Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Taraftara Kombine Jesti
Alt 12.08.2014, 21:00   #21
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1038 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Taraftara Kombine Jesti

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sırada bekleyen 20 Yiğido kardeşimi tebrik ediyorum, demekki Sivasspor'u seven vefakar ve samimi yiğidolarmış
sırada beklemekle kimsenin sivassporluluğunu ölçemezsiniz bizim dert yakındığımız noktayı başka yerlere çekmeyin adamlar 5 tane gişeden 1 tanesini çalıştırıyor diyoruz siz gelmiş onlar vefakar taraftarmış diyorsunuz
Alt 12.08.2014, 21:09   #22
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sembolik bir fiyata kombine satiyorlar bu biletlere ragbet olmazsa kimsenin Sivas icerisinden Sivasspor´u elestirmeye hakki yok gibime geliyor.

Fiyatlar karsisinda ben tamamiyle soktayim.Bu fiyata kombine alinmazsa,artik ben söyliyecek kelime bulamiyorum.

60´li ve 70´li yillarin SIVASLILARI nerede?.Su anda Sivas´da yasayan bu insanlar kim.Sivas´a nereden gelmis ve yerlesmisler.Sehrinin takimini bir zamanlar destekleyen Sivaslilar nerede?.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2014, 22:29   #23
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sırada beklemekle kimsenin sivassporluluğunu ölçemezsiniz bizim dert yakındığımız noktayı başka yerlere çekmeyin adamlar 5 tane gişeden 1 tanesini çalıştırıyor diyoruz siz gelmiş onlar vefakar taraftarmış diyorsunuz
Bilet alma, maça gitme, sudan ucuz kombinelere itibar etme, GS taraftarı 38000 Pasolig kartı almış, FB ve BJK da bir o kadar, Konyaspor taraftarı 9000, Balıkesirspor taraftarı 8000 Pasolik kartı almış, Sivasspor taraftarı 2000 daha ne ile Sivasspor taraftarlığını ölçeceğiz,bize izah edinde bizde öğrenelim.
Sonra Pasolig kartı sadece stadyum gişelerinde değil internettende veriliyor, bir gişe açık, iki gişe kapalı bahanesi, ipe un sermek gibidir, sonra sırada bekliyen o Sivasspor sevdalılarına teşekkür etmeme sen neden alındın ben onuda anlayamadım.
Bir taraftar olarak bizim derdimiz tribünlerimiz dolsun, kendi sahamızda, deplasmanda oynuyor gibi birkaç taraftara oynanmayalım.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2014, 22:57   #24
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bilet alma, maça gitme, sudan ucuz kombinelere itibar etme, GS taraftarı 38000 Pasolig kartı almış, FB ve BJK da bir o kadar, Konyaspor taraftarı 9000, Balıkesirspor taraftarı 8000 Pasolik kartı almış, Sivasspor taraftarı 2000 daha ne ile Sivasspor taraftarlığını ölçeceğiz,bize izah edinde bizde öğrenelim.
Sonra Pasolig kartı sadece stadyum gişelerinde değil internettende veriliyor, bir gişe açık, iki gişe kapalı bahanesi, ipe un sermek gibidir, sonra sırada bekliyen o Sivasspor sevdalılarına teşekkür etmeme sen neden alındın ben onuda anlayamadım.
Bir taraftar olarak bizim derdimiz tribünlerimiz dolsun, kendi sahamızda, deplasmanda oynuyor gibi birkaç taraftara oynanmayalım.
abi herkes senin gibi sivassporlu olsa, sivasspor her sezon sampiyion olur ama niyese bizim taraftarlar bir passolig karti alicaklar diye sikayet ediyiorlar

Sivasspor bunu hak etmiyior! O passolig karti almak icin saatlerce beklemiysen beklicen canim , sivassporu tek iyi gunde destekliceksen hic destekleme daha iyi...

Sivasspor dolu tribunu hak ediyior! 300 000 kisiden 16 000 kisi nasil stada gidemiyiorlar anlamiyiom.. Bahane filan yok cunku sampiyionluk icin oynarkene her mac tribun doluydu
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivasli010'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.08.2014, 00:00   #25
sinan-58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1038 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
bende onu diyorum tribünler dolsun diyorlar 10 000 kombine diyorlar ama boyle olmaz pasoligin kuluple alakası yok adamlar bizi umursamıyor resmen 5 gişe yapıyorlar sivasa biri aktif milletin işi var gücü var internetten başvursan lig başlıyana kadar gelirmi meçhul sivassporluluğa gelince ben yıllardır bu takımın peşindeyim içeride maç kaçırmazken dışarıdada imkan oldukça gidiyorum ama ben pasolig için 5 gişe çalışma imkanı varken tek gişede eziyet çekmek zorunda değilim adamlar zaten üzerimizden rant elde ediyorlar benim gibi düşünen taraftarda azdır ben bugün olmadı yarın sonraki gün alırım ama diğer adam daha almaz
Alt 13.08.2014, 00:41   #26
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 813 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
bende onu diyorum tribünler dolsun diyorlar 10 000 kombine diyorlar ama boyle olmaz pasoligin kuluple alakası yok adamlar bizi umursamıyor resmen 5 gişe yapıyorlar sivasa biri aktif milletin işi var gücü var internetten başvursan lig başlıyana kadar gelirmi meçhul sivassporluluğa gelince ben yıllardır bu takımın peşindeyim içeride maç kaçırmazken dışarıdada imkan oldukça gidiyorum ama ben pasolig için 5 gişe çalışma imkanı varken tek gişede eziyet çekmek zorunda değilim adamlar zaten üzerimizden rant elde ediyorlar benim gibi düşünen taraftarda azdır ben bugün olmadı yarın sonraki gün alırım ama diğer adam daha almaz
Sevgili Yiğido kardeşim, zatı senin yiğidoluğundan zerre kadar şüphem yok, yorumlarını okuyorum, Pasolik kartına bende karşıyım, bir sürü tutarsızlığı var misal: Bir baba, eşini ve çocuklarını alıp maça gidecek ama hepsinede Pasolik kartı isteniyor, halbuki 18 yaşına kadar çoçuklar vede eşi, babanın kartı ile maça girebilmeli, buna benzer birçok tutarsızlık..
Benim derdim taraftarı, Pasolik kartından soğutmamak, Pasolik kartından alınan ₺15 yıllıktan kulüplerede pay var, hepsi bankaya kalmıyor, ayrıyeten Pasolik kartını kredi kart tipi tercih edersen her harcamandan Sivasspor'a da pay var, şahsen ben böyle tercih ettim.
Yani bizim derdimiz, stadyumun ful dolması, şayet 623824 nüfuslu Sivas'ımızda 16000 kişilik stadyumu dolduramaz isek bize yazık, bizim derdimiz bu, Sivasspor'umuzun kurulduğu 1967 den beri, saygılar sunuyorum.
Alt 13.08.2014, 00:49   #27
sinan-58
Usta Yiğido

Alıntı:
Sevgili Yiğido kardeşim, zatı senin yiğidoluğundan zerre kadar şüphem yok, yorumlarını okuyorum, Pasolik kartına bende karşıyım, bir sürü tutarsızlığı var misal: Bir baba, eşini ve çocuklarını alıp maça gidecek ama hepsinede Pasolik kartı isteniyor, halbuki 18 yaşına kadar çoçuklar vede eşi, babanın kartı ile maça girebilmeli, buna benzer birçok tutarsızlık..
Benim derdim taraftarı, Pasolik kartından soğutmamak, Pasolik kartından alınan ₺15 yıllıktan kulüplerede pay var, hepsi bankaya kalmıyor, ayrıyeten Pasolik kartını kredi kart tipi tercih edersen her harcamandan Sivasspor'a da pay var, şahsen ben böyle tercih ettim.
Yani bizim derdimiz, stadyumun ful dolması, şayet 623824 nüfuslu Sivas'ımızda 16000 kişilik stadyumu dolduramaz isek bize yazık, bizim derdimiz bu, Sivasspor'umuzun kurulduğu 1967 den beri, saygılar sunuyorum.
bizim derdimizde stadyumun full sivasspor taraftarı ile dolması işte bu yüzden orada 5 gişenin sadece 1 inin çalışmasına tepki gösterirken burada oradakiler vefakar sivassporlu falan demek olmuyor sonuçta tepkimiz bu sistemi bu eziyeti taraftara çektirenlere o zaman o gişeyi de kapatsınlar ben 1 ayda İnternet ten zor bela getirttireyim o zaman daha vefakar olurum tartışmayı uzatmayalım
bu iş ile kim ilgileniyorsa onlara sesimizi duyuralım diğer 4 gişe neden orada süs niyetine bekliyor bu sorunu çözelim
Alt 13.08.2014, 01:00   #28
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
bizim derdimizde stadyumun full sivasspor taraftarı ile dolması işte bu yüzden orada 5 gişenin sadece 1 inin çalışmasına tepki gösterirken burada oradakiler vefakar sivassporlu falan demek olmuyor sonuçta tepkimiz bu sistemi bu eziyeti taraftara çektirenlere o zaman o gişeyi de kapatsınlar ben 1 ayda İnternet ten zor bela getirttireyim o zaman daha vefakar olurum tartışmayı uzatmayalım
bu iş ile kim ilgileniyorsa onlara sesimizi duyuralım diğer 4 gişe neden orada süs niyetine bekliyor bu sorunu çözelim
Yani bekleyen taraftar vefakar olmuyorda, bırakıp gidenmi vefakar oluyor, ayrıyeten kart bir ayda değil engeç bir haftada eline geçiyor lütfen yanlış haberlerle taraftarı soğutmayın, Sivasspor için değil bir saat sıra beklemek, Yaşım 63 bir gün bile sıra beklerim.
Alt 13.08.2014, 01:12   #29
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bedava dahi dagıtılsa bizde taraftar profili oluşmadan sadece çekirdek yiyenler gelir.
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2014, 11:26   #30
KA2105
Yeni Yiğido

KA2105 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KA2105 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bugün 13 Ağustos 2014 Çarşamba...Saat:11:27...Hani nerde kombineler ??? Passo sistemde bir tek Karabük ve Sivas'ın kombineleri yok !!!
KA2105 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
jesti, kombine, taraftara