Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik
Alt 11.11.2007, 18:41   #31
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1181 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik

ehüehüeühüeüh...ya bu baliliye ölüyom ben
Alt 11.11.2007, 18:41   #32
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1236 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik

zaman zaman beşiktaş taraftarına yakışmayacak ırkçılıklar olsada balilin ne kadar insancıl biri olduğunu bizler çok iyi biliyoruz.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 11.11.2007, 22:08   #33
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

oynanan karşılaşma hakkında yazarsak ilk yarı sivasspor vasat bir futbol sergiledi hva şartlarından olması gerek doğal birşey ikinci yarının başlamasından sonra 60 şıncı dakkadan sonra daha istekli bir futbol sergiledi 2 1 beşiktaşı kendi evinde yenmeyi başardık tebrik ederim sivassporu GELELİM TARAFTARLARIMIZA YOĞUN YAĞAN YAĞMUR KARŞISINDA DESTEKLEMEYE GELEN BÜTÜN YİĞİDOLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM AMA BÜLENT HOCANIN AÇIKLAMASINI DİNLEDİM DÜN BASINA ŞÖYLE DEDİ SESLİ BİR ŞEKİLDE İSTANBULDA SİVASIN NÜFUSU 2 MİLYOMUŞ ARAMIZDA KALSIN DEDİ BEN BU AÇIKLAMADA ŞUNU ÇIKARIYORUM 2 MİLYON DİYORUZ DÜN BEŞİKTAŞ MAÇINI BIRAKALIM İSTANBULDA OYNANAN KARŞILAŞMALARDA BİR BAHANE BULUNUYO OLİMPİYATTA OYNANDI OTOBÜS VAPUR SEVERLERİ YOK DENDİ DOĞAL KARŞILADIK SONRAKİ OYNANAN BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASINDA 200 TANE TARAFTAR VARDI ONADA BİR BAHANE BULUNDU DÜNKİ KARŞILAŞMAMADA SÖYLENECEK BİR BAHANE BULAMIYORUM KARŞILAŞMA 8 DE BAŞLADI 10 DA BİTTİ DİYELİM EVELERİNE GİDECEK YİNE VASITAMI YOKTU VAPURMU ÇALIŞMIYORDU ONADA PEKİ DİYELİM HİÇMİ O SEMTTE OTURAN SİVASLILAR YOKTU DOLDURAMADILAR NE DİYEYİM SADECE ÜZÜLÜYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM GELEN TARAFTARLARIN YÜREĞİNE SAĞLIK SAĞ OLUN VAR OLUN TARAFTAR DEDİĞİN YAĞMUR DEMEZ ÇAMUR DEMEZ HER ŞARTTA TAKIMINI DESTEKLER SAYGILAR HEMDE NE BİÇİM SAYGILAR
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 11.11.2007, 22:18   #34
YigidoMehmet
Yeni Yiğido

YigidoMehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YigidoMehmet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bir sivaslı olarak bir sivassporlu olarak BÜLENT Hocayı çok seviyorum.Diliyorum herzaman sivassporumuzun yanında ve başında olur...
!!! BÜLENT HOCAYA SEVGİ VE SAYGILARIMLA !!!
YigidoMehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 11.11.2007, 22:33   #35
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN...

5. Büyüklük Hayırlı olsun. Sana yakışır.
Alt 11.11.2007, 22:52   #36
Yigido_Burak
Yiğido

Yigido_Burak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 Yigido_Burak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yapımda ve Yayında Sahada Ve Futbolda Yüregını Koyan Herkese Kucak Dolusu Sewgıler Saygılar..VaaaR oL SiVaSıMmMmM

http://www.hizliresim.com/2008/10/23/1616.jpg
Yigido_Burak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 12.11.2007, 07:44   #37
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1034 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
oynanan karşılaşma hakkında yazarsak ilk yarı sivasspor vasat bir futbol sergiledi hva şartlarından olması gerek doğal birşey ikinci yarının başlamasından sonra 60 şıncı dakkadan sonra daha istekli bir futbol sergiledi 2 1 beşiktaşı kendi evinde yenmeyi başardık tebrik ederim sivassporu GELELİM TARAFTARLARIMIZA YOĞUN YAĞAN YAĞMUR KARŞISINDA DESTEKLEMEYE GELEN BÜTÜN YİĞİDOLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM AMA BÜLENT HOCANIN AÇIKLAMASINI DİNLEDİM DÜN BASINA ŞÖYLE DEDİ SESLİ BİR ŞEKİLDE İSTANBULDA SİVASIN NÜFUSU 2 MİLYOMUŞ ARAMIZDA KALSIN DEDİ BEN BU AÇIKLAMADA ŞUNU ÇIKARIYORUM 2 MİLYON DİYORUZ DÜN BEŞİKTAŞ MAÇINI BIRAKALIM İSTANBULDA OYNANAN KARŞILAŞMALARDA BİR BAHANE BULUNUYO OLİMPİYATTA OYNANDI OTOBÜS VAPUR SEVERLERİ YOK DENDİ DOĞAL KARŞILADIK SONRAKİ OYNANAN BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASINDA 200 TANE TARAFTAR VARDI ONADA BİR BAHANE BULUNDU DÜNKİ KARŞILAŞMAMADA SÖYLENECEK BİR BAHANE BULAMIYORUM KARŞILAŞMA 8 DE BAŞLADI 10 DA BİTTİ DİYELİM EVELERİNE GİDECEK YİNE VASITAMI YOKTU VAPURMU ÇALIŞMIYORDU ONADA PEKİ DİYELİM HİÇMİ O SEMTTE OTURAN SİVASLILAR YOKTU DOLDURAMADILAR NE DİYEYİM SADECE ÜZÜLÜYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM GELEN TARAFTARLARIN YÜREĞİNE SAĞLIK SAĞ OLUN VAR OLUN TARAFTAR DEDİĞİN YAĞMUR DEMEZ ÇAMUR DEMEZ HER ŞARTTA TAKIMINI DESTEKLER SAYGILAR HEMDE NE BİÇİM SAYGILAR
Sivas aleyhine yapılan tezahüratada Sivas lılardan (herhalde stadın dörtte biri sivaslıdır) en ufak tepki gelmedi buda ilginç!