Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: GS Biletleri Satışa Çıktı
Alt 10.08.2010, 20:04   #31
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1468 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: GS Biletleri Satışa Çıktı

Ben aslında Misafir takımın fiyatlarını eşit tutmak yerine biraz da olsa fazla satılması taraftarıyım. Nihayetin de kaç sezondur bu uygulamayla maçlarımızı deplasman seyircilerine sunuyoruz. Ama karşılığını göremiyoruz maalesef. Aradaki farkın bu kadar uçurumlarla ifade edilmesi de bizim açımızdan biraz üzüntü verici. Gelir seviyemiz o kadarmı düşük. Yada o kadar nüfusumuza karşı bu kadar azmı taraftarımız var. Yazık oluyor bu takıma. Trabzonun merkez nüfusu 200 bizim ise 300 küsür ama 20 bini demekki bu tabloda zor dolduruyoruz. 4 takımla oynadığımızın haricinde tribünler dolmuyor. Sonrada stadımızın (Proje aşamasındaki) kapasitesini tartışıyoruz. Biraz daha çok simit satmalıyız. Daha çok su limonata satmalıyız stada da 3-5 lira zam yapıp şu takımın gelirlerini artırmalıyız.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2010, 21:00   #32
DaNGeR0uS
Acemi Yiğido

DaNGeR0uS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

54 Mesajına 103 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 DaNGeR0uS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kombinem oldugu için problem yok
DaNGeR0uS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2010, 21:18   #33
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Samsunspor55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
VIP tribününün 30, maraton tribününün 25, kale arkası tribününün 10, misafir takım tribününü biletlerinin de 10 liradan satıldığı açıklandı.

İstanbul takımlarının maçlarında yani gs , bjk, fb maçlarında bilet fiyatları genelde böylemi olur? Eğer böyle ise bilet fiyatları çok makul. Bu sezon günü birlik Sivasın istanbul takımlarına karşı olan bir maçına gelmek istiyorum.
bu bizim en pahalı tarife! anlayacağın beleş sayılır ama sivas'takilere yine de yaranamıyor kulüp.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2010, 21:32   #34
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Galatasaraya karsi boynumuz egilmesinde. Insallah galibiyet en kötü ihtimal berabere güle güle rjkaard hollandaya
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2010, 21:42   #35
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sezonun ilk karşılaşmasında tribünlerin tamamen "taraftarlarca" doldurulmasını ümit ediyoruz.

İnşaallah doldurulur, gerekli tezahürat desteği de sağlanır.
90 dk bağırmazsan görürsün ama sen
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2010, 01:24   #36
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inşallah biletlerin hepsı tukenırde taraftarımızıda arkamıza alarak ıyı bır başlangıç yaparız
Alt 11.08.2010, 12:12   #37
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

biletler dün satışa çıktı, şu an satış devam ediyor,az önce 15-20 dakika önce bilet aldım, hiç sıra yoktu.bayağıda bilet vardı gişede.ben diyorum stad ful çekmez, millet iftarını nerede nasıl açacak.stad içine içecek sokturmuyorlar, stad içindeki ürünleri pahalı pahalı almaya mecbur ediyorlar insanları.Şimdi soruyorum size oruçlu olan bir insan fedakarlık yaparak stada gelmiş maç seyretmeye, bu insan orucunu açacak nerede stadda nasıl açacak?işte orası meçhul çünki,içmek için su bulamayacak bulsa da alamıyacak.iş sadece su ile bitmiyor tabi.benim önerim şu, maçta hiç olmazsa oruç tutan insanlarımıza iftarlarını yapma imkanlarında her türlü kolaylıklar sağlansın, bu iş de yönetime düşüyor..
Alt 11.08.2010, 12:15   #38
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maç Günü Sivasspor Yönetimi Bütün Taraflarlarımıza İftar Kumanyası Dağıtacak....

Bu Jestten Dolayı Yönetime Teşekkürler
Alt 11.08.2010, 12:19   #39
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1126 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ayna26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biletler dün satışa çıktı, şu an satış devam ediyor,az önce 15-20 dakika önce bilet aldım, hiç sıra yoktu.bayağıda bilet vardı gişede.ben diyorum stad ful çekmez, millet iftarını nerede nasıl açacak.stad içine içecek sokturmuyorlar, stad içindeki ürünleri pahalı pahalı almaya mecbur ediyorlar insanları.Şimdi soruyorum size oruçlu olan bir insan fedakarlık yaparak stada gelmiş maç seyretmeye, bu insan orucunu açacak nerede stadda nasıl açacak?işte orası meçhul çünki,içmek için su bulamayacak bulsa da alamıyacak.iş sadece su ile bitmiyor tabi.benim önerim şu, maçta hiç olmazsa oruç tutan insanlarımıza iftarlarını yapma imkanlarında her türlü kolaylıklar sağlansın, bu iş de yönetime düşüyor..
birincisi yonetim iftarlik dagitacakmis..bilete gelince maraton b ile c kombine oldugu icin yok dedi.diger yerleden sadece kale arkalari halen satisa sunulmakta ...bence ramazanda olsa bu mac ta full cekecek..
Alt 11.08.2010, 15:34   #40
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Konuk taraftara pahalı olması daha iyi olur.Özellikle büyük naçlarda.Hem içimizdeki hainlerede iyi olur.Hainliğin bedeli 10 tl mi olmalı.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
biletleri, çıktı, satışa