Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Haberi çok komik buldum;Bilica kaç yıl Sivassporda oynamış ki duygusallık yaşıyorum diyor...1 yıl bu takımda oynamış Bilica;Sivassporu sevior olabilir ama bu konuda çok duygusal davrandığını kesinlikle zannetmiyorum..Bizim Sivas'ın insanı çok saf..Adam F.B. ye neredeyse güle oynaya gitti..Dolarları da bir güzel cebine indirdi;sivassporu da kendi geleceği için bsamak yaptı;hedefine de ulaştı..F.B de sivassporda kazandığının nerdeyse 4 katını kazanıyor..Sonra da çıkp bu maç benim için duygusal maç olacak diyormuş..Ben bu haberin doğrruluğundan da şüpheliyim..Madem Sivasspora karşı bu kadar duygusal bağı vardı F.B. nin teklifini reddedip 1 yıl daha Sivassporda kalsaydı;ama kalmadı;dolarları duyunca ağzını suyu aktı ;timsah gözyaşları dökerek şimdi de bu maçbenim için çok duygusal olacak dein..Bizm sf ainsanımız da hemen inanıyor..Bakın arkadaşlar Bilica Sivassporun kaçıncı oynadığı takım biliyor musunuz;bir arştırın bakalım..Bu tür oyuncular çok profesyonel oyuncular;onun f.b. ile anlaşması da tamamen profesyonelliğin sonucu yapılan bir olay..Bizi sevebilir;bu gayet doğal;çünkü sayemizde Türkiye'nin en iyi takımlarından birine aldığı paranın 4-5 kat fazlasına transfer oldu...Sivasspor onun için sadece oynadığı takımlardan biri ve "oynadığı maçlarda tatlı bir anı..O Kadar...Bu olayı fazla büyütmenin de bir anlamı yok;çünkü artık Bilica başka bir takımın oyuncusu;sivassporun değil...
|
Gücenme ama gerçekten çok saçma bir yorum.Neden mi?Düşünsene hangimiz yüksek yerlere gelmek için önce küçük işlerden başlamıyoruz?Hangi müdür, iş adamı, teknik direktör, kulüp yöneticisi, başbakan, bakan vs. gökten zembille inip o makama ulaşmış.(Biraz siyasi olacak ama somut bir örnek olması hasebiyle veriyorum :sizin mantığınıza göre Recep Tayyip, Refah Partisinin istanbul ilçe başkanıykan o partiyi kullanarak şimdi başbakan oldu,Sizce saçma bir durum değil mi?) Kaldi ki siz "bilica büyük takıma gitmek için sivası kullandı"diyerek SİVASSPORu küçük görmüş olmuyor musunuz?
Hem o sivasspru kullanarak yükseldiyse unutulmamalıdır ki geçen sene de sivasspor Bilicayı kullanarak şampiyonluğa oynamıştır.
Ayrıca bazı arkadaşlar Sezer ve Bülent Hoca'nın bazı haraketlerini eleştiriyor.Onları Daha düne kadar avuçlarınızın ayası patlarcasına alkışlamıyor muydunuz? Onlar profesyonel, istediği takıma para için de gider başka bir şey için de.İDDAA da kazanacağı 3-5kuruş için rakip takımı tutan sözde sivasporluları görünce SEZER gibi niicesine hak vermek gerek vessalam...