Galatasaray-Sivasspor maçına gideceklerin Dikkatine!
Öncelikle Allah'ın selamı üzerinize olsun Sivaslı Gardaşlarım.Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir kardeşinizim.Sivasspor'a Süper Lig'de başaılar diliyorum.Sivasspor gibi arkasında taraftar desteği olan klüplerin ligi güzelleştireceğine inanıyorum.Forumunuzda bir Trabzonsporlu olarak boy gösterip sizleri rahatsız etmek istemem.Çünkü bu tür forumlar bir ortamıdır.Ve aynı takımı tutanları yüreği beraber atanların buluşma noktasıdır.Elbette Sivasspor'a başarılar diliyorum ama öncelikli dileğim elbette takımımın şampiyonluğu.Bu foruma üye olma nedenim sizleri bir konuda uyarmak arkadaşlar.Galatasaray klübü Ligin ilk haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında Konyaspor seyirscisini Ali Sami Yen stadına sokmadı.Gerekçe olarak ne gösterdiler bilmiyorum.Ama Eğer Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yaptıkları anlaşmayı gösterdilerse bu çok saçma olur.zira Konyaspor o anlaşmaya taraf değil.Konya seyircisinin bir avuş Sivas seyircisinin binlerce olduğunu göz önünde bulundurursak sıkıntı yaşamamamız için benim size önerim.Klubünüze faks çekip ya da e-mail gönderip Galatasaray nezdinde size tribün ayrılması için girişimde bulunmanızdır.Aksi halde kanunsuz uygulamlarla maç izlemeniz engellenmeye çalışılabilir.Şimdiden bu konuyla ilgilenmeniz menfaatinizedir.Bir dost olarak uyarı görevimi yapıyorum.
Selam.Saygı.Dua.
|