Cevap: İbrahim Sivas'tan koptu
İbrahim'in bir lafına kafam takıldı..Diyor ki ben hedefi olan bir takıam gitmek istiyorum...Yani şunu diyor: sivasspor hedef küçülttü,artık hedefi daha büyük olan takımlara gitmek istiyorum..Çok ilginç bir laf kullanmış İbo..İbarahim de bu yıl sivassporun hedef küçülttüğüne inanmış durumda...Onun için kendisine kucak açan,kendisini bir yerlere getiren,çok şeyler borçlu olduğu bir takımda artık oynamak istemiyor...İbarhim Bucaspor gibi lige yeni çıkmış bir takımın hedefleri olduğunu ama sivasspor hedefsiz olduğunu düşünüyor..İşte sivasspor için ,taraftar için en acı tarfı da bu:HEDEFSİZLİK.....Çünkü geçmişte bu durumu yaşayan hiçbir takım sonraki yıllarda üst liglerde varlığını sürdürememiş hep alt liglere düşmüştür..Dünyada bunu örnekleri çoktur:Almanya'da ligi şampiyon bitiren Karslautaurne,İngiltere'de Leeds gibi bazı takımlar hep bu durumlara düşmüş;şu anda süper lige yükselme mücadelesi veriyorlar..Umarım sivasspor taraftarın içine su serpecek transferleri yapar..Yapamazsa bunun sonucunu düşünmek bile istemiyorum....
|