--->: KAZANDIK MUTLUYUZ..
Sevgili Gesili Hemşerim..Ben olayları bilmiyorum..meseleye yabancıyım..bildiğim şu ki Sivas Emniyeti ve Kulübü eğer böyle bir talepte bulunmuşlarsa bir bildikleri vardır..17 Eylül 1967 olaylarından sonra Sivas-Kayseri maçları Dünyanın en tehlikeli maçları listesine girmiştir..Sivaslıların Kayseriye maça gitmesi doğaldır..ama Kayserililerin Sivasa maça gelmeleri risktir..o olaylardan sonra Kayserinin en işlek caddesine Sivas caddesi ismi verildi..peki o zaman bizimde İstasyon caddesinin ismini Kayseri caddesi olarakmı değiştirmemiz lazımdı??? El insaf..40 kişi ölmüş ki ölenler arasında benim amcamın oğluda vardır Allah rahmet eylesin..300 yaralı...Sivas halkı galeyana gelmiş kamyonlara doluşup Kayseriye sanki cihat etmeye gitmeye kalkışıyorlar..Sivastaki Kayserili vatandaşlarımıza eziyetler yapılıyor,işyerleri yağmalanıyor..neden????????40 can 40 fidan gitmiş..bir top uğruna...sonrada sen Kayseri-Sivas maçıyla Sivas-Kayseri maçını bir tutmaya kalkıyorsun....Muhakkak bir istihbarat alınmıştırki Kayseri taraftarı gelmesin denilmiştir..Dünyanın en tehlikeli silahı halkın galeyanıdır..Halkın galeyanına Allahtan başka hiç bir güç engel olamaz..yani siz Sivasa gelseydinizde Allah korusun istenmeyen olaylar olsaydı ve bir Kayserili kardeşimiz ölseydi veya en basiti burnu kanasaydı iyimi olurdu??değermiydi bir top uğruna??..DEĞDİRENLER UTANSIN...Bir diğer konu senin hakaretlerine cevap verip senin seviyene inmeyiz..Sivaslısı,Kayserilisi ,Tokatlısı,Yozgatlısı kısaca Orta Anadolulusu hepsi kardeştir bizleri sınırlar veya plakalar ayıramaz..ve şunuda aklından çıkarmaki bugün Kayserinin Yarısı Sivaslıdır..Saygılar..
|