bence takım kapastesinin yarısını anca kullana biliyor ve pıskolojik olarakta maça 1-0 yenik başlıyoruz geçen sozondan enaz 6-7 futbolcu oynuyor kapaste neden anca bu olsun ki.. takımda bir türlü istenilen düzen oluş madı ve iskelet ortaya çıkmadı her maça farklı kodro ile çıktık uyum sorunu bence devam ediyor .... HOCAM SANA SONUNA KADAR GUVENİYORUZ
hocam bu takim artik senin icin cok onemli trye dondun ve kendini gostermek zorundaSIN AKSI Taktirde senin acindan hic iyi olmaz kim istemezki geldiginde kendi ulkesine orda adini duyursun hadi kendin icin duzelt su takimi tabi bizim icinde oyle
MAÇI CANLI SEYRETTİM BİR HAFTADA ANCAK BU KADAR OLUR KADROMUZ YETERSİZ GOL YİYİNCE OYUNDAN DÜŞÜYORUZ ACİL FORVET LAZIM HOCANIN TAKIMI TOPARLIYACAĞINA İNANIYORUM,,,***
hocam ligin bitimine 8 hafta var (ilkyarı için) var olan 4 puanımıza 3 puan ankaraspor maçından verilecek 7 puanımız olacak 8 haftada 2 galibiyet 3 beraberlik alabirsek korkulu rüya görmeyiz..devre arası muhakkak futbolcu almalıyız hem defans hem ofans hemde orta sahaya yoksa bank asya bizi bekler..
Yeni hocamizda zor durumda takimi devraldi. Insallah bir iki haftaya takimi toparlar. Henüz herkes simdilik tanima/tanisma asamasinda. Teknik direktörde takimi yeni yeni tanimaya basladi. Zaten bir galibiyet gelirse gerisinin gelecegine inaniyorum.
Aslında Sivasspor geri dönmüştü geçen hafta, ama artist Bülent UYGUN son şovunu yapıp takımı kazandığı maçtan sonra istifa etmese idi belki herşey daha farklı olacaktı...