Cevap: Bucaspor maçı kaderimiz olacak
Sivasspor'un şu ana kadar deplasmanda galibiyetinin bulunmadığını hatırlatan Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize karşı kapalı bir savunma ve önde tek forvetle, kanatlarda hızlı oyuncularla oynayacaklarını tahmin ediyoruz, hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Sivasspor maçı en önemli maçlarımızdan biri. Oyuncularımızla barışan taraftarımızın desteğiyle müsabakadan en iyi sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. Sivasspor'u yenip bir adım öne çıkmak istiyoruz.”
Samet Aybaba, Sivasspor karşısında kazanmak için ne gerekirse onu yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti: “Bu süreçte sakin olacak takım bir adım önde olacak. Maçın başında öne geçersek daha farklı bir müsabaka olabilir. Bu maçta alacağımız bir galibiyetle her şey belirlenmez, sadece bir adım öne çıkarız. Önümüzdeki süreçte İzmir'de oynayacağımız Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yenebiliriz. Bizim durumumuzu içeride oynayacağımız maçlar tayin edecek. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını Buca Arena'da oynamak istiyorum. Bu maçlardan ortaya çıkacak hasılatı düşünecek bir durumumuz yok. Yöneticilerimizle konuşuyorum, Yeni Buca Stadı'nda her maç oynanabilir, şu ana kadar sorun çıkmadı, bundan sonra çıkacağını da düşünmüyorum.” dedi.
Rakip takımın telaş içerisinde olduğu, bu açıklama ile ortada...
Panik olmayan, ayağında top tutup sakin olan tarafın kazanacağını düşünüyorum. Bucaspor tarafında; eski başkan - yeni Başkan tartışmaları, taraftarının futbolculara olan tepki ve kırgınlıkları vs. vs. bizim için avantaj olarak görülse de, biz arslanlar gibi mücadelemizi sürdürüp 3 puanı alan taraf olmalıyız. Tabi farklı oyunlara gelmez isek (Mesela Manisa bölgesi haklemi Yunus Yıldırım'ın penaltıyı ver(e)memesi, kırmızı kart göster(e)memesi gibi)..
|