Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor
tüm futbol kamuoyu ilk 3 için fb gs ve bjk yi hesaba katıyor ,sivassporu kimse hesaba katmıyor,ligin ilk yarısını biz bu gs ve bjk takımlarının üzerinde bitirdik ,sanırım bizim yönetim ligde kalalım yeter ,olursa ilk 5 içinde olursak oluruz diye düşünmüş olacakki,borjanı groseckiyi,dejebburu ,muratı ,ahmet arası yollayıp 3.ligden adam aldılar,halbuki sivassporun şampiyonlar ligine gitme ihtimali yüksek hemde enaz gs kadar bjk kadar yüksek,şuanda kalede ve forvet hattında sıkıntı yaşıyoruz eskişehirden 2 puan daha alsaydık bugün çok daha havaya girerdik,yine birşey bitmiş değil,r.carlos şöyle düşünecek ya sivassporu ortasahanın biraz üstüne taşıyan hoca olarak anılacak ,yada sivassporu şampiyonlar ligine sokmuş hoca olarak anılacak,futbolcularda aynı şekilde düşünecek ya sıradan ortasıra takımın oyuncuları olacaklar yada avrupa kupalarına şampiyonlar ligine girmiş oyuncular olarak anılacak,şampiyonlar ligini çok önemsiyorum,ligi 2.bitiren devler ligine direkt gideceği ve kasasına 25 milyon tl gireceği için önemsiyorum,r.carlos ozaman istediği daha kaliteli transferleri yapabilecektir,sivasdaki ve deplasmanlardaki seyircilerimizde davaya inanmalı ve takımıda bu yola inandırıp desteklerini esirgememelidir,hernekadar bu amaç için yönetim yatırım yapmasada ,enazından şampiyonlar ligine katılım halinde futbolculara 5 trilyon prim vaad edip doping etkisi yaratabilir,onedenle kasımpaşa maçı çok önemli ,mutlaka kazanılması gereken maç,kendi adıma 2 kiş daha alıp trübünlerde olacağım umarım takım bu maça çok iyi hazırlanır,gs ve bjk nin v4e takipçilerimizin muhtemelen puan kaybedebileceği bu haftayı kesinlikle 3 puanla bitirmeliyiz rakibin önliberosu ve adem büyüğün cezalı olduğu kasımpaşayı sivasda oynuyormuşuz gibi çoşkulu bir futbolla yeneceğimize inanıyor pazar günü takımımıza başarılar diliyorum
|