Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bilica'nın En Duygusal Maçı
Alt 26.01.2010, 11:10   #21
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bilica'nın En Duygusal Maçı

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haberi çok komik buldum;Bilica kaç yıl Sivassporda oynamış ki duygusallık yaşıyorum diyor...1 yıl bu takımda oynamış Bilica;Sivassporu sevior olabilir ama bu konuda çok duygusal davrandığını kesinlikle zannetmiyorum..Bizim Sivas'ın insanı çok saf..Adam F.B. ye neredeyse güle oynaya gitti..Dolarları da bir güzel cebine indirdi;sivassporu da kendi geleceği için bsamak yaptı;hedefine de ulaştı..F.B de sivassporda kazandığının nerdeyse 4 katını kazanıyor..Sonra da çıkp bu maç benim için duygusal maç olacak diyormuş..Ben bu haberin doğrruluğundan da şüpheliyim..Madem Sivasspora karşı bu kadar duygusal bağı vardı F.B. nin teklifini reddedip 1 yıl daha Sivassporda kalsaydı;ama kalmadı;dolarları duyunca ağzını suyu aktı ;timsah gözyaşları dökerek şimdi de bu maçbenim için çok duygusal olacak dein..Bizm sf ainsanımız da hemen inanıyor..Bakın arkadaşlar Bilica Sivassporun kaçıncı oynadığı takım biliyor musunuz;bir arştırın bakalım..Bu tür oyuncular çok profesyonel oyuncular;onun f.b. ile anlaşması da tamamen profesyonelliğin sonucu yapılan bir olay..Bizi sevebilir;bu gayet doğal;çünkü sayemizde Türkiye'nin en iyi takımlarından birine aldığı paranın 4-5 kat fazlasına transfer oldu...Sivasspor onun için sadece oynadığı takımlardan biri ve "oynadığı maçlarda tatlı bir anı..O Kadar...Bu olayı fazla büyütmenin de bir anlamı yok;çünkü artık Bilica başka bir takımın oyuncusu;sivassporun değil...
iste gercek budur ya tutrmus millet bir billica gidiyor ...................
Billicanin futbol hayati bitmis iken bizim sayemizde simdi Türkiyenin herhangi büyük takimlarindan birinde oynuyor.
Hafta sonu tekme tokat yapacagi faulerden sonra billica hakin da yazilanari okumak isterim.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 11:28   #22
kanımaksa58
Yiğido

kanımaksa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 kanımaksa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Haberi çok komik buldum;Bilica kaç yıl Sivassporda oynamış ki duygusallık yaşıyorum diyor...1 yıl bu takımda oynamış Bilica;Sivassporu sevior olabilir ama bu konuda çok duygusal davrandığını kesinlikle zannetmiyorum..Bizim Sivas'ın insanı çok saf..Adam F.B. ye neredeyse güle oynaya gitti..Dolarları da bir güzel cebine indirdi;sivassporu da kendi geleceği için bsamak yaptı;hedefine de ulaştı..F.B de sivassporda kazandığının nerdeyse 4 katını kazanıyor..Sonra da çıkp bu maç benim için duygusal maç olacak diyormuş..Ben bu haberin doğrruluğundan da şüpheliyim..Madem Sivasspora karşı bu kadar duygusal bağı vardı F.B. nin teklifini reddedip 1 yıl daha Sivassporda kalsaydı;ama kalmadı;dolarları duyunca ağzını suyu aktı ;timsah gözyaşları dökerek şimdi de bu maçbenim için çok duygusal olacak dein..Bizm sf ainsanımız da hemen inanıyor..Bakın arkadaşlar Bilica Sivassporun kaçıncı oynadığı takım biliyor musunuz;bir arştırın bakalım..Bu tür oyuncular çok profesyonel oyuncular;onun f.b. ile anlaşması da tamamen profesyonelliğin sonucu yapılan bir olay..Bizi sevebilir;bu gayet doğal;çünkü sayemizde Türkiye'nin en iyi takımlarından birine aldığı paranın 4-5 kat fazlasına transfer oldu...Sivasspor onun için sadece oynadığı takımlardan biri ve "oynadığı maçlarda tatlı bir anı..O Kadar...Bu olayı fazla büyütmenin de bir anlamı yok;çünkü artık Bilica başka bir takımın oyuncusu;sivassporun değil...
1yıl senin için azmı ??? 5 yıl oynasaydı 5 yıl sonra böyle deseydi inanacakmıydın ??? yani bir insanın duygusallığı yaşaması için çok uzun bir süremi lazım yapmayın arkadaşlar ayıpya adam sivasa laf etmemiş herhangi bi eleştiri falan yapmamış tartıştınız konuya bakarmısın en duygusal maçı yok 1 sene oynamış yok ağzının suyu akmış dolarları indirmiş birde sesnin akıl okuma gibi bir yeteneğin var sanırım sivas onun için oynadı takımlardan biri oynadığı maçta tatlı bir anı bunları biliyorsun diğer düşüncelerinide oku bize artı kimsenin olayı büyüttüğü yokki yorumlara bir bak herkes kısaca bilica sevgisinden yola çıkmış bişiler yazmış en uzun yazanda senle beniz evet doğru söylüyorsun büyütmene hiç gerek yok bu kadar basit birşeyi... saygılarr
kanımaksa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 11:51   #23
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

sivasli olmak 58 nurama giymek markadir yigido lakabina sahip olmak demektir mbemba da 58 numarali forma giyiyor Bilica 58 giyiyor helal olsun inşallah fenerbahce maçini alacagiz.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 12:15   #24
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fenerbahçe'ye Sivasspor'dan transfer olan Bilica, eski takımına karşı ikinci kez forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Tecrübeli savunma oyuncusu, duygularını “İlk yarıda Şükrü Saracoğlu’nda eski takımıma karşı mücadele etmiştim. Ancak bu kez 4 Eylül Stadı’na ilk kez Sivas değil, Fenerbahçe formasıyla çıkacağım. Benim için Sivas’ın yeri ayrı. Ancak şu anda Fenerbahçe için ter döküyorum. Duygusal bir maç olacak ama takımımın kazanması için tüm gücümü harcayacağım” sözleriyle dile getirdi.

http://www.haberulke.com

BU KALP SENİ UNUTUR MU!
Bilica için ayrı bir organizasyon yapmalıyız; adam, çoğu Sivaslıdan daha Sivaslı
biz paraya defansimizi sattik hakkat büyük yanlislardan biriydi bilicanin satilmasi baska konuda da biz nasil 2 sene üst üste sampiyonluga oynadik diye yazmissiniz sebebi bu iste 2 senedir defansimiz vardi simdi cadde bostan ??????????+
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 12:21   #25
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Gücenme ama gerçekten çok saçma bir yorum.Neden mi?Düşünsene hangimiz yüksek yerlere gelmek için önce küçük işlerden başlamıyoruz?Hangi müdür, iş adamı, teknik direktör, kulüp yöneticisi, başbakan, bakan vs. gökten zembille inip o makama ulaşmış.(Biraz siyasi olacak ama somut bir örnek olması hasebiyle veriyorum :sizin mantığınıza göre Recep Tayyip, Refah Partisinin istanbul ilçe başkanıykan o partiyi kullanarak şimdi başbakan oldu,Sizce saçma bir durum değil mi?) Kaldi ki siz "bilica büyük takıma gitmek için sivası kullandı"diyerek SİVASSPORu küçük görmüş olmuyor musunuz?

Hem o sivasspru kullanarak yükseldiyse unutulmamalıdır ki geçen sene de sivasspor Bilicayı kullanarak şampiyonluğa oynamıştır.

Ayrıca bazı arkadaşlar Sezer ve Bülent Hoca'nın bazı haraketlerini eleştiriyor.Onları Daha düne kadar avuçlarınızın ayası patlarcasına alkışlamıyor muydunuz? Onlar profesyonel, istediği takıma para için de gider başka bir şey için de.İDDAA da kazanacağı 3-5kuruş için rakip takımı tutan sözde sivasporluları görünce SEZER gibi niicesine hak vermek gerek vessalam...
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda edebiyatisyen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2010, 14:26   #26
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

bilica sivas ı sevmeseydi 58 numarayı almazdı seni çok özledik bilica
Alt 28.01.2010, 14:39   #27
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bilica gitti artık bırakın adamı bizim takıma bakın Collantes gelse çok iyi olacakta aubey çok kötü

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2010, 14:43   #28
58sivas58spor58
Yiğido

58sivas58spor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 58sivas58spor58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Keske Bilica gitmeseydi. Ferhat bes para etmez, Bilica süper di , defansimiz gittikce kötülüyor

Etiketler
bilicanın, duygusal, maçı