Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: Revizyon Sinyalleri!
Alt 29.07.2008, 17:26   #21
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Revizyon Sinyalleri!

Bence revizyonu futbolcular üzerinde değil de mantalite üzerinde yapmalı bakıyorum içim acıyor hepsinin "burnu" kalkmış, Mehmet Yıldız sağa sola bağırıyor,defansta koşan bir Allah'ın adamı yok, Bülent Hoca da dahil herkes kendisini Yunan Mitoloji Tanrısı gibi görmeye başlamış. Braga maçına sözüm yok sonuçta bizden üç gömlek üstün bir takımdı ama Grbalj maçında saçımı başımı yoldum ama galip geldik ya her şey süt liman. Olmaz bu mantaliteyle olmaz. Herkes haddini bilecek Ha bu sene de yaşayın ve yaşatın bize aynı başarıyı ondan sonra deyin ki bakın işte biz buyuz. Transferleri övüyor herkes ben tanımıyorum hiç birini İbrahim hariç ama bana şu transferlerden harika demiyorum iyi bir tane söyler misiniz? Bülent Hoca ve taifesi derse ki "Biz en büyüğüz, biz her şeyi yaparız.Ve biz de dersek ki "Bülent Hoca yaptıysa doğrudur." Vay hailmize Vaaaaaaaaaaay
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2008, 18:55   #22
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1498 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
*****************PETKOVIC***** *******************
**ABDURRAHMAN****BILICA******* *DIALLO*******HAYRETTIN***
**MUSA AYDIN*****DEVRAN******SEZER*** ****BALİLİ
*********************MOHAMMED ALİ****************
*********************MEHMET YILDIZ**************

ŞU TAKTIK ADAM GIBI OYNASIN ILK 8 E GIRMESSE BIRAKIRIM BU İŞİ

ORTA SAHANIN SOLUNA KALITELI BIR ADAM LAZIM ILHAN UMMAKLA YADA MUSAYI ORAYA CEKMEKLE OLACAK IS DEGIL BUU ADAM ALAMIYOSAKDA GOL ATAMAYANA TOPA VURMA OZURLU OYUMCUMUZ BALILIYI KOYALIM HIZLI VE BIREBIRDE ETKILI
Gardaş çok iyi bir kadro sana hak veriyorum. Yalnız bir arkadaş Bilica hakkında Murat Sözgelmez daha iyi oyuncu demiş. Fakat Bilica daha alışamadı çok kalite bir oyuncu zamanla öğreneceğiz.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008, 19:04   #23
adres58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1498 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence revizyonu futbolcular üzerinde değil de mantalite üzerinde yapmalı bakıyorum içim acıyor hepsinin "burnu" kalkmış, Mehmet Yıldız sağa sola bağırıyor,defansta koşan bir Allah'ın adamı yok, Bülent Hoca da dahil herkes kendisini Yunan Mitoloji Tanrısı gibi görmeye başlamış. Braga maçına sözüm yok sonuçta bizden üç gömlek üstün bir takımdı ama Grbalj maçında saçımı başımı yoldum ama galip geldik ya her şey süt liman. Olmaz bu mantaliteyle olmaz. Herkes haddini bilecek Ha bu sene de yaşayın ve yaşatın bize aynı başarıyı ondan sonra deyin ki bakın işte biz buyuz. Transferleri övüyor herkes ben tanımıyorum hiç birini İbrahim hariç ama bana şu transferlerden harika demiyorum iyi bir tane söyler misiniz? Bülent Hoca ve taifesi derse ki "Biz en büyüğüz, biz her şeyi yaparız.Ve biz de dersek ki "Bülent Hoca yaptıysa doğrudur." Vay hailmize Vaaaaaaaaaaay
Gardaş bu burnu kalkmış tabiri biraz hafif kalmış. Özellikle takımda gecen seneden kalma accaip bir hava var. Bu sene çok zor geçecek bu şimdiden belli. Kayseri -Bursa- Trabzon- Kocaeli- Eskişehir - Antep ve 3 büyütülmüşler. Mazallah bu kafa ile gidersek sonumuz kötü olur. Allah esirgesin özellikle Trabzon ağzını geregere bizim kötü sonuçlarımızı bekliyor. İlhan, Hayrettin, Balili, Diallo, Petkoviçin biraz kulaklarının çekilmesi gerekiyor. Orta sahamızda bir Allahın kulu pres yapmıyor. Thum gereksiz transfer gibi duruyor. Bal yapmayan arı gibi. Bilica kaliteli bir isim ama şu ana kadar yok. Syllada müthiş düşüş var. Mehmet Yıldız isteksiz. Balili tam düzelmedi. Sedat dan ses yok. Petkoviç bir alem. Hocamız Fener ağzı ile demeçler veriyor. Sıkıntılarımız çok. Başkanımızın bu tedirginliklere taraftarın bu sıkıntılarını görmemezlikden gelmemesi lazım ve müdahele etmesi gerekiyor. herkes özellikle Trabzon ve Ankara takımları bizim düşmemizi dört gözle bekliyor. Hadi yiüido silkelen nasıl başlarsan öyle gidersin. İyi başla fikstürümüzü avantaja çevir....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2008, 19:56   #24
pala_ökkeş
YASAKLI ÜYE

126 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pala_ökkeş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş bu burnu kalkmış tabiri biraz hafif kalmış. Özellikle takımda gecen seneden kalma accaip bir hava var. Bu sene çok zor geçecek bu şimdiden belli. Kayseri -Bursa- Trabzon- Kocaeli- Eskişehir - Antep ve 3 büyütülmüşler. Mazallah bu kafa ile gidersek sonumuz kötü olur. Allah esirgesin özellikle Trabzon ağzını geregere bizim kötü sonuçlarımızı bekliyor. İlhan, Hayrettin, Balili, Diallo, Petkoviçin biraz kulaklarının çekilmesi gerekiyor. Orta sahamızda bir Allahın kulu pres yapmıyor. Thum gereksiz transfer gibi duruyor. Bal yapmayan arı gibi. Bilica kaliteli bir isim ama şu ana kadar yok. Syllada müthiş düşüş var. Mehmet Yıldız isteksiz. Balili tam düzelmedi. Sedat dan ses yok. Petkoviç bir alem. Hocamız Fener ağzı ile demeçler veriyor. Sıkıntılarımız çok. Başkanımızın bu tedirginliklere taraftarın bu sıkıntılarını görmemezlikden gelmemesi lazım ve müdahele etmesi gerekiyor. herkes özellikle Trabzon ve Ankara takımları bizim düşmemizi dört gözle bekliyor. Hadi yiüido silkelen nasıl başlarsan öyle gidersin. İyi başla fikstürümüzü avantaja çevir....
Gardaş dediklerinin biri hariç tümüne katılıyorum.3 Büyüklerin içinde sivasım var benim gözümde.
Ankara takımlarının ne alıp veremediği var bizle anlamış değilim,ama yakında onlarda bank asyayı boylar,
Bizim takımı arkadan itecek olan ateşli taraftarlarımızdır,
Gerisi teknik mevzu.
pala_ökkeş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pala_ökkeş'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2008, 20:07   #25
adres58
Usta Yiğido

Alıntı:
ul'ruzales Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş dediklerinin biri hariç tümüne katılıyorum.3 Büyüklerin içinde sivasım var benim gözümde.
Ankara takımlarının ne alıp veremediği var bizle anlamış değilim,ama yakında onlarda bank asyayı boylar,
Bizim takımı arkadan itecek olan ateşli taraftarlarımızdır,
Gerisi teknik mevzu.
Gardaş ben dikkat edersen rakiplerimizi sıraladım. 3 büyük demedim. Tabiiki biz de büyüyüğüz şüphemde yok. Fakat dikkat edersen rakip olarak 3 büyütülmüşler dedim.

.
KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2008, 20:10   #26
pala_ökkeş
YASAKLI ÜYE

126 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pala_ökkeş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş ben dikkat edersen rakiplerimizi sıraladım. 3 büyük demedim. Tabiiki biz de büyüyüğüz şüphemde yok. Fakat dikkat edersen rakip olarak 3 büyütülmüşler dedim.
Kusura bakma gardaşım,bir anda farkedememişim
Bende bir an üzüldüm,çünkü 3 ncü büyük biziz.
pala_ökkeş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pala_ökkeş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: Revizyon Sinyalleri!
Alt 29.07.2008, 22:32   #27
gokturk58
Yeni Yiğido

gokturk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 gokturk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Revizyon Sinyalleri!

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gider şimdi sergioyu revize eder
inşallah böle bir hata yapmazlar

ibrahim dağaşan
kanfory sylla
onur tuncer
Alt 29.07.2008, 22:50   #28
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

--------------akin/petkovic------------

abdur-----sedat------biiica------hayro

----------------devran-----------------

musa------------muhammet--------faruk

----------balili------mehmet---------

su an elimizdeki kadroyla en iyi 11 bu, sol bek e oyuncu sart, hayrettinden ne köy olur ne kasaba onun yüzünden cok goller yiyorut, tam bizim sivasimizin cocugu ama ya istikrarli oynasin ya da yaedek kalacak bu gidisle
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Revizyon Sinyalleri!
Alt 30.07.2008, 00:08   #29
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Revizyon Sinyalleri!

Revizyon yapılacaktır ve bu yeni alınan oyuncularla ilgili bir durum... Transfer komitemiz yine büyük transferlere imza attı 2. ayında gönderiyoruz...
Alt 30.07.2008, 00:23   #30
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1214 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Revizyon Sinyalleri!

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Revizyon yapılacaktır ve bu yeni alınan oyuncularla ilgili bir durum... Transfer komitemiz yine büyük transferlere imza attı 2. ayında gönderiyoruz...
hocam basiret denen bir şey var,pardon yok!