Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı
Ya hemşerim kusura bakmazsan bişey söylemek istiyorum. Forumdaki yazılarını takip ediyorum ve çoğu zaman olumsuz yorumlar yapıyorsun. Belki biz hayal içinde olabiliriz, sen klubün durumunu daha iyi bilebilirsin ama ne zaman yorumunu görsem çoğu zaman olumsuz yönde yorum yapıyorsun. Klubün parası varda başkan cebine mi atıyor. Sivaslılar olarak daha takımımıza bir otobüs bile alamazken bu takımı zor imkanlar altında bu ligin parlayan yıldızı yapan yönetime karşı yaptığın bu yorum sence haksız değil mi ??
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
unsal_58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadasım senın dusunclerını buraya yazma hakkın war ama bu kadarda yıkıcı konusmaları yazma hakkın yok ılk olarak basın sozcusunun ses tonu ve daha kıbar olması gıbı bır elestıryı kabul etmıorum senın elestırdıgın kısı SIVAS GAZETECILER CEMIYETI BASKANI oncelıkle elestırdıgın kısıyı arastır sonra elestır...ole sapur supur yazmakla bısey gecmez elıne...artı olarak bu deısmelı dedıgın kısı sıvasspor macı sonrasında cevık kuvvet tarafından oglu dayak yemıs ve hayatı tehlıkesı olan bı kısı yanı ortaya canını koyan kısılerı elestırme hakkın yok...bunun dısında sıvassporun 3 buyukler gıbı butcesı yok yada buyuk sehırlerın takımları mesela kayserı bursa genclerbırlıgı gıbıde deıl hersey ortada 11 maclık paralar yenı odenıo sen yok sole yok bole dıosun!bundakı tum amac fenerbahceye galatasaraya ve besıktasa yonetıcı olmak ıcın dokulen paraların sıvasspor ıcın dokulmesını saglamak alt yapıyıda olusturmaktır ve gereklı odemelerın yapılması ıcın bu kadar kıvranıs!!!sen neyı bılıosun bulent hoca adam gıbı adamdır sen uzulme gereken transferı yapar!!!kolay gelsın kardesım...yorumlarına dıkkat et tepkı toplamak ıcın yazma reklam yapma...
|
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar sizlere katılıyorum genc arkadaşım bazı şeylerin farkında değil galiba ama kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum Fikret ünsal gibi bir değere her takım sahip olmak isterken bu arkadaşımızda bunun farkında değil ayrıca bir takımın her şeyi para,para,paradır bunu her zaman bu siteden ve sivassporu ilgilendiren her platfrumda karşımıza cıkacaktır bunda gocunacak bir şey görmüyorum sizlerden ricam anlayışlı ve hoş görülü olalım