Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 02.11.2005, 00:40   #21
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ama doğru söze ne gerek sitemiz türkiyede sıralamaya girmiş bir site o yüzden iyi olduğu onaylanmıştır. sade yarış olsun diye ibrkaç kişinin kötü demesi gerekmez
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.11.2005, 00:41   #22
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
muRTix1 Nickli Üyeden Alıntı
şunuda unutmayınki muhalefet olmadan iktidar asla başarılı olamaz herkes siteye güzel derse daha güzel olma ihtimalı kalmaz..umarım beni yanlış anlamıyosunuzdur
Gardas,cok güzel düsünüyorsun,fakat sadece elestirmis olmak icin elestirmissin.
Eger yeni fikirlerin varsa bunun icinde, (sitemizin artilari eksileri)topigimiz var,istersen oraya güzel fikirlerini yazabilirsin!..
Alt 02.11.2005, 00:45   #23
GuNaY
Gast

Alıntı:
kardeş herşeyde yanınızdayım ama bu benim şahsi fikrim sadece buraya 4 sene harcanmış olması pek olağan gibi bişey gelmedi bana ama tabi yiğidoları bir çatı altında toplamak güzel bişey bu konuda bende kutluyorum ama bana bu siteyi övmeyin lütfen muhalefet olduğum için bir nickim yasaklandı bu ikinci nickim eleştiriyi görünce nick yasaklanmayın lütfen fikir alıp daha iyiye gidebilirsiniz..
siteye kötü demek muhalefet değildir... neresi kötü neresi, eksik bunları söyle yapıcı ol... çamur at izi kalsın mantığıyla birsey olmaz!!!

Alt 02.11.2005, 00:47   #24
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

tabiki yazarım elimden gelenide teknik çerçevede yardım etmek isterim nickimi yasaklamadıkları sürece tasarım adına daha yaratıcı olanabileceğine inanıyorum küçük bi flash animasyonu siteyi daha profosyonel gösterebilir....ayhan kardeşim sitenin tasarımı başka başarısı ayrıdır başarısı sivasspor taraftar topluluğunun burayı benimsemesinden dolayıdır....arkadaşlar buraya daha yazmak istemiyorum yanlış anlaşılıyorum bu nickimide engelletmek istemiyorum
muRTix1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.11.2005, 00:49   #25
muRTix1
Yiğido

günay kardeşim lütfen ben çamur atmadım emeğe her zaman saygım var site kötü bile olsa www.sivasspor.com alan adını tescil ettirmek belli başına bi iştir zaten sadece 4 senede yapılması garibime gitti
Alt 02.11.2005, 00:52   #26
GuNaY
Gast

Alıntı:
günay kardeşim lütfen ben çamur atmadım emeğe her zaman saygım var site kötü bile olsa www.sivasspor.com alan adını tescil ettirmek belli başına bi iştir zaten sadece 4 senede yapılması garibime gitti
Site dediğin illaki flash animasyonlu birseylerin olduğu yer anlamına gelmez... tasarım konusunda yetersiz bulabilrsin bu gayet normal ama bunu 4 senedemi yapmışlar gibi alaycı tutum biraz yanlış!

Alt 02.11.2005, 00:56   #27
muRTix1
Yiğido

gunay beni gerçekten yanlış anladın kesinlikle alaycı tutum yok herzamanda emeğe saygım vardır abimiz 4 sene uğraşmış yapmış ama belkide siteyi 4 senede yapmamıştırda 4 senedir siteye ziyaretçi toplamak açısından emek vermiş olabilir...başarılarının devamını diliyorum umarım sivasspora yakışır daha güzel bişeyler olur saygılarımla....
Alt 02.11.2005, 00:56   #28
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kardeş herşeyde yanınızdayım ama bu benim şahsi fikrim sadece buraya 4 sene harcanmış olması pek olağan gibi bişey gelmedi bana ama tabi yiğidoları bir çatı altında toplamak güzel bişey bu konuda bende kutluyorum ama bana bu siteyi övmeyin lütfen muhalefet olduğum için bir nickim yasaklandı bu ikinci nickim eleştiriyi görünce nick yasaklanmayın lütfen fikir alıp daha iyiye gidebilirsiniz..

Simdi benim burada senin nikinin neden banlandigi konusunda aciklik getireyim muRTix1.
Öncelikle bu sitede bazi kurallar var, sen bu kurallari asiyorsun, sitede kesinlikle reklam yasagi oldugunu herkes gibi sende biliyorsun nedense sen bu konuda baya bir israrlisin reklam yaparak sende baya bir reytingmi yapmaya calisiyorsun öncelikle buna bir aciklama getirmeni isteriz ikinci bir konumda bu siteye yani bu emege gercek anlamiyla tesekkür etmen gerekirken sen kalkiyorsun rencide edici bazi yazilar yaziyorsun vede kalkip burada elestiri basariyi getirir diyorsun seninki bence elestiri degilde biraz cekememezlik gibime geliyor buda benim sahsi düsüncem.

saygilar
Alt 02.11.2005, 01:02   #29
muRTix1
Yiğido

sevgili ayhan abi herkesin imzasında site ismi yazıyor nedense ben bi link verdiğimde veya imzama html yazdığımda reklam oluyor??ayrıca benim reytinge ihtiyacım yok...şu andada hayrettin abinin isteğiyle fan clubunu oluşturuyorum ama sanırım bunu söylememde reklam olur??ayrıca emeğe gerçekten saygı duyduğumu söyledim daha iyi olacağınıza inanıyorum ve temennide ediyorum herşeyin bir başllangıcı olduna inanıyorum..çekememzlik değil sadece eleştiri yapıyorum üzerinize alınırsınız alınmazsınız bu benim problemim değil..her zaman yeni şeyler öğrenmeye ve uygalamyı arzulayan bi insanım sadece daha ileriye gitmenizi istiyorum yerinizde saymanızı değil
Alt 02.11.2005, 01:12   #30
GuNaY
Gast

Alıntı:
gunay beni gerçekten yanlış anladın kesinlikle alaycı tutum yok herzamanda emeğe saygım vardır abimiz 4 sene uğraşmış yapmış ama belkide siteyi 4 senede yapmamıştırda 4 senedir siteye ziyaretçi toplamak açısından emek vermiş olabilir...başarılarının devamını diliyorum umarım sivasspora yakışır daha güzel bişeyler olur saygılarımla....
sence 4 sene boyunca tasarım olurmu??? orada ne diyor site 4 sene önce faaliyet geçti hizmete sunuldu diyor... merak etme sitenin d.gununde eski tasarımlarda yayınlanacak sende ne kadar ilerleme var farkedersin... sitede sadece tasarımın işe yaramadığını bilen biri olman gerekir... tasarım ilk anda sadece gze hitap eden ancak bizim sitemizin devamlılığını ve yükselişinin nedeninin içerik olduğunu ve tabiki gelen üyelerimizin gayet seviyeli insanlardan oluştuğundan kaynaklandığınıda tahmin edersin!!! her türlü link yönetimden izinsiz verilmiyor... hayrettine yapış olduğun sayfada başarılar ama bu konuda bile iğneleyici tavrın pekte iyi niyetli olmağını veya bizi yapıcı olmayan bir eleştiri yaparak kötülemen gibime geliyor... tabi bunlarda benim şahsi fikirlerim!!

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
post gazetesi, postagazetesi, postgazetesi, rüstü elmas, rüştü elmas