Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gerekli takviyeleri yapacağız
Alt 07.11.2012, 17:18   #21
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gerekli takviyeleri yapacağız

hocanın şu açıklamasına katılmıyorum akhisar ve ordu maçında iyi oynadık demiş iyi oynadıkta ondanmı yenildik hocam
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2012, 17:27   #22
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş yavaş ol sen hep böyle durumlarda ortaya çıkıp ortalığı karıştırıyorsun. zaten rumuzun da bana hep bişeyler çağrıştırıyor (fırtınak). provakatörlük yapma. rıza hocanın hataları var evet ama abartma. bunda yönetimin suçu daha büyük adamın istediği futbolcuların çoğunu almadılar. o da bu transferleri yapmaya mecbur kaldı. ne forvetler ile haberimiz çıktı bunlar hep rıza hocanın listesindeydi. sonra yönetim paraya kıyamadı ve hepsi fiyasko oldu.
Bu iki oldu rumuzuma dil uzattigin. Ya söylersin sana rumuzum ne cagristiriyormus yada sesini kesersin, terbiyesiz herif. Benim ismim Firtina Kerimoglu tamammi? Rumuzumda ordan geliyor. Erkeksen yazarsin rumuzum neyi cagristiriyormus... Ama zayamiyacaksin, sen ancak bos bos konusursun. Yetti artik yaa.

Yazacak bir argümanin olmayinca hemen rumuzumu ortaya atiyorsun.

Riza Calimbay´in bi defa son ana kadar Sivasda kalip kalmayacagi belli degildi.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 17:38   #23
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu iki oldu rumuzuma dil uzattigin. Ya söylersin sana rumuzum ne cagristiriyormus yada sesini kesersin, terbiyesiz herif. Benim ismim Firtina Kerimoglu tamammi? Rumuzumda ordan geliyor. Erkeksen yazarsin rumuzum neyi cagristiriyormus... Ama zayamiyacaksin, sen ancak bos bos konusursun. Yetti artik yaa.

Yazacak bir argümanin olmayinca hemen rumuzumu ortaya atiyorsun.

Riza Calimbay´in bi defa son ana kadar Sivasda kalip kalmayacagi belli degildi.
öncelikle konuşma uslubuna dikkat et. hakarete varacak kelimeler sarfetme. ben sana hakaret etmedim sadece uyardım. rumuzuna gelince iğrenç trabzonsporu andırıyor. haklı olabilirsin ismin öyledir belki tamam. ama sen de hep olumsuz anlarda ortaya çıkıp buradan veryansınlar ediyorsun. bi kere de takım iyi giderken ortalıkta görün. rıza hocaya defol git falan yazmışın. bunlar yakışıyor mu. tamam hataları olabilir. ama rıza hoca bu takımı çok zor durumlardayken ayakta tuttu. şimdi bir çılpıda silip atamazsın. tepkimizi tabiki ortaya koyacaz gitmesi gerekiyorsa gidecekte ama ona hakaret etmek bize yakışmaz.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2012, 17:50   #24
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Sezon basında boşunamı yırtdık oramizi buramizi transfer şart diye dogru duzgun 3-4 tane adam alıpta arkamiz yaslanıpta rahat bitane mac izletdirmediniz aldınız adamların bi kacı haric cogu bonservisi elinde klubu tarafindan kapinin onune koyulmus futbolculardir madem cok biliyosunuz paranin kiymetini amatorce hatalar yapan futbolculariniz yuzunden kaybedilen trilyonlarindami dusunmekten acizsiniz ayrica nihat dururken atilla niye oynar kalede anlamak imkansız en etkisiz gelen topu bile sektirmeden alamiyor atillayi kaleye kaleci diye koyan adamdan ne beklenirki akını yavuzu bile arar olduk valla
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZiDaNe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2012, 17:51   #25
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
öncelikle konuşma uslubuna dikkat et. hakarete varacak kelimeler sarfetme. ben sana hakaret etmedim sadece uyardım. rumuzuna gelince iğrenç trabzonsporu andırıyor. haklı olabilirsin ismin öyledir belki tamam. ama sen de hep olumsuz anlarda ortaya çıkıp buradan veryansınlar ediyorsun. bi kere de takım iyi giderken ortalıkta görün. rıza hocaya defol git falan yazmışın. bunlar yakışıyor mu. tamam hataları olabilir. ama rıza hoca bu takımı çok zor durumlardayken ayakta tuttu. şimdi bir çılpıda silip atamazsın. tepkimizi tabiki ortaya koyacaz gitmesi gerekiyorsa gidecekte ama ona hakaret etmek bize yakışmaz.
Konusma üslubuna dikkat et diyorsun kendin ne konustugunun farkinda degilsin galiba. Beni bir defasinda casuslukla suclamistin, buna ne diyeceksin? Bu hakaretin ta kendisi degilmi? Tamam ben belki senin bu hakaretlerine, iftiralarina karsi dayanamadim terbiyesiz dedim cokmu? Hakareti önce kendin yaptim. Rumuzumla ugrasip durmani en büyük hakaret sayarim. Insanlarin rumuzlarina, isimlerine saygin olsun bi defa.

Ben sana rumuzumu acikladim. En azindan gercegi ögrendikten sonra özür bekliyorum senden. Ondan sonra bende sana terbiyesiz dedigim icin özür dilemeye hazirim.
Bu Konuda FirtinaK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.11.2012, 18:04   #26
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
risale69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
terbiyesizliğin lüzumu yok, eleştireceksen adam gibi eleştir. bu takımı bir yerlere getirmek için çaba gösteren bir adama, özellikle de bu memleketin evladına bela okuyamazsın. bir de "rıza efendi" diye hitap ederek aklınca hakir görüyor.
bu tür haddini aşan yazılar yazanlara bir müeyyide uygulamayan site yönetimine de yazıklar olsun. o yazı hala orada duruyor.
Buna mi takildiniz? dogan5880 rumuzlu arkadas güzelce uyarmis sagolsun, bende hatami anladim. 11 no´lu yorumumda hatta özür bile diledim. Ama bunu yapamayacak arkadaslarda var aramizda. Sözüm sizden disari.
Alt 07.11.2012, 18:05   #27
poolat58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 770 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Konusma üslubuna dikkat et diyorsun kendin ne konustugunun farkinda degilsin galiba. Beni bir defasinda casuslukla suclamistin, buna ne diyeceksin? Bu hakaretin ta kendisi degilmi? Tamam ben belki senin bu hakaretlerine, iftiralarina karsi dayanamadim terbiyesiz dedim cokmu? Hakareti önce kendin yaptim. Rumuzumla ugrasip durmani en büyük hakaret sayarim. Insanlarin rumuzlarina, isimlerine saygin olsun bi defa.

Ben sana rumuzumu acikladim. En azindan gercegi ögrendikten sonra özür bekliyorum senden. Ondan sonra bende sana terbiyesiz dedigim icin özür dilemeye hazirim.
tamam rumuzun konusunda önyargılı davrandığım için kusura bakma kardeş özür dilerim. ama aşırı derecede olumsuz ve incitici yorumların hakkındaki görüşlerim hala aynı.(rıza hoca konusunda)
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 18:09   #28
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
tamam rumuzun konusunda önyargılı davrandığım için kusura bakma kardeş özür dilerim. ama aşırı derecede olumsuz ve incitici yorumların hakkındaki görüşlerim hala aynı.(rıza hoca konusunda)
Bende sana terbiyesiz kelimesini kullandigim icin özür dilerim. Riza Calimbay hakkinda bir defa incitici yorum yaptim (Allah belani versin dedim, bu olmamaliydi hatamin farkindayim), bundan dolayida 11 no´lu yorumumda özür diledim. Ama Riza hocaya diger yaptigim elestiriler gecerli

Ben bu forumda kimsenin kalbi kirilsin istemem. Aramizdaki buzlarin eridigine inaniyorum...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.11.2012, 18:11   #29
Ricardo Pedriel
Tecrübeli Yiğido

157 Mesajına 207 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 Ricardo Pedriel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şimdimi aklına geldi takviyeler
Ricardo Pedriel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2012, 18:20   #30
poolat58
Usta Yiğido

Alıntı:
Bende sana terbiyesiz kelimesini kullandigim icin özür dilerim. Riza Calimbay hakkinda bir defa incitici yorum yaptim (Allah belani versin dedim, bu olmamaliydi hatamin farkindayim), bundan dolayida 11 no´lu yorumumda özür diledim. Ama Riza hocaya diger yaptigim elestiriler gecerli

Ben bu forumda kimsenin kalbi kirilsin istemem. Aramizdaki buzlarin eridigine inaniyorum...
eyvallah rica ederim kardeş. herkesin eleştiri hakkı var ama. lütfen verilmiş emekleri düşünerek tepki gösterelim.
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
gerekli, takviyeleri, yapacağız