misafir takımın biletleri çok ucuz.bence 40 olmalıydı en azından.adamlar 20 ye de geliyo 40 a da geleceek.amasya üniversitesinden otobüs kaldırıyolar.40 desen gelmeyecekmi bu adam.
walla çok güzel bilşet fiyat ları çok uygun takatta bu hafta tokat spor. eyupspor bilet fiyatları 10 ytlydi. taa yukselme gurubunda olmalarına ragmen kaldıki bjk sivas maçı için bu fayatlar çok çok uygun...
beşiktaşın bizi yanlış hatırlamıyorsam 3-1 yendigi bir maç vardı stada bakıyoruz full dolu nerdeyse hopörlerlerden biletli seyircisi sayısı anons edildigi zaman nerdeyse yarısı kadar varın siz düşünün bu memleketin halini bazı sayın abilerimiz ve kardeşlerimiz bilet almakta teredüd ederken ne hikmetse sivassporu onlardan başka seven yok sivassporu sevmek beleş bilet almak adamını bulup içeriye biletsiz girmek sivassporu çok sevmekse böyle davranan arkadaşlar sivassporun gelişmesine balta vuran insanlardır.. ve halen böyle olaylar devam ediyor haftasonu insanlar kapıda kalacak ortalıkta karaborsa biletler kol gezecek
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
ben kılavuzda oturuyorum maca gitmek için 3 saat önceden yola cımam lazım ve bu mac benim için 6-7 saatime mal oluyor...onun için gidemiyorum ama derbilerde sivasımızın arkasındayızzz