Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı
gardas o bile ne yaptigini bilmiyoki bizim aklimiz ersin ya okadar koru korune konusanlar varki basari bilmem ne tamam kabul biz inkarda etmiyoz amma bukadar laubali bi teknik drektor olamaz ciddiyetsizligin daniskasini yapti sivassporu belki tarihin en buyuk firsatindan mahrum birakti bu benim degil onun hatasi bizde hatasini soyluyoruz mehmet yildiz inadindan baliliyi kamanani kubeye hapsetme hobisinden vaz gecemedi gitti bunlar kime sorarsan sor hatalarinda en buyuk faktorleri olusturdu bizim derdimiz bunun nedenini bilememiz yedek biraktiklari oyuna girip maci cevirebiliyosa kaldiki o ayarda futbolcular onlari neden yedek oynatiyo anlamis degilim bjk artik sampiyon gercekdende sampiyonlar ligine gitmemizde cok zor uefa ile avunuruz gibi geliyo degelde kahrolma USTUNE BASA BASA SOYLUYORUMBUNUN TARAFTAR OLMAKLA ALAKASI YOK BUGUN BI BASKA SEHIRLI OLANDA SIVASI DESTEKLEYEBILIR AMMA BIR SIVASLI GIBI DUSUNEMEZ UZULEMEZ BENIM UZULDUGUM SEY SADECE SPORTIF BI BASARI DAN MAHRUM OLMAK DEGIL SIVASIN SAMPIYONLUGUNUN SIVAS UZERINDEKI MAKUS TALIHIN KARA BULUTLARIN GITMESI ACISINDAN OLAN ONEMIDIR YOKSA YILLARDIR SIVASIMIZI ATIL BI SEHIR OLARAK GORDULER YATIRIM YOK ISTIHDAM YOK HERSEYDEN EN SONA PAY SAHIBI OLDU SIVASIMIZ AMA BU SAMPIYONLUK ISTER ISTEMEZ SIVASI GORMEYEN SIVASI FARKETMEYENLERIN ISTAHINI KABARTACAK VE SIVAS GERCEKTEN BI CANLANMA ICERISINE GIRECEKTI PARAMIZ YOK DESTEK YOK TRANSFER YAPAMIYOZ DIYENLERE SESLENIYOM SAMPIYON BI TAKIMIN SPONSORUNUN VERDIGIYLE SAMPIYON OLMAYAN TAKIMIN SPONSORUNUN VERDIGINI KIYASLAYIN EN AZINDAN GERISINI VARSIN AKLI ERMEYEN TARAFTARLIKLA AVUNANLAR DUSUNSUN YAZIKKKK COK YAZIKKK OLDU SIVASIMA SIVASIM YINE KABUGUNDA KALDI KARE OLAN DUNYASININ SINIRLARINI YINE ASAMADI SORUYORUM SAMPIYONLUGA OYNAYAN BI TAKIMDAN IKINCI UCUN OLAN DORT BUYUKLER KADAR BAHSEDILDIMI SEREFDEN YOKSUN MEDYADA HAYIR KIMIN UMRUNDA SIVAS 17 HAFTA LIDEER KALMIS PEH DIYEREK USTUNU ORTTULER SAHTE SIVAS SEMPATIZANI MASKESI ALTINDA SABAHLARA KADAR DUA ETTILERKI SIVAS OLMASIN DIYE BENIM ISYANIM BUNA BU TIP INSANLAR BUGUN BAYRAM EDIYO
HER MUHIT KUSATILIR HER MUHKEM KALE DUSER....
HAKIKAT KARSISINDA DIL SUSAR BELGE DUSER..
DOLUNAYIN HILALI GUNDUZUN GECESI VAR.....
SIVASLININ SIVASSPOR UMUDU VAR...
SUPER LIGE KORKU SALAN SIVASIMADA YINE GOLGE DUSER.....
|
ya gardas bize söyleyecek söz birakmamissin , ben inanmiyorumki sivas birdahada böyle bir basari yakalasin , cünkü bu sene sivasin basarisini kiskanan anadolu takimlari onlarda seneye sivas gibi basarili olmak icin cok daha iyi olacak ve haliyle lig dahada zorlasacak, ve fener ve gs bu seneden ders cikarip seneye cok daha iyi olacaklarindan sivasimizin bir daha böyle basariyi yakalayamaz , Allah 2 yildirki bize cok büyük firsatlar verdi ve biz bu firsatklari akilli kullanamadik , hocamizin israrci hatalari bizi sampiyonluktan etti insallah ikincilikten etmez , ben yazimi söyle bitirmek istiyorum , Bülen hoca bir daha böyle firsatlari yakalayacani ve sivasi sampiyon edecegini asla inanmiyorum , Bülent hoca sampiyonluk yolunda eline gecen firsatlari malesef iyi degerlendiremedi , bu firsatlarin bir dahada sivasimiza gelecegine inanmiyorum , üzüntüm cok büyük tarih yazacaktik , sivasimizi tüm dünyaya tanitacaktik , sivasimizin cehresi degisecekti , cok büyük hayallerimiz vardi , ama malasef bütün hayallerimiz yok oldu , ve bir daha böyle hayallerde kuramayacagiz...............