Cevap: Muhsin Hoca İmzayı Atıp Gitti
Kimse Sivassporda Büyük Değildir.
Bu şehire hizmet eden herkese saygımız vardır. Teşekkür ederiz.
Gidenin arkasından ağıt yakmaya gerek yok.
- Giden gitmiştir, gittiği gün bimiştir.
- Dün dünde kaldı, bugün yeni şeyler söylemek lazımdır..
Antrenörlük yapmamış, başkasının antrenör lisansı hocalık yapmış biri başarılı oldu da, Afrika kupa galipleri kupasını almış, yurt dışında Türk insanını başarıyla temsil etmiş bir teknik direktör mü başarısız olacak. Hem başarısız olursada bunun suçlusu olmaz benim kanaatimce. Elde bir malzeme var hiçbir cacık olmuyor. Sen ne kadar aşçı olursan ol, malzeme yetersiz ise kalitesiz ise sende yapamazsın. Bende bir Sivaslı olarak şu hemen bir kulp takma huyumuzu hiç sevmiyorum. Adam daha gelmeden ne şikeciğiliği kaldı ne Trabzonluluğu falan filan. Böyle cahil cahil yorumlar yazmayın buraya. Birşey biliyorsanız yazın yoksa susun. Sonra şu Trabzon antipatisi nerden geliyor. Bazı Trabzonlular sizi tahrik ediyor olabilir. Onların seviyesine düşmeyelim. Ben Trabzonluları (fanatik olup herkesi düşman görenler hariç) seviyorum. Trabzonluların çoğu vatanını milletini seven insanlardır. Sonra İstanbul hegemonyasını kıran ilk anadolu takımıdır. Son söz olarak; "Muhsin hocaya başarılar diliyorum. Gerçekten işi zor. İnancı kırılmış yenilmeye alışmış bir takımı nasıl toparlayacak bilmiyorum. Bunu başarırsa bu hoca gerçekten hocadır. Selamlar..
|