Alıntı:
emre41 Nickli Üyeden Alıntı
Bazı yerlerde size katılmıyorum Volkan Babacan dediğiniz adam 5 para etmez. Bugüne kadar febe'de hangi maçta zihinde kalacak bir kurtarış yaptı. Bakın maç sayısı sormuyorum, sadece bi kurtarış.
Gökhan Emreciksin denen muhterem yine gavur parası ile 5 para etmez bi topçu. Ne febe'de ne de GAYseri'de dikiş tutturamadı; ahlaken sıfır mertebesinde biridir kendileri.
Aydın Karabulut'a gelince ise bu adamı nerede istihdam(!) edeceğiz merak etmekteyim. Söylediğiniz transferler mevcut duruma gram faide edecek şeyler değildir kanımca.
Ancak viziyon meselesine gelince sizinle hem fikirim. Sayın Bakkal'ın vizyonu epeyce dar maalesef. Çünkü bugüne dek elle tutulup, gözle görülen ve hatta uzayda yer kaplayan bir başarısını görmek ve göstermek mümkün değil.
Kuvvetle muhtemeldir ki Sayın Bakkal 10 ila 15. haftalarda kepenkleri kapatır.
Umarım yanılırım, umarım Bakkal Sivasspor ile sınıf atlar ve vizyonunu genişletilir. Ne diyelim; ı hope so....
|
Emre sagol yazin güzel.
Simdi Volkan Babacan'dan baslayalim. Volkan'i ben 16 yasindan beri takip ediyorum daha dogrusu etmeye çalisiyorum. Neden çünkü o zamanlar yetenek olarak ilan ediliyordu. Fenerbahçe'de pek göremedik maalesef. Ama milli takimlarlar maçlari çok var. Ayrica Volkan demirel cezaliyken hem superligde hem sampiyonlar liginde maçlari var. Ve o maçlari tesadufte olsa izleyebilmistim. Kaleci demek oraya buraya ziplayan adam degilki. Kurtaris dedigin ney eger kaleci nerede ve ne zaman duracagini bilirse o zaman iyi bir kalecidir. Akin çok güzel kurtarislar yapiyor MasAllah ama hiç bir teknik adam onu ilk kaleci seçmiyor neden çünkü duracagi yeri bilmiyor.
Her neyse bu benim sahsi fikrim, bence gelecek zamanda görücegiz insAllah.
Gökhan Fener'de tutunamadi, çünkü o pozisyonda oynayan oyuncularin hiç birinden yararlanamadi Fener, Devid orda oynadi olmadi, Kazim olmadi, Gökhan olmadi, simdide Mehmet Topuz onuda bitirdiler. Ahlakini bilemem ama ben sunu duymustum. Ben sadece oynamak istiyorum maçlara çikmak istiyorum. Kayip edecek bir seyin yok, yetenekli bir genç muhakkak bize yararli olurdu.
Aydin'in yetenegi tartisilmaz. Hem sol kanatta hem orta sahada oynayabilen bir isim. Öyle Istanbul'daki gibi gece hayati sag sola da çikamazlar güzel Sivas'imda. Korkuyormusun fos çikacagindan, bir seneligine kirala. Teknik direktör egitmendir egitimcidir, bu her ne kadar bizim Tûrk hocalarina uzak kalsada onu egitmek senin görevin.
Ben aklima o an geldigi için bu isimleri saydim mesele o isimlerde de degil zaten. Saya bilecegim bir çok isim var. bunlari vaktinde degerlindiremezsen, ya senin yerine degerlindirecek birileri çikar yada piyasadan silinip giderler, yazik bu çocuklara !!!
Bu ülkede Arda Turan'lar kolay çikmiyor, çikincada bir Lionel Messi olmasini bekliyoruz hemen.
Mesut Özil Türk Milli takimin seçseydi, bu geri zekali Fatih Terim onu oynatmaz sans vermezdi bilem, Nuri Sahin'e yaptigi gibi. Ama bak Almanlar güvendi ve formayi verdiler, sonuç dünya kupasinda üçüncülük ve simdi adamin pesinde Real, Manchester, Liverpool, Barcelona, Inter ve AC Milan savas veriyor kapmak için.