Faslı futbolcunun yakın çevresine, “İnişli çıkışlı bir sezon geçirdim ve taraftarın bana olan tepkilerinden dolayı çok sıkıldım. Artık Sivasspor’dan ayrılmak istiyorum” Başka takımlara gidince görecek taraftar baskısını burda ne gördü ki.
Faslı futbolcunun yakın çevresine, “İnişli çıkışlı bir sezon geçirdim ve taraftarın bana olan tepkilerinden dolayı çok sıkıldım. Artık Sivasspor’dan ayrılmak istiyorum” Başka takımlara gidince görecek taraftar baskısını burda ne gördü ki.
Fanatik yazarı Aatıfın yakın çevresiyle hangi ara görüşmüş acaba ? Maç sonu röportajlarını bile oldu bittiye getiren zihniyetle anadolu takımlarını bu şekilde yakından takip etmez. Taraftarı galeyana getirmek için yazılan şeyler bunlar.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı umitfidan'a Teşekkür Ediyor...
atıf bu sezon kötü bir performans gösterdi o yüzden dolayı ne trabzonun ne de bjk nin devreye girip illa gel bize demesini zannetmiyorum
o yüzden balon haber..
Haber bulamayanların asperagas haberlerinden bir örneğini daha görüyoruz...
Aatfı Süper ligi çok yakındna bilen bir futbolcudur...
Sivas'ta nasıl bir taraftar baskısı görmüş ki "sıkıldım" diyebiliyor... Gitmeyi arzu ettiği takımlarda 2 hafta kötü oynasın, 2 pas vermeden bencillik yapsın da görelim "taraftar baskısı" neymiş?
Süper ligde en rahat ve huzurla futbolunu oynayacağı tek takım Sivasspordur...
Sivas'ta taraftar mı varmış?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Asılsız haber değilse;Ömer Şişmanoğlu çok yönlü bi oyuncu eğer bu transfer gerçekleşirse mükemmel olur önümüzdeki sezonda 15 üzeri gol atar...Pedro Franco bizim defansımızdaki Ümit ve İbrahim Öztürkten çok daha dengeli faydalı olur...Mustafa Pektemek son zamanlarda hep sakatlıklarla uğraştı ve kendisini bir türlü toparlayamadı ama eski Gençlerbirliği performansını göz önüne alacak olursak iyide bir kamp dönemi geçirirse takımı uçurur...
Bu haberde pedro francoyu bize takasta yazmışlar. Fanatikte de pedro francoyu protonun istediği ve dört milyon euro yu gözden çıkardığını yaziyo. Karıştırmayın kardeşim bizi bu yalan haberlere. Oyuncuların kafası karışıyor.