Cevap: RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ???
Hikmet Karaman benim ligde en beğendiğim hocaların başında gelir Antep'in onu kolay kolay bırakacağını sanmıyorum,
Orhan kaynak daha dünki antrenör Süper Ligde Sezon başında takım çalıştırması için kırk fırın ekmek yemesi lazım. İleride önemli yerlere gelebilecek potansiye sahip ama şimdi çok erken,
Skibbe antrenör falan değil boş bir adam, eskişehiri satarak herta'ya gitti yanılmıyorsam galibiyet alamadan kovdular,
Bülent Uygun Elazığ ile önümüzde sezon için kesin anlaşmaya vardı ve Sivasspor'a bir gün nasıl olsa dönecek ama şimdi değil,
Güvenç Kurtar ile Rıza Hocamız arasında ayağımı kaydırdı muhabbeti yüzünden sert tartışmalar olmuştu Sivasspor'da sözü geçen Rıza Hocanın Kurtar'ı Sivas'a getittireceğini sanmıyorum. Kaldı ki Güvenç Hoca'da bizim için çok vasat bir tercih olur,
Erdal Keser Milli takımımızın Almanya sorumlusu ordaki gençleri takip edip bizim Milli takımı seçmesi için yoğun mesai harcıyor ve hatrı sayılır para alıyor böyle bir işi bırakıp Sivasspor'a gelmesi bana mantıksız geliyor.
İsmail Kartal, Aykut Hocanın en büyük yardımcısı Aykut Hoca fenerle sözleşmesini uzattı yani İsmail Kartal Aykut Hoca kaldığı kadar fenerde devam eder.
Muhsin Ertuğral'ı şahsen çok beğensemde oyuncularımız tarafından hiç sevilmiyordu, hatırlayın Lig Tv'de quiz programına katılan Erman en kötü hoca olarak onun adını vermişti ve ertuğral açık ara en kötü transfer yapan adamdı o kadar sezon Afrikada çalışmış olmasına rağmen aldığı oyuncular felaketti Aubey ismini bile duymak futboldan soğumama neden oluyor.
Tolunay Kafkas;'ın şuan için takım çalıştırma düşüncesinin olmadığını biliyorum ve olsada oyunculara çıkın delikanlıca oynayın dan başka birşey diyeceğini ve öğreteceğini düşünmüyorum.
Şuana kadar forumda adı geçen hocaları kendi görüşüme göre değerlendirdim ve bu değerlendirme sonucu bu hocaların hiç biri şuan için Sivasspor'a gelmez veya gelemez.
An itibariyle KArabük'ten ayrılan Bülent KORKMAZ ile çok büyük ihtimal anlaşırız diye düşünüyorum.
İnşallah'da Rıza Hoca konuşmalarında ki hatalara son verip hala Sivasspor teknik adamı olduğunun farkına varır ve bizimle olmaya devam eder.
|