Cevap: Çoklu anket...
Futbolun dili 1 dir ,bizim gördüğümüzü umarım hocada görüyordur,okan hoca bu işlerde başarılı olmak istiyorsa,transferlerde hata yapmamalıdır,şuan takımın enbüyük eksikliği forvet ve sol açıktır,ümitin yerine kaliteli 1 stoper blunursa alınabilir,konenin yanına iyi 1 önlibero bulunabilirse alınabilir,alınacak oyuncu sayısı konusu muamma duruyor,başkan 4 diyor,hoca 5 diyor,yönetici 6 diyor ,bana göre enaz 6 tane kaliteli oyuncu gerekiyor,2 forvet 1 solaçık,1 önlibero,1 tanede atıf gibi topla oynayabilen ,seken dönen topları indirecek kapacak,serbest vuruşlardan gol bulacak ,atıfın yükünü azaltacak biri olmalı,ümitten bonservis alabilirsek iyi bir stoper alınmalı,tabiki tüm bu transferler para işi,yönetim ve hoca nederse o olacaktır,solu erkan ve mehdiyle idare ederiz ,adem 2.yarıya yetişir, konenin yükünü alır,defansda inşallah sakatlık olmazsa sezon sonuna kadar idare ederler,diye düşünebilirler,ben iyi 1 sol açığın,iyi 1 2 forvetin,atıfında ,burhanında,cicinyonunda performansını artıracağını düşünüyorum
|