yaw zaten böyle bi maç oynanmadıki bence tatil edilmesi gereken bir maçtı bizim eneramo ve grosicki ilk kez bu kadar karda oynadı eneramonun kara uygun ayakkabısı yoktu 1 puan almak bence zaferdir
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sivaslı bir futbolcuyu başka takıma gitti diye yuhalamak yakışmadı sivasspor taraftarına.hem de her fırsatta sivaslı olduğunu gururla söyleyen birine.
yazıklar olsun size.
sivaslı bir futbolcuyu başka takıma gitti diye yuhalamak yakışmadı sivasspor taraftarına.hem de her fırsatta sivaslı olduğunu gururla söyleyen birine.
yazıklar olsun size.
Trafatar Yuhladıysa bİr bildiği vardır
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı H_Turan'a Teşekkür Ediyor...
maçın iptal edilmesi lazımdı zemin kötüydü ayrıca antalyasporda hiç bir futbolcunun görüşüne katılmıyorum necati diyor penaltımız verilmedi penaltı olmayan poazisyona nasıl penaltı verilsin dağaşan diyor ben sivaslıyım sıvaslı dediğin satıp başka takıma bülent istiyo diye gitmez kafa olarak sivaslı dağaşan geçen sene takımdan ayrılmak istediğini herkes biliyor
arkadaşlar bu mac eger bu şartlarda istanbulda oynansaydı yada istabul takımlarının bri oynasaydı maç iptal edılırdı. bu şartlarda nasıl oynatıyorlar anlamıyorum.yazıklar olsun diyorum.
Bu mactan 3 puan almaliydik,hem yeni transferlerin uyum saglayamamasi hem sahanin zorlugu bize 2 puana mal oldu.gecmisi birakip ders almak lazim.umarim eneramo takima bi an once uyum saglar