zaten bizi buralara getiren hemen 4. büyük olduk 4. büyük olduk diye milleti gıcıklandırmamız değilmi. ayrıca bursasporun kasımpaşaya getirdiği taraftarı biz nereye getirebildik biraz gerçekçi olmak lazım. fanatik geçen sene bize de hak ettiğimiz reklamı yaptığını düşünüyorum
Haklısın Bülentin Konuşmalarından dolayı kimse bizi sevmiyorduki Bakın Ertuğrul sağlam ne kadar efendi gittiği takımı düzeltiyor canlandırıyor Gazateyi okudum Trabzonun başkanı bile biz olamıyorsak Bursa olsun diyor onunda dememesi lazım
Evet yazıyordu hatta bir zamana kadar Sivassporu seviyorlardı taki Bülentin o konuşmalarından dolayı yaptığI(üç büyüklerin avrupa maçları ile ilgili ve hakemlerle ilgili kulübenini camını kırması bunlar antipatik ettirtti bakım Bursasporu konuşuyorlarmı işletini yapıyorlar) hareketlerden dolayı isteyenlerde bu takım olmasın dediler ne zaman yenilecek dediler
bizim hocamızda iyiydi ama bir anda başarı baş döndürdü ondan fazla konuştu ve büyütülmüşlerin antipatisini kazandık. Yani dereyi geçene kadar sabredemedik
bende geçen sene fanatik gazetesinin aynı uygulamayı sivasspora yaptığını biliyorum yanlı tutuum falan değil bu kim ligde ilk sıraya oynuyorsa orda olmayı hakediyordur. inşallah seneye tekrar ismimizi altın harflerle yukarılara yazdırırız
yanlı tutum değil bu. geçen sezon şampiyonluğa oynarken biz vardırk orada.
bursaspor falan yoktu.
bu yıl işler değişti. onlar iyi durumda . haliyle onları eklemişler.
şu alınan puanlara bakın hocasızda alırdık giden seneyi artık konuşmanın br faydası yok ...artık işimiz cok zor böyle detaylar cok önemli deyil bizi hemen kurtaracak bir hoca lazım kıymetine bilemedik bazılarının cok yazık antibatikmiş boş verin bunları adam sadece doru bildigini söylüyordu... ve istenilen futbolcuları alamayan yönetim oturup düşünsün