arkadaşlar bizim bu kadar durumumuz bozukmu maça bi 10 ytl veremeyecek kadar ben sigara içmem ve maçıma giderdim gel de git diyenler olabilir inşallah seneye üniversiteye istanbuldan Sivasa geldiğimde göstereceğiz....
arkadaşlar 5 ytl için mi konuşuyorsun diyenler olabilir ama.
ramazan ayındayız oruç olacağız
10 ytl bilet
5 ytl yemek
5 ytl sigara
5 ytl yol parası
ettimi 25 ytl .
şimdi siz karar verin
Fiyatlar yine her zamanki gibi , anadolu takımları arasında en ucuz biletlere sahip olan bir kulübüz.
Neden bu kadar zor olduğunu bilmiyorum.Büyük takımların taraftarları bir maça gidiyor 250-300 Ytl para harcıyor.Biz aslında konuşmaya bile hakkımız yok
Bakalim 4 Eylül bu hafta dolacak mi. Iftar saatininde o zamanlar olmasi bizim icin bir dezavantaj ama bakacaz artik. Ayrica bilet fiyatlarini uygun buluyorum
ne o ramazan kampanyasımı var kale arkası 10 maraton 15 ytl olmuş ne iş anlayamıyorum.
herkes ramazan da vatandaşımız gelsin diye cırmalar iftar saati biletleri ucuza verelim diye düşünür bizim yönetimimiz zam yapıyor ki kimse gelmesin diye.
arkadaşlar 5 ytl için mi konuşuyorsun diyenler olabilir ama.
ramazan ayındayız oruç olacağız
10 ytl bilet
5 ytl yemek
5 ytl sigara
5 ytl yol parası
ettimi 25 ytl .
şimdi siz karar verin
Bence çok ucuz . gardaş senin ev nerde 5 ytl yol parası veriyon.
ya sivassporumuza milyonlar feda olsun be.hepimiz şu stadı dolduralım da bursaya ilk mağlubiyetlerini tattıralım.iki haftada bir 20 lirayı da gözden çıkaralım yani.
bi zahmet o gün sigara almayın,o zehire para vericeğinize bilet alında klube para kazandırın.fiyatlarda uygun.10 ytl ye süperlig macı izliyosunz daha ne istiyosunuz bilmiyorum.Bedava biLetmi dağıtsınlar yani maça gitmenz icin.. k..ı kırık bank asya maçLarında biLe 25-30 ytL ye biLet satan takım var.