ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN KARŞIMA BİR HABER ÇIKTI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..... (10.05.2005) Post Gazetesi
Rüştü Elmas`ın oluşturduğu Sivasspor internet sitesi, Türkiye süper ligine çıkmayı garantileyen Sivasspor`un maçlarını canlı olarak yayınlıyor. Siteyi günde ortalama 6 bin Sivaslı ziyaret ediyor.
HERNE - Almanya`nın Herne kentinde yaşayan Rüştü Elmas`ın 4 yıllık bir emek sonucu oluşturduğu Sivasspor sitesi büyük ilgi görüyor. Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi olan Rüştü Elmas, sitenin günde 6 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirterek, Sivasspor maçlarının sitede canlı olarak izlendiğini söyledi. Şimdiye kadar sitenin 4 bin 100 kadar üyesi olduğunu ifade eden Elmas, sitenin her gün Sivas ve Sivasspor ile ilgili güncel haberlerle yenilendiğini belirterek; Dünya`da 6,5 milyon Sivaslı hemşehrimizin bulunduğunu tahmin ediyoruz. Onlara bu sitemiz üzerinden ulaşmak istiyoruz. Sivasspor`u Türkiye Süper Ligi`nde candan destekleyeceğiz. Bütün Sivas`lı hemşerilerimizi Sivasspor`a destek vermeye çağırıyorum. Sitemizin adresi (www.sivasspor.com) olup herkesi sitemize davet ediyorum diye konuştu.
AYRINTILI BİLGİ http://post.ihlas.de/c/ho.asp?id=3890