arkadaşlar en son haberlere göre yönetim kasımpaşa maçından sonra alınacak yenilgiden sonra istifa etmeyi düşünüyormuş.çıkan haberler bu yönde.haber olarak şuan bir net durum yok.en son bülent uygun istifa haberi çıktığı zaman doğru çıkmıştı.umarım bu söylenti doğru çıkmaz...
hep bekledik aha bu hafta aha şu hafta çıkış maçımız dedikte dedik ama hep üzüldük tek tesellimiz ikinci yarı yapılacak güzel takviyelerle orta sıralara yerleşmek ben başkana güveniyorum evet bu takım ligde kalacak bundan hiç şüphem yok..
Bu yanlışlıkları bir yere bağlamak mümkün.
Lakin düzelme konusunda sabırsızlanıyoruz sorun bu.
2.Yarı maçlarımızda Sivasspor'u daha farklı bir konumda görmek hepimizin ortak isteği.
''Dediğinize katılıyorum Mehmet Yıldız'a başarımızı bağlamayalım malum ama bu güne kadar hep bu laflar edildi.
Her mağlubiyetin ardında verilen demeçlerde Mehmet'in yokluğu ile bağdaştırıldı.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
BRAVO BAŞKAN GÜZEL KONUŞMUŞSUN SİVASSPOR DÜŞMEZ DÜŞÜREMEZLER HERKES DEĞİŞİR AMA RENGİMİZ,ŞEREFİMİZ,ONURUMUZ DEĞİŞMEZ ONA GÖRE ARTIK DOĞRU İŞLER YAPIN BÜYÜK BAŞKAN DEDİK KIYMETİNİ BİL!!!!!!!
arkadaşlar en son haberlere göre yönetim kasımpaşa maçından sonra alınacak yenilgiden sonra istifa etmeyi düşünüyormuş.çıkan haberler bu yönde.haber olarak şuan bir net durum yok.en son bülent uygun istifa haberi çıktığı zaman doğru çıkmıştı.umarım bu söylenti doğru çıkmaz...
valla bunlar artık bos konsmalar Cıkarmayn o zmn netıce ne yenıldık Sız ne dıyonz orta sag oyncu yokTu Oooo ?? bskanım paraya kıyında adam olan adam gıbı adam alın ?
yaptığımız yanlışlar,uğradığımız başarısız sonuçlardan aldığımız dersler bize deneyim kazandırır.umarım devre arası yapılacak iyi transferlerle bu yanlışı telafi edersiniz..