Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 12:28   #301
tyihit
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tyihit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
zaralı19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporlu Mehmet Yıldız'la olan temasların basına yansımasından şikayetçi olan Sarı-Kırmızılı yönetimi, golcü futbolcu için yaptığı girişimleri askıya aldı. Galatasaraylı kurmayların Mehmet Yıldız'la ilgili yapılan pazarlıkların medyada duyulmasından dolayı rahatsız olduğu ve bu transferi şimdilik durdurduğu bildirildi.

Sarı-Kırmızılı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel de basında yer alan transfer haberlerinin kendilerine zarar verdiğini belirterek, "Temaslarımızı gizlilik çerçevesi içinde yapmaya gayret ediyoruz. Bütçemize ve ihtiyacımıza göre ne gibi transferler gerçekleştirebiliriz, çalışmalarımızı her zaman sürdürüyoruz. Daima Galatasaray'ın menfaatleri açısından yarınları düşünerek adım atıyoruz. Ancak şu an bitmiş transfer girişimimiz yok. Gerçekleştiği zaman gerekli açıklamaları kamuoyuna yapacağız." dedi.

zaman gazatesi
sevgili arkadaşım
ben galatasaraylıyım bartınlıyım
ama sivas'ı canı gönülden destekliyorum.başarılarının devamını dilerim

bn mehmet yıldız'ın bizim takımda kendini gösterip avrupa'da daha ii bir klube gidecegini inanıyorum.bakın arkadaşlar.mehmet yıldız simdi ispanyadan mallorca'ya gitse mesela mutlu olmazmsnz.sivas'ta keşfi zor bunu kabul ederim.lütfen sizde futbolcunuzu destekleyin

bu habere gelince... tamamen galatasaray transfer komitesinin sağ gösterip sol vurma isteğidir.basını yanıltma cabasıdır.bn gsli olarak biliyorum daha önceki transferlerden.transfer gerçekleşmeden 1 gün önce [baros-de santics] bazen 1 saat önce[meira] yalanladılar.bunu yapmaları doğal

eğer transfer gerçekleşirse büyük sivas taraftarı olarak lütfen mehmet yıldızı destekleyin...
tyihit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:29   #302
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GALATASARAYIN ..........HALDUN ÜSTÜNEL DENEN DENYO FUTBOLCULARININ TRANSFERDE İSİMLERİNİN ÇIKMASINA ÇOK ÜZÜLMÜŞ ULAN DENYO SEN BİZİM FUTBOLCULARIMIZIN İSMİNİ AYLARDIR BASINA SIZDIRIYON DEMEÇ VERİYON
ANLAŞILAN GALATASARAY MAÇINA KADAR MEHMET YILDIZIN TRANSFERİNİ SÜRDÜRMEYE KARARLISINIZ SİVAS MAÇI ATLATILDIKDAN SONRA EVLİ EVİNE KÖYLÜ KÖYÜNE
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:31   #303
tyihit
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tyihit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GALATASARAYIN ..........HALDUN ÜSTÜNEL DENEN DENYO FUTBOLCULARININ TRANSFERDE İSİMLERİNİN ÇIKMASINA ÇOK ÜZÜLMÜŞ ULAN DENYO SEN BİZİM FUTBOLCULARIMIZIN İSMİNİ AYLARDIR BASINA SIZDIRIYON DEMEÇ VERİYON
ANLAŞILAN GALATASARAY MAÇINA KADAR MEHMET YILDIZIN TRANSFERİNİ SÜRDÜRMEYE KARARLISINIZ SİVAS MAÇI ATLATILDIKDAN SONRA EVLİ EVİNE KÖYLÜ KÖYÜNE
bence bu sefer farklı ama unutmayın

bnde sivas'ı destekleyen bir türk vatandaşıyım
tyihit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:41   #304
Suvari44
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Suvari44 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayrıca sizin takımın yönetimi satıyorsa GS napsın adamı satacaz deyip duruyolar madem çok kıymetli satmıyoruz deyin bitsin gitsin .
Suvari44 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:43   #305
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Eyvaz94 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
keske yanlis haber olsaydi.....simdi ne yapacaqiz????
Sakin ol panik yapma yapma sakın!
Derdi veren mevlam dermanınada verir,sen hiç merak etme.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:49   #306
ubgur
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ubgur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nerden çıktı şimdi bu şampiyonluğa oynayan takımız ve devre arası en iyi forvetini satıyosun en azından lig sonunu bekleseydiniz
ubgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:52   #307
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yazık valla cok yazık bu yonetıme hıc yakısmadı sampıyonluktan bahseden takım adam satmaz cok uzgununuz:(
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:57   #308
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

hayırlı ugurlu olsun herkese inşallah daha başarılı olur
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:59   #309
rEsuLAKPINAr
Tecrübeli Yiğido

rEsuLAKPINAr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

477 Mesajına 2.546 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 rEsuLAKPINAr isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

o Zaman 2.yarı Sivasspor-GalatasaraY Karşılaşmasında Bize Karşı oynayacak M.yıldıZ.
rEsuLAKPINAr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.12.2008, 12:59   #310
oyuncu22
Yeni Yiğido

1 Mesajına 6 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 oyuncu22 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haldun Üstünel'i akılısızca tenkit eden arkadaşımı biraz aklı selimle düşünmeye davet ediyoru.Son 3 aydır Sivasspor yönetimi ve hocasının Mehmet Yılmaz transferi hakkında söyledikleri,yazdıkları,çizdik leri nelerdir?Tüm bunları alt alta koysanız ve birsonuç çıkikarmaya çalışsanız acaba karşınıza ne çıkar?Kim futbolcusunu satmaya çalışıyor,kim aklını çelmeye çalışıyor,kim Mehmet Yıldız'ı hangi takıma olduğuna bakmadan en yüksek fiyattan elden çıkarmaya çalışıyor anlaşılır...Sevgili Sivas'lı arkadaşlar aşağıya kopyaladığım yazıyı sabırla okumanızı tavsiye ediyorum,daha sonra diğer takımların yöneticilerine atar,tutarsınız.Sizi anlıyorum,Mehmet'i kaybetmek istemiyorsunuz ancak almaya çalışana yükleneceğinize satana yükleninilla birine yüklenmek istiyorsanız tabi...

Sivasspor ligin yükselen değeri..
Tamam.

Bülent Uygun genç idealist başarılı bir teknik adam
Tamam

Mecnun Otyakmaz, oturmasını kalkmasını, konuşmasını bilen aklı başında, yol yordam bilen örnek bir başkan..
Tamam

Mehmet Yıldız, süper ligin Terminatörü.. Futbolcu kılığına yıkılmaz bir abide.. Heybetli duruşu ile Koca Yusuf gücünde bir fenomen..
Tamam

Benim anlamadığım şu..

Her transfer sezonu hatta sezon içinde bile nedir bu MEHMET YILDIZ'ı satma telaşı niye?

Bu üç isim sanki söz birliği etmişcesine, piyasa oluşturmak için, transferi kızıştırmak için kendi aralarında bir senaryoyu oynuyorlar..

Piyasayı yükseltip transferi sıcak mı tutmak istiyorlar..

Bana göre öyle..
Şimdi bakın..

Bir gün Bülent Uygun çıkıyor
-Ben dahil Sivasspor da herkes satılık.. Tüm futbolcularımızı satarız..

Ertesi Mehmet Yıldız
- Üç büyük kulüpten birinde oynamayı isterim..

Sonra basın sözcüsü çıkıyor
- Bizim satılık futbolcumuz yok..

Sonra başkan Otyakmaz çıkıyor
- 1 Ocak a kadar gelen tekliflere bakacağız.. İstediğimiz 5 milyon euro gibi bir rakam diyor..

Ertesi gün Bülent Uygun çıkıyor
- Yurt içinden teklif yok Belçika ve Anderlecht ile görüşüyoruz..

Sonra Mehmet Yıldız çıkıyor
- RTÜK de bir hemşerisini ziyaret ederken Fenerbahçe de seve seve oynarım diyor.

Sonra Mecnun Otyakmaz çıkıyor
- Satmayı düşünmüyoruz önümüzde şampiyonluk şansı var, degerlendiremezsek tarih bizi affetmez diyor ve teklif gelmesini istemediklerini söylüyor..

sonra tekrar Bülent Uygun çıkıyor.
_"Mehmet Yıldız'ın değerini verecek kulüp varsa alsın. Yok o para fazla gelir daha sonra alırız moduna kimse girmesin. Almayacaklarsa oyuncumun kafasını rahat bıraksınlar." diyor

Ertesi gün Mehmet Yıldız konuşuyor
- Hiç bir yerden transfer teklifi almadım diyor

Sonra yine Bülent Uygun çıkıyor.
- Mehmet Yıldız'a transfer izni verdim diyor.

Medyada başlıklar
Aziz Yıldırım , Mecnun Otyakmazdan Mehmet Yıldız'ı resmen istedi..

Mecnun Otyakmaz , Adnan Polat ile görüştü..

Fener'e YILDIZ geliyor..

G.Saray'a bir YILDIZ daha..

Trabzon'da bir YILDIZ..

.. Ve en ilginci ve en garibi Bülent Uygun'un Mehmet Yıldız'ı resmen F.Bahçe'ye bir pazarlamacı taktiği ile sunması, hatta Aragones'e taktik vererek Fenerbahçe'nin Mehmet Yıldızı hangi taktikle nasıl oynatacağını açıklaması..

işte bütün internet sitelerinde çıkan, ancak bu açıklama ile ne demek istiyor, ya da böyle açıklama mı olur? diye kimsenin sormadığı, "Yav şimdi Sivas aleyhinde yazarsam, Anadolu takımına geçiriyormuşum gibi olur tepki alırım" korkusu ile es geçtiği ilginç açıklamayı bir hatırlayalım.

Ben İspanya'yı bilmekle beraber Güiza'yı fazla tanımıyorum. Ben menajerken bir yabancı hoca geldi, Mehmet Yıldız'a 'Topçu olmaz' dedi. Yıldız'ın bize maliyeti 700 milyar. Şimdi beni şampiyonluğa götüren en önemli futbolculardan. Onunla Belçika ve Rus takımları ilgileniyor, Anderlecht ile görüşüyoruz. Sözleşmesini 1 yıl daha uzattık. Artık onu satmak istemiyoruz, çünkü değerini bilmiyorlar. Geçen yıl "Mehmet'i alan şampiyon olur" dedim, az kalsın biz oluyorduk. Bir Barcelona, bir M.United, bir Arsenal ekolü vardır. Arsenal'in en büyük özelliği genç yetenekleri bulması. Bizim büyük takımların tarzı ve ekolü yok. Ben sistemime uyacak oyuncu alırım. M.Yıldız, Yakubu tipinde. Mehmet'in yanında Güiza'yı oynatırsın, arkada Alex. Mehmet topu saklar, Güiza araya kaçar, Alex önlerine oynar.

Son cümle bir felaket..
Mehmet'in yanında Güiza'yı oynatırsın, arkada Alex. Mehmet topu saklar, Güiza araya kaçar, Alex önlerine oynar.

Yani bunun anlamı.
Ey Fenerbahçe Mehmet i alın, eğer nasıl oynatmasını bilmiyorsanız ben size anlatayım.. Mehmet Topu saklar, Guiza araya kaçar, Alex önlerinde oynar..

Hilafsız tüm medyada çıktı.. En ciddi gazetelerden sitelere kadar..

Yemin ediyorum inşallah bu açıklama yalandır diye dua ediyorum..

Yav sen bir futbolcunu satacaksın diye, Fenerbahçe'ye akıl mı vereceksin..

Hakikaten hayret!..

Yani Mehmet Yıldız bir değer..
Bir Altın.. Her yönü ile pırlanta..
Hiç bir kuyumcu çıkıp altını pazarlıyor mu?
Hiç kapı kapı dolaşıp altın pırlanta pazarlayan gördünüz mü?

Mal ortada.. Değeri belli.. Bırakın piyasasını kendi bulsun ..

Bu panik niye?
Bu telaş niye?
Bu kadar çelişkili açıklamalar niye?

Bir gün herkese kapımız açık
Bir gün teklifler çok..
Bir gün herkes satılık
Bir gün Türkiye den teklif yok
Bir gün Avrupa dan teklif çok
Bir gün Satıyoruz
Bir gün Satmıyoruz.
Bir gün G.Saray
Bir gün F.Bahçe
Bir gün Trabzonspor
Bir gün Beşiktaş
Bir gün Hiçbiri
Bir gün ...
Bir gün ...

Bir değer bu kadar mı ayağa düşer..

Bir mal bu kadar mı mındar edilir?

Yani bu kadar teklif var da neden ortada net, somut bir tek görüşme yok..

Tamam Mehmet Yıldız Sivasspor da misyonunu tamamlamıştır
Eyvallah..

Mehmet Yıldız alternatifleri, Bülent Uygun ve Başkanın kafasında hazırdır. Bunu için satmak istiyor olabilirler
Tamam..

Bu sezon eğer satılmazsa bir dahaki sezon da ne kadar süper golcü olsada Sivas ta yüzü eskiyecek, taraftar için bir heyecan sebebi olmayacak, değer tavan yapmışken satmak en iyisi
Anlarım.. Çok mantıklı..

Mehmet Yıldız ya da bir başka futbolcuların satılarak , gerçekten bu işi çok iyi bilen bir teknik adam ve başkan ın yeni yıldızları takıma adapte etmeleri çok mantıklı.
Bu çok akıllı bir stratejidir kabul ederim..

Bu sistemin taşlarını fazla bozmadan her sene bir iki yıldız satmak, G.Birliği, G.Antep gibi takımların yaptıklarını zirve takımı olarak hatta şampiyon olarak yapabilmek bir deha ve beceri ürünüdür..
Şapka çıkartırım..

Bu düşünceler içinde, Mehmet Yıldız transfer olmak ister, Başkan satmak ister, Teknik adam satmak ister..
HELE HELE İŞİN CAN ALICI KISMI TEKNİK DİREKTÖR AYNI ZAMANDA FUTBOLCUNUN MENAJERİ İSE daha da çok satmak ister..

Şimdi Sivasspor taraflı tarafsız tüm futbolseverler tarafından takdir edilen ve sempatik başarılı Anadolu nun yükselen değeri..

Aammmmmmaaaaaaaaa!

Burada el birliği ile bir değerin nasıl kötü bir pazarlama tekniği ile yok edilişi var..

Sırf raiting, tiraj kaygısı ile, Sivasspor'a şirin gözükmek adına spor medyası yine tribünlere oynuyor..

Ya da her zaman olduğu gibi habercilik adına buradaki pazarlama, satabilme paniğini, yalnışlar ve gariplikler zincirini göremiyorlar..

Çeyrek asırlık bir tecrübe ile naçizane tavsiyem bırakın dereler kendi mecrasında aksın..

Derelerin yatağını kazma kürekle değiştirmeye kalkmayın..

Bırakın Mehmet Yılmaz kendi değerini kendi piyasasında piyasanın akışı içinde kendisi bulsun..

Siz ne kadar, üstü kapalı ya da bazen çok açıklamalarla zoraki bir satış ve zoraki bir talep yaratma içine girerseniz, mal elinizde kalır ..

işin en kötüsü böyle bir değeri bir türlü pazarlayamamak da acayip stress yapar..

Bırakın nehirlerin, derelerin yataklarını kazma kürekle değiştiremezsiniz..
Yorulursunuz ama ertesi gün nehir kendi yatağını bulur..

Bırakın Mehmet Yıldız kendi mecrasında çağlasın..
Bırakın nereye akıyorsa oraya aksın..
Bırakın biz bu güzelliği futbol güzelliği içinde kendi doğasında seyredelim..

Bak göreceksiniz en hayırlısı bu olacak..
oyuncu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı oyuncu22'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan