Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı
bordomavi.net sitesine gir benim yazdıklarıma sonrada hemşehrilerinin yazdıklarına bir bak.benim yaşananlara rağmen halen içimde bulunan trabzon sevgisi bugün bitti kardeş. ahda buraya yazıyorum çok kısa zamanda Türkiyenin en sevilmeyen takımı olacaksınız. bunuda bilesin.
beni bile çileden çıkardılarya Vallah helal olsun...
ANTİ-TRAP-SON
|
Hangi sevgi olmayan sevgi zaten bitmez.düşman olmak için antisempati duymak için bahane aramayın kılıf bulmayın...siz böyle iyi sonuçlar almaya devam edin ligin bitmesine 6-7 hafta kala görcez fubbolcularınız transfer dedikoduları ile takımınız zarar görüp aşağa çekilmek istenecektir.tıpkı kayseri üstü zorlarken mehmet topuz,gökhan ünal gibi ha imza attı atacak,tıpkı bizim birkaç yıl önce gökdeniz,fatih fenere imza attı gitti gidiyor diye,bugünde sizin futbolcularınızın bu tür haberlere maruz kalacağı ist.medyasında yazılacaktır.işte siz gider onların yanında olursunuz bi arkadaşınız çakal gibi dost yazmış bizim için görecek kim çakal gibi dostmuş.üstüne basarak söylüyorum rakibiniz biz değiliz.siz gerçek rakiplerinizle uğraşmayıp bizimle uğraşırsanız ancak en iyi 4.olursunuz.