Cevap: UTANMA SIRASI SİZDE
Kimin utanıp kimin utanmayacağı sezon sonunda belli olacak...Bazı arkadaşlar bu yıl seyirci iyi takım kötü diyorlar..Bu son maça kadar dediklerine imzamı atarım ama son maçta seyirci çok kötüydü;bazı tarfatralar hariç takımı destekleyeni göremedim..Hele maratondaki arkadaşlar bu maçta hakemle uğraşmaktan takımal uğraşmayı,takımı desteklemeyi resmen unuttular..2. yarı son 30 dak. da sadece hakemi protesto ettik;ıslıkladık,ne değişti,yiğidolar..Hakem lehimize kaç tane karar verdi..Hakemle uğraşacağımıza takıma yeterince destek verbilseydik ben bu maçtan en azından 1 puanı alacağımı düşünüyorum..Ama olmadı;bir kaç genç yiğido ahariç tüm stat takımın en zor zamanında sus-pus oturduk..Takımda zaten iyi oynamıyor;tarftarda desteklemiyince tamamen oyundan düştü..2. yarı Yasin in vurduğu top dışında hiç pozisyonumuz yok....Şu da gösterdi ki taraftar artık takımından umudunu kesmiş;bu takım küme düşer diyenler de çoğalmakta..Son sıralarda olan D. bakır,Denizli,Manisa,Ankaragüc ü taraftarları maçın başından sonuna kadar yense de yenilse de takımını destekliyor;ama bia bir gol yeyince hemen maçı bırakıyor;ya oyuncularımızla ,ya rakip takımla ,ya da hakemle uğraşıp duruyoruz..Asıl görevimiz olan takım 90 dak. destekleme işini de son maçta unttuk nerdeyse..Takım iyi futbol tabiki oyanmıyor;bunu hoca dahil herkes de söylüyor ama ne yapalım şimdi şimdiden banka asya ya rezervasyon mu yaptıralım..Eğer biz son maçta istanbul belediye takımına 90 dak. baskıda oldukalarını hissettirseydik bu maçı kolay kolay bırakmazdık..Çünkü istanbul takımında oynayan 5-6 tane genç oyuncu vardı..Belki stressiz oynadılar ama biz tarftar olarak da bnu çok fazla kolaylaştırdık...Son yarım saat hiç sahada yoktuk..Artık bırakalım şu geçmişi beyeler,artık uyanın ..ESki yeni hoca polemiğine girerek taraftarı ve sivassporlu oyuncuları germeyin..Beni 2 yıl önce olanlar değil,şu anda takımın ne durumda olduğu ilgilendiriyor..Şimdi taraftar soruyorum;sivasspor M. Hocadan sonra kaç tane maç kazandı;bu maçlardan sonra takımı tribünler çağırıp kaç defa alkışladık..Hatta son maçımızda 2. devre başlamadan önce takım tribünlere çağrılıp alkışlanıp moral verilemezmiydi...Giresun maçında ilk yarı 3-1 bittikten sonra 2. yarı takımı tribüne çağırıp alkışlamadık mı;takım bu moralle maçı 4-3 kazanmadı mı?Hem takım 90 dak. desteklemiyorsun hem de son yarım saatte MUHSİN Ertuğrul İSTİFA..diye bağırıyorsun..BU şartalarda oyunculardan da maçı kazanmalarını beklyorsun...HADİ BE!..Traftar takımın 90 dak. destekler,zor gününde yanında olur...Sivasspor un iyi gün dostuna hiç ihtiyacı yok..Sivassporu kötü günde desteklemeyenler gitsin başka bir takımı desteklesinler..Ben Bu takımı Amatöre Düştüğünde gidip gözlerim yaşlar içinde destekledim..Ömrümün SOnuna Kadar da Destekleyeceğim...Sivasspor buralara kolay gelmedi..Bu takım 40 küsur şehit vererek buralara kadar geldi;SİVASSPORU DÜŞÜRMRK O KADAR DA KOLAY DEĞİL...SEN TAKIMINI 90 DAK. DESTEKLE ONDAN SONRA YAPACAĞINI YAP...SİVASSPOR BU HOCAYLA 20 PUAN TOPLADIYSA KALAN 20 Yİ TOPLAR,BUNDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK..ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK....
|