Alıntı:
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş siz Sergen ukalasının Sivasspor hakkında söylediklerini duymadınız herhalde ...Sitede acemi olduğunuzda belli.Senaristin futbolu çok iyi bildiğinden eminim ...Ama siz sergenin neler söylediğini bilmiyorsunuz.Sergen şöyle demişti...
Ben Sivasın yolunu bilmem beni güldürmeyin...
Hala Sergenin büyük futbolcu olduğunu iddaa ediyorsanız dahada birşey söylemiyorum.Ayrıca Sivassporu bu kadar küçümsemeyin.'Sergen sivasa geldi de alman kaldı. insanı dellendirmeyin' demişsin.
BENDE DİYORUMKİ;
Sivasspor Sergeni almaya razı olduda Sergenin Sivasspora gelmeyi kabul etmesi kaldı.
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...
|
serkancığım destek mesajın için çok sağol inan bu iki şahıs gerçi büyük ihtimal aynı kişiler canımı çok sıktılarr sanırım kasıtlı yapıyorlar bunu sergen gibi bir şerefsizi savunuyorlar sergenin dediklerinden sonra atatürkümüzün kemikleri sızlamıştır.
Sergen ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan sivas için atatürkümüz içinde çok önemli bir yeri olan sivas için ben oranın yolunu bilmem demiştir...İşim olmaz diyerek biz sivaslıları küçümsemiştir o herifi savunmayın burada bizeeeee!!!!
Ona futbolcu diyenlere şaşarım ben ayzık yaaaaa!!!