Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bakkal'dan transfer sinyali
Alt 30.07.2010, 12:57   #21
fglnsdf
Acemi Yiğido

fglnsdf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 fglnsdf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bakkal'dan transfer sinyali

yaw alin su Mehmet Cakiri bitirin su isi. Sampiyon olalim artik yeter.
fglnsdf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fglnsdf'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 13:07   #22
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

insallah gerekli Transferler en kisa zamanda gerceklesir ve de biz dimdik süperlige baslariz. boynumuz bükük kalmayalim bir an önce Transferlerin gerceklesmesi ümidiyle SAYIN BAKKAL sana güveniyoruz...
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 13:10   #23
VolkanB
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 VolkanB FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hazırlık Döneminde görülen eksikler güzel madem transfer ihtiyaçı var oldugu görüldüyse orta sahaya Kasımpaşa dan ayrılan eski sivassporlu Murat erdoğanı transfer edebilirsiniz forvet için ise iyibir yerli futbolcu alınabilir
VolkanB isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı VolkanB'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.07.2010, 14:13   #24
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

takimin son haliyle goren bakkal eksik bolge olarak orta saha dedi forvet dedi zaten takima bir orta saha ve forvet alirsan guclu olursun defansda sorun yok hayrettinim var orada cunku) aslinda basit mehmet yanina yildizini alirsa kamananda kahramani korsa forvette super oluruz hadeee mehmedimm hade kamananimm zamani geldi artikkk
Alt 30.07.2010, 15:18   #25
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

murat erdoğanın faydası olur bunu yanı sıra eskişehirden koray aslan,yiğit incedemir yiğit ismail gökoğlan iskender gibi oyuncular değerlendirilebilir.

ama biraz paraya kıymak gerekir.hiç bir şey beleş değil dünyada.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivastatlıbelam'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.07.2010, 15:36   #26
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Kasımpaşadan Yekta KURTULUŞ,İBBden İskender ALIN ve Ali GÜZELDAL bize göre futbolcular bence yönetim paraya kıyacaksa bunları almalı...
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 16:44   #27
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

iyi en azindan kismende olsa eksiklerin farkina varmis!!!! Ortasahada kanat oyuncusu sorunumuz son iki sezondur devam ediyor.Erman kazigini yönetim hazmedememiski hala kanatlara gözünü acip bakamiyorlar.Ortanin sagi ve soluna bu saatden sonra iyi oyuncu bulunurmu buda ayri bir tartisma konusu. Futbol artik takim oyunu ile oynaniyor kosmayan pres yapmiyan rakibi karsilamyan hücümda ve defansif anlamda yerini almayan oyuncu Dünya kupasi örneginde oldugu gibi Ronaldoda olsa messide olsa Bes para etmiyor.Kaldiki bizde kendi ligimizin ölceginde bile meziyetli bir oyuncu yok.
o zamam kosan, topa basan top adam kovalayan,pres yapan adama ihtiyacimiz var. Bizim Takim bu Hali ile ön tekerleri patlak arabaya benziyor birde vites sorunu var bu arabanin oyunu hizini temposunu ayarlayacak takimi atesleyecek bir on numaraya. kadronun yeterliliginden bahsediliyor. gecmisden dersler cikarildigindan bassediliyor ama sadece bunlar sözde kaliyor. gözümüze baka baka ayni hatalar devam ettiriliyor. Öyle hesap kitap yapilmiyor bilincli planli programli bir takim olusturma mantigi yok. Nasrettin Hoca gibi göle maya caliniyor ya tutarsa Öyle ciddi bir hedef de olmadigi icin yönetimin mantigi düsmeyelim orttalarda kalalim az verelim cok kazanalim mantigi var.Gecen yilda bas bas bagirdik bu takimin sunlara ihtiyaci var diye. cikip ayni seyi söylediler biz sampiyonluga oynayan takimin iskeletini koruduk dediler hatta 8. haftayi isaret edip herseyin yolunda olacagini söylediler. dedikleri gibi olmadi bu sefer devre arasinda denize düsen yilana sarilir misali kurtulusu cürük carik futbolcu artiklarinda aradilar yine olmadi.

Kisaca dogru yapilanma dogru takim olusturma dogru futbolcuyu bulma Dogru baslangici getirir dogru baslangicda sonucu belirler.Bizim yönetim vitessiz ve ön tekerleri patlak araba ile yarisa girmek istiyor.umarim bir ankara ve Bir Diyarbakir daha cikarda bu takimi kurtarir ne diyelim Allah islah etsin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.07.2010, 16:45   #28
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI

Ohh bu haberi duyduktan sonra rahatladim Orta Saha icin bunlardan birisini alabiliriz
Kanfory Sylla,Murat Erdogan,Engin Baytar,Ceyhun Gülselam,Ayhan Akman
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58^SiVaS^58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 16:51   #29
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bazı yerlerde size katılmıyorum Volkan Babacan dediğiniz adam 5 para etmez. Bugüne kadar febe'de hangi maçta zihinde kalacak bir kurtarış yaptı. Bakın maç sayısı sormuyorum, sadece bi kurtarış.

Gökhan Emreciksin denen muhterem yine gavur parası ile 5 para etmez bi topçu. Ne febe'de ne de GAYseri'de dikiş tutturamadı; ahlaken sıfır mertebesinde biridir kendileri.

Aydın Karabulut'a gelince ise bu adamı nerede istihdam(!) edeceğiz merak etmekteyim. Söylediğiniz transferler mevcut duruma gram faide edecek şeyler değildir kanımca.

Ancak viziyon meselesine gelince sizinle hem fikirim. Sayın Bakkal'ın vizyonu epeyce dar maalesef. Çünkü bugüne dek elle tutulup, gözle görülen ve hatta uzayda yer kaplayan bir başarısını görmek ve göstermek mümkün değil.
Kuvvetle muhtemeldir ki Sayın Bakkal 10 ila 15. haftalarda kepenkleri kapatır.

Umarım yanılırım, umarım Bakkal Sivasspor ile sınıf atlar ve vizyonunu genişletilir. Ne diyelim; ı hope so....
Emre sagol yazin güzel.

Simdi Volkan Babacan'dan baslayalim. Volkan'i ben 16 yasindan beri takip ediyorum daha dogrusu etmeye çalisiyorum. Neden çünkü o zamanlar yetenek olarak ilan ediliyordu. Fenerbahçe'de pek göremedik maalesef. Ama milli takimlarlar maçlari çok var. Ayrica Volkan demirel cezaliyken hem superligde hem sampiyonlar liginde maçlari var. Ve o maçlari tesadufte olsa izleyebilmistim. Kaleci demek oraya buraya ziplayan adam degilki. Kurtaris dedigin ney eger kaleci nerede ve ne zaman duracagini bilirse o zaman iyi bir kalecidir. Akin çok güzel kurtarislar yapiyor MasAllah ama hiç bir teknik adam onu ilk kaleci seçmiyor neden çünkü duracagi yeri bilmiyor.
Her neyse bu benim sahsi fikrim, bence gelecek zamanda görücegiz insAllah.

Gökhan Fener'de tutunamadi, çünkü o pozisyonda oynayan oyuncularin hiç birinden yararlanamadi Fener, Devid orda oynadi olmadi, Kazim olmadi, Gökhan olmadi, simdide Mehmet Topuz onuda bitirdiler. Ahlakini bilemem ama ben sunu duymustum. Ben sadece oynamak istiyorum maçlara çikmak istiyorum. Kayip edecek bir seyin yok, yetenekli bir genç muhakkak bize yararli olurdu.

Aydin'in yetenegi tartisilmaz. Hem sol kanatta hem orta sahada oynayabilen bir isim. Öyle Istanbul'daki gibi gece hayati sag sola da çikamazlar güzel Sivas'imda. Korkuyormusun fos çikacagindan, bir seneligine kirala. Teknik direktör egitmendir egitimcidir, bu her ne kadar bizim Tûrk hocalarina uzak kalsada onu egitmek senin görevin.

Ben aklima o an geldigi için bu isimleri saydim mesele o isimlerde de degil zaten. Saya bilecegim bir çok isim var. bunlari vaktinde degerlindiremezsen, ya senin yerine degerlindirecek birileri çikar yada piyasadan silinip giderler, yazik bu çocuklara !!!

Bu ülkede Arda Turan'lar kolay çikmiyor, çikincada bir Lionel Messi olmasini bekliyoruz hemen.

Mesut Özil Türk Milli takimin seçseydi, bu geri zekali Fatih Terim onu oynatmaz sans vermezdi bilem, Nuri Sahin'e yaptigi gibi. Ama bak Almanlar güvendi ve formayi verdiler, sonuç dünya kupasinda üçüncülük ve simdi adamin pesinde Real, Manchester, Liverpool, Barcelona, Inter ve AC Milan savas veriyor kapmak için.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2010, 18:30   #30
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

orta sahanin sagina iyi bir oyuncu lazim
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karahisarli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bakkaldan, sinyali, transfer