Cevap: Real'i çalıştırmak istiyorum
her futbolcunun ve teknik direktörün gönlünde mutlaka büyük birtakımda oynamak yatar,bülent hocanın gönlünde fb ve milli takım vardı,rıza hocanın gönlündede bjk ye tekrar hoca olmak vardı,r.carlos hocanında real madridde hoca olmak istemesini normal karşılamak gerekir,dünyanın parasını kazanıyordu onları bırakıp sivasa gelmesi boşuna değil,şuanki önceliği sivassporu avrupaya götürmek olmalıdır,dünyadaki futbolcuları fiyat-kalite maaliyetine göre kafasında depolaması gerekir,oyun oynanırken sisteme elatması gerekir,ben hermaç hucum oynatırım inadından vazgeçmesi gerekir,rakipleri maç oynanmadan teknik ve taktiksel olarak analiz etmesi gerekir,takım gol yedikçe bizim gibi kara kara düşünmemesi gerekir,futbolculara arkadaş gibi davranması iyide aynı hataları üst üste yapan oyuncuların kulağını çekmekde gerekir,henüz yolun başında ,ben eksikliklerini giderirse kendine güzel bi ekip kurarsa başarılı olacağına inanıyorum,bizim için şuanda şampiyonlar ligine yada avrupa kupasına gitmesi önemlidir
|