah istediğimiz neticeye ulaşacağız. Ancak şunu da çok net söyleyebilirim, bizim üzerimizde durmamız gereken ve en çok gelir beklediğimiz de SMS yoluyla yapılacak yardımlar olacak'' dedi.

Ünsal, Sivasspor-Denizlispor karşılaşması sonrasında yaşanan bir olayda darp edilen ve bir süredir Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören gazeteci oğlu Yusuf Ünsal'ın sağlık durumunun da gün geçtikçe iyiye gittiğini söyledi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluyor"
Alt 04.01.2008, 19:08   #2
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: "Şampiyonluk Para ve Kuvvetle Oluyor"

bbence basın sözcüsünün deişmesi ve daha kibar birinin getirilmesi gerekir.bu adam konuşmasıyla ses tonuyla kaybediyor.

para para para bıktık yeter artık herkes bişeyler yapmaya çalışıyor işte.ben bu kadar para diyen başka bi kulüb hatırlamıyorum 2ig takımlarıda dahil.ayıptır ayıp..
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Sivasspor'a destek sürüyor
Alt 04.01.2008, 19:35   #3
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Sivasspor'a destek sürüyor

yardımda bulunan herkesden Allah razı olsun bız sıvaslılar olarak bu paranın 15 20 mıslı fazlasını toplaya bılırız
Alt 04.01.2008, 19:40   #4
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 719 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: '''sms '''' ile sivasspora yardım

bu uygulama super oldu işte bazılar yardım yapmak ıcın bankaya gıtmeye veya baska bı yolla yardım yapmaya erınıyorlardı sımdı bu süper olur sıvaslıyım dıyen herkes sms gonderır
Alt 04.01.2008, 19:45   #5
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Evet Hayırlısı Herseyın Ins Bu Olur Superr
Alt 04.01.2008, 19:46   #6
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

Uygulama bi başlasa gondersek hayırlısıyla sms lerımızı
Alt 04.01.2008, 19:53   #7
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 942 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: ZİRVEYİ KOLAY BIRAKMAYIZ

cesuruz yureklıyız ınatcıyız hıc bır zaman bırakamaycagız
Alt 04.01.2008, 19:55   #8
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

EVET BASLASA DUNYADAN YANSIR SUPER BIR SEKILDE
Alt 04.01.2008, 19:58   #9
salihak
Yiğido

salihak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 salihak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

güzel uygulama inşallah faydalı olur başlasada mesaj göndersek
Alt 04.01.2008, 20:04   #10
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

kardes faydalı olacagı bence kesın