Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
ne kadar çok galatasaraylı varmış sanki sezon boyunca bunları sivası tutmaya birileri zorluyormuş gibi.
sonra klavye başında ben şöyle sivaslıyım ben böyle sivaslıyım mehmet yıldız galatasaraya gidecek diye nerdeyse zil takıp oynayacaklar.
biz mehmet yıldızın gitmesine birşey demiyoruz zaman kötü ligde lidersin takımının beyni taraftar yeni yeni şampiyonluğa inanmış vede kelepir bir paraya özer hurmacının 7 milyon ettiği yerde mehmet yıldız 10 milyon euro eder sadece mehmet yıldız başımıza kalmış gibi davranmayalımm
birde mecnun başkan mehmete at şu kontrata imzayı dese atmazmı atar hemde boş mukaveleye atar ama bunlar yıldızı satmayı kafaya koymuşlarr.
satsınlar aldığı futbolcuyuda görelim şampiyonluk giderse sayın başkan karol pecze zamanında kapalıdaki düştüğü pozisyona yine düşerr.
sen bu sene şampiyonuz dersen bu taraftar 4.veya 5. olmaya sevinmezz
ya sıradan anadolu kulubu ol yada büyük düşün galatasarayın verdiği parayı elinin tersiyle yit şampiyon ol 15 milyon euro zaten alıyorsun şampiyonlar liginden buna biz inanadık ama siz inanmamışsınız sayın başkan sayın bülent hoca artık taraftara suç bulmayınnn şehir şampiyonluğa inanmıyor diyeee
|
kardeş ben sivasspor'u canı gönülden destekliyorum ama galatasaraylıyım
ya sonuçta mevkileri farklı özer hurmacı ile ayrıca özer cok genc ve teknik bir oyuncu
mehmet yıldız'a 10milyonluk bir teklif sundu hem galatasaray bnce