Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Seçenekler Arama Stil

Galatasaray-Sivasspor maçına gideceklerin Dikkatine!
Alt 02.09.2005, 05:04   #1
jonturk61
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 jonturk61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Galatasaray-Sivasspor maçına gideceklerin Dikkatine!

Öncelikle Allah'ın selamı üzerinize olsun Sivaslı Gardaşlarım.Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir kardeşinizim.Sivasspor'a Süper Lig'de başaılar diliyorum.Sivasspor gibi arkasında taraftar desteği olan klüplerin ligi güzelleştireceğine inanıyorum.Forumunuzda bir Trabzonsporlu olarak boy gösterip sizleri rahatsız etmek istemem.Çünkü bu tür forumlar bir ortamıdır.Ve aynı takımı tutanları yüreği beraber atanların buluşma noktasıdır.Elbette Sivasspor'a başarılar diliyorum ama öncelikli dileğim elbette takımımın şampiyonluğu.Bu foruma üye olma nedenim sizleri bir konuda uyarmak arkadaşlar.Galatasaray klübü Ligin ilk haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında Konyaspor seyirscisini Ali Sami Yen stadına sokmadı.Gerekçe olarak ne gösterdiler bilmiyorum.Ama Eğer Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yaptıkları anlaşmayı gösterdilerse bu çok saçma olur.zira Konyaspor o anlaşmaya taraf değil.Konya seyircisinin bir avuş Sivas seyircisinin binlerce olduğunu göz önünde bulundurursak sıkıntı yaşamamamız için benim size önerim.Klubünüze faks çekip ya da e-mail gönderip Galatasaray nezdinde size tribün ayrılması için girişimde bulunmanızdır.Aksi halde kanunsuz uygulamlarla maç izlemeniz engellenmeye çalışılabilir.Şimdiden bu konuyla ilgilenmeniz menfaatinizedir.Bir dost olarak uyarı görevimi yapıyorum.
Selam.Saygı.Dua.
jonturk61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır