Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 24.05.2009, 22:54   #11
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçın Ardından

oyun sistemine kadroya yorum yaparimda artik bulent uygunnun yorumlarina aciklamalarina yorum yapmam ben ona inanmiyorum kendisi kendi dedigine inanmiyoki ben ona inanayim ancak salliyo....gecen bi yorumunu okudum beni elestiren hayvanlar diye bi aciklamasi var bu zihniyette elestiriyi hazmedemeyen birisinden basari beklemek hayal perestlikden ote bisey degil
Alt 24.05.2009, 23:10   #12
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya hala hocamızı eleştiriyorlar. gardaşlar siz istanbul yalakalarının agızlarıyla ne konuşuyorsunuz ya.
hocamızın söylediklerini kulaktan kulağa taşıyarak ne hale getiriyor bu ist. yalakaları siz de hemene tav oluyorsunuz.
bizi buralara kadar getirdikleri için sonsuz teşekkürler. hatalar elbet vardır. ama olacak futbol bu.
lütfen bu aşamadan sonra eleştirmeyelim ve taktir edelim. seneye inş hocamız aynı mantıkla devam eder ve yine bi sivasspor fırtınası estiririz.
yavaş yavaş ve emin adımlarla büyük olma yolunda ilerliyoruz. lütfen artık köstek olmayı hocayı veya başka birilerini eleştirmeyi bırakıp biz desteğimizi yapalım o kadar.
hocamızın da kişiliğinden şüphesi olan önce kendi kişiliğine baksın o kadar.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2009, 23:29   #13
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

daha beş hafta diyordum ki,gs. sivasspor maçında 5.büyük hoş geldin yazıları ile karşılanırız.
hacettepe maçında ankaralı taraftarlarımız için,gençler maçında sivastakı taraftarlarımız için ve istanbuldaki maçta ise istanbuldaki taraftarlarımız için şampiyonluk turu atarız diyordum.
olmadı.oldurmadınız.trabzonu yenen oyun neden diğer maçlarda görülmedi onu anlamak kolay değil.
buraya kadar ki başarılar için teşekkürler ama bu buruk bir teşekkür.
eh artık geçen yıl dördüncü.bu yılda üçüncü.
her yıl birer basamak gideriz artık.görünen öyle gözüküyor.
evet bülent beyefendi.gördün ki gs de ankaragücü de senin için ip kesemiyorlarmış
ders olsun desem ne önemi var ki?
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı konartr58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.05.2009, 23:32   #14
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şampiyonluk Vazgeçtim 2.ligde gidecek uefa ise diğer anadolu takımlarıda gitti.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2009, 23:41   #15
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Maçtan sonra oyuncularımızı tebrik etmek için tribüne çağırdık.Sahamızdaki son maçımızı oynadık ve taraftar maçtan sonra futbolcuları bağrına basmak istedi.Bize tüm bu güzellikleri yaşattıkları için bir nebze olsun tebrik etmek istedik.Tüm takım hareketlendi ve tam gelmek üzerelerdi.Bülen Hoca nedendir bilinmez el kol hareketi yaparak oyuncuları soyunma odasına gönderdi.Doğal olarak taraftarımız da bu durumu protesto etti.Bülent hoca seni bu davranışından ötürü kınıyorum...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivassporummm58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.05.2009, 23:57   #16
tuzlugollu
Yiğido

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçtan sonra oyuncularımızı tebrik etmek için tribüne çağırdık.Sahamızdaki son maçımızı oynadık ve taraftar maçtan sonra futbolcuları bağrına basmak istedi.Bize tüm bu güzellikleri yaşattıkları için bir nebze olsun tebrik etmek istedik.Tüm takım hareketlendi ve tam gelmek üzerelerdi.Bülen Hoca nedendir bilinmez el kol hareketi yaparak oyuncuları soyunma odasına gönderdi.Doğal olarak taraftarımız da bu durumu protesto etti.Bülent hoca seni bu davranışından ötürü kınıyorum...
gardas o bile ne yaptigini bilmiyoki bizim aklimiz ersin ya okadar koru korune konusanlar varki basari bilmem ne tamam kabul biz inkarda etmiyoz amma bukadar laubali bi teknik drektor olamaz ciddiyetsizligin daniskasini yapti sivassporu belki tarihin en buyuk firsatindan mahrum birakti bu benim degil onun hatasi bizde hatasini soyluyoruz mehmet yildiz inadindan baliliyi kamanani kubeye hapsetme hobisinden vaz gecemedi gitti bunlar kime sorarsan sor hatalarinda en buyuk faktorleri olusturdu bizim derdimiz bunun nedenini bilememiz yedek biraktiklari oyuna girip maci cevirebiliyosa kaldiki o ayarda futbolcular onlari neden yedek oynatiyo anlamis degilim bjk artik sampiyon gercekdende sampiyonlar ligine gitmemizde cok zor uefa ile avunuruz gibi geliyo degelde kahrolma USTUNE BASA BASA SOYLUYORUMBUNUN TARAFTAR OLMAKLA ALAKASI YOK BUGUN BI BASKA SEHIRLI OLANDA SIVASI DESTEKLEYEBILIR AMMA BIR SIVASLI GIBI DUSUNEMEZ UZULEMEZ BENIM UZULDUGUM SEY SADECE SPORTIF BI BASARI DAN MAHRUM OLMAK DEGIL SIVASIN SAMPIYONLUGUNUN SIVAS UZERINDEKI MAKUS TALIHIN KARA BULUTLARIN GITMESI ACISINDAN OLAN ONEMIDIR YOKSA YILLARDIR SIVASIMIZI ATIL BI SEHIR OLARAK GORDULER YATIRIM YOK ISTIHDAM YOK HERSEYDEN EN SONA PAY SAHIBI OLDU SIVASIMIZ AMA BU SAMPIYONLUK ISTER ISTEMEZ SIVASI GORMEYEN SIVASI FARKETMEYENLERIN ISTAHINI KABARTACAK VE SIVAS GERCEKTEN BI CANLANMA ICERISINE GIRECEKTI PARAMIZ YOK DESTEK YOK TRANSFER YAPAMIYOZ DIYENLERE SESLENIYOM SAMPIYON BI TAKIMIN SPONSORUNUN VERDIGIYLE SAMPIYON OLMAYAN TAKIMIN SPONSORUNUN VERDIGINI KIYASLAYIN EN AZINDAN GERISINI VARSIN AKLI ERMEYEN TARAFTARLIKLA AVUNANLAR DUSUNSUN YAZIKKKK COK YAZIKKK OLDU SIVASIMA SIVASIM YINE KABUGUNDA KALDI KARE OLAN DUNYASININ SINIRLARINI YINE ASAMADI SORUYORUM SAMPIYONLUGA OYNAYAN BI TAKIMDAN IKINCI UCUN OLAN DORT BUYUKLER KADAR BAHSEDILDIMI SEREFDEN YOKSUN MEDYADA HAYIR KIMIN UMRUNDA SIVAS 17 HAFTA LIDEER KALMIS PEH DIYEREK USTUNU ORTTULER SAHTE SIVAS SEMPATIZANI MASKESI ALTINDA SABAHLARA KADAR DUA ETTILERKI SIVAS OLMASIN DIYE BENIM ISYANIM BUNA BU TIP INSANLAR BUGUN BAYRAM EDIYO

HER MUHIT KUSATILIR HER MUHKEM KALE DUSER....
HAKIKAT KARSISINDA DIL SUSAR BELGE DUSER..
DOLUNAYIN HILALI GUNDUZUN GECESI VAR.....
SIVASLININ SIVASSPOR UMUDU VAR...
SUPER LIGE KORKU SALAN SIVASIMADA YINE GOLGE DUSER.....
Alt 25.05.2009, 00:48   #17
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benzer olayı Denizli maçında da Bülent Uygun'un taraftarlarla fotoğraf çektirmek istemediğine şahit olmuştum.Geçtiğimiz gün bir dostum Bülent Uygun'un son günlerde alınan başarısız puanlar karşısında 'Sivas 5 yıl öncesini iyi hatırlasın ' şeklinde söz sarfettiğini dile getirdi.Bizler Sivaslılar olarak Bülent Uygun'u görünmeyen farklı yapıda görmek istemiyoruz.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 00:54   #18
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
trafocu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benzer olayı Denizli maçında da Bülent Uygun'un taraftarlarla fotoğraf çektirmek istemediğine şahit olmuştum.Geçtiğimiz gün bir dostum Bülent Uygun'un son günlerde alınan başarısız puanlar karşısında 'Sivas 5 yıl öncesini iyi hatırlasın ' şeklinde söz sarfettiğini dile getirdi.Bizler Sivaslılar olarak Bülent Uygun'u görünmeyen farklı yapıda görmek istemiyoruz.
sivas bes yıl oncesını hatırlasın demısse hoca cok buyuk bır küstahlık etmıs.donsun kendınede bı baksın 5 yıl once neydı sımdı ne oldu. buralara sıvas onunla geldı tamam ama oda sıvasla bu basarıları yakaladı nankorlugun alemı yok.bence bızlerdede hata var bazı ınsanları fazla ılahlastırıyoruz. bulent hocayı her zaman destekledım ama fatıh terımde begenmedıgım bır cok ozellık bulent hocadada bas gostermeye basladı.malesef dılının kemıgı yok.. cok buyuk olacak bı hoca ama oturup dusunmesı lazım bazen.umarım cok daha ıyı yerlere gelır ama bu lafı benım agırıma gıttı.yakısmadı ona..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2009, 01:16   #19
tuzlugollu
Yiğido

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas bes yıl oncesını hatırlasın demısse hoca cok buyuk bır küstahlık etmıs.donsun kendınede bı baksın 5 yıl once neydı sımdı ne oldu. buralara sıvas onunla geldı tamam ama oda sıvasla bu basarıları yakaladı nankorlugun alemı yok.bence bızlerdede hata var bazı ınsanları fazla ılahlastırıyoruz. bulent hocayı her zaman destekledım ama fatıh terımde begenmedıgım bır cok ozellık bulent hocadada bas gostermeye basladı.malesef dılının kemıgı yok.. cok buyuk olacak bı hoca ama oturup dusunmesı lazım bazen.umarım cok daha ıyı yerlere gelır ama bu lafı benım agırıma gıttı.yakısmadı ona..
yav hemserim aynen katiliyorum sana biz burda elestirirken saniyolarki sivas dusmaniyiz bulent uygunu sevmedigimizden bole konusuyoz biz emeklerine saygiliyiz sivasspora kazandirdigi artilar var inkar edilemez amma su son zamanlarda yaptiklari ve konustuklariyla heleki son virage gelmisken bu emri vaki tavirlari bizi cileden cikartan yoksa bulent uygun olsa ne olmasa ne benim bizim sivas sevdamizin onune kim gecebilirki bulent uygun bir akserdir ODA SIVASIN ASKERI ogenerallik sevdasinda olabilir ama generellere apoleti millet takar ona o apoletleri SIVAS VE SIVASSPOR takti fenerden sonrakim onu bilirdi sivasspora gelmese insanlarin anlamadigi bu kendini futbol idolu gibi gormesi kendine zarar ne olur geldigi gibi gider en fazla sivas bence coksey kaybetmez ondan iyisi veya kotusuylede gidebilecegi yere gider bu isler boyle herkes haddini bilecek......TEK GERCEK SIVASSPOR ONDANDA OTESI SIVASTIR BIZIM SIVASLILIGIMIZ SIVASSPORU DESTEKLEMEKLE OLCULEMEZ OLCMEYE KALKANLARINDA METRAJ BILGISI YETMEZ......
Alt 25.05.2009, 01:31   #20
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden Cevap: Maçın Ardından

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardas o bile ne yaptigini bilmiyoki bizim aklimiz ersin ya okadar koru korune konusanlar varki basari bilmem ne tamam kabul biz inkarda etmiyoz amma bukadar laubali bi teknik drektor olamaz ciddiyetsizligin daniskasini yapti sivassporu belki tarihin en buyuk firsatindan mahrum birakti bu benim degil onun hatasi bizde hatasini soyluyoruz mehmet yildiz inadindan baliliyi kamanani kubeye hapsetme hobisinden vaz gecemedi gitti bunlar kime sorarsan sor hatalarinda en buyuk faktorleri olusturdu bizim derdimiz bunun nedenini bilememiz yedek biraktiklari oyuna girip maci cevirebiliyosa kaldiki o ayarda futbolcular onlari neden yedek oynatiyo anlamis degilim bjk artik sampiyon gercekdende sampiyonlar ligine gitmemizde cok zor uefa ile avunuruz gibi geliyo degelde kahrolma USTUNE BASA BASA SOYLUYORUMBUNUN TARAFTAR OLMAKLA ALAKASI YOK BUGUN BI BASKA SEHIRLI OLANDA SIVASI DESTEKLEYEBILIR AMMA BIR SIVASLI GIBI DUSUNEMEZ UZULEMEZ BENIM UZULDUGUM SEY SADECE SPORTIF BI BASARI DAN MAHRUM OLMAK DEGIL SIVASIN SAMPIYONLUGUNUN SIVAS UZERINDEKI MAKUS TALIHIN KARA BULUTLARIN GITMESI ACISINDAN OLAN ONEMIDIR YOKSA YILLARDIR SIVASIMIZI ATIL BI SEHIR OLARAK GORDULER YATIRIM YOK ISTIHDAM YOK HERSEYDEN EN SONA PAY SAHIBI OLDU SIVASIMIZ AMA BU SAMPIYONLUK ISTER ISTEMEZ SIVASI GORMEYEN SIVASI FARKETMEYENLERIN ISTAHINI KABARTACAK VE SIVAS GERCEKTEN BI CANLANMA ICERISINE GIRECEKTI PARAMIZ YOK DESTEK YOK TRANSFER YAPAMIYOZ DIYENLERE SESLENIYOM SAMPIYON BI TAKIMIN SPONSORUNUN VERDIGIYLE SAMPIYON OLMAYAN TAKIMIN SPONSORUNUN VERDIGINI KIYASLAYIN EN AZINDAN GERISINI VARSIN AKLI ERMEYEN TARAFTARLIKLA AVUNANLAR DUSUNSUN YAZIKKKK COK YAZIKKK OLDU SIVASIMA SIVASIM YINE KABUGUNDA KALDI KARE OLAN DUNYASININ SINIRLARINI YINE ASAMADI SORUYORUM SAMPIYONLUGA OYNAYAN BI TAKIMDAN IKINCI UCUN OLAN DORT BUYUKLER KADAR BAHSEDILDIMI SEREFDEN YOKSUN MEDYADA HAYIR KIMIN UMRUNDA SIVAS 17 HAFTA LIDEER KALMIS PEH DIYEREK USTUNU ORTTULER SAHTE SIVAS SEMPATIZANI MASKESI ALTINDA SABAHLARA KADAR DUA ETTILERKI SIVAS OLMASIN DIYE BENIM ISYANIM BUNA BU TIP INSANLAR BUGUN BAYRAM EDIYO

HER MUHIT KUSATILIR HER MUHKEM KALE DUSER....
HAKIKAT KARSISINDA DIL SUSAR BELGE DUSER..
DOLUNAYIN HILALI GUNDUZUN GECESI VAR.....
SIVASLININ SIVASSPOR UMUDU VAR...
SUPER LIGE KORKU SALAN SIVASIMADA YINE GOLGE DUSER.....
ya gardas bize söyleyecek söz birakmamissin , ben inanmiyorumki sivas birdahada böyle bir basari yakalasin , cünkü bu sene sivasin basarisini kiskanan anadolu takimlari onlarda seneye sivas gibi basarili olmak icin cok daha iyi olacak ve haliyle lig dahada zorlasacak, ve fener ve gs bu seneden ders cikarip seneye cok daha iyi olacaklarindan sivasimizin bir daha böyle basariyi yakalayamaz , Allah 2 yildirki bize cok büyük firsatlar verdi ve biz bu firsatklari akilli kullanamadik , hocamizin israrci hatalari bizi sampiyonluktan etti insallah ikincilikten etmez , ben yazimi söyle bitirmek istiyorum , Bülen hoca bir daha böyle firsatlari yakalayacani ve sivasi sampiyon edecegini asla inanmiyorum , Bülent hoca sampiyonluk yolunda eline gecen firsatlari malesef iyi degerlendiremedi , bu firsatlarin bir dahada sivasimiza gelecegine inanmiyorum , üzüntüm cok büyük tarih yazacaktik , sivasimizi tüm dünyaya tanitacaktik , sivasimizin cehresi degisecekti , cok büyük hayallerimiz vardi , ama malasef bütün hayallerimiz yok oldu , ve bir daha böyle hayallerde kuramayacagiz...............
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın